وقتی بهعنوان کاربر به دیوار سر میزنید، در دستهبندیهای مختلف بر اساس مکان خود، دنبال محصول یا خدمات خاصی میگردید. حالا تصور کنید بتوانید برای میلیونها کاربر دیوار، تبلیغ خود را با توجه به علاقهمندی و مکان آنها نمایش دهید!
خب باید بگوییم با تبلیغات بنری دیوار در یکتانت شما این امکان را دارید!
تبلیغ در دیوار هم برای شناساندن برند شما به مخاطب مناسب است، هم میتواند از میان کاربرانی با قصد خرید بالا، مشتری بالقوه برای شما بیاورد.
در این مقاله همراه ما باشید تا بهطور کامل شیوهٔ تبلیغات در دیوار را آموزش دهیم.
فهرست مطالب
چرا در دیوار تبلیغ کنیم؟
سایت دیوار خود را مرجع انواع نیازمندی و آگهیهای نو و دستدوم معرفی میکند. ماهانه ۴۰ میلیون نفر برای خرید یا فروش در دیوار به این سایت سر میزنند. طبق آمار کافه بازار هم، اپلیکیشن دیوار حدود ۷۰ میلیون بار نصب داشته است!
پس با بازاری چندده میلیونی طرفیم که نهتنها تنوع زیادی دارد؛ بلکه کاملاً دستهبندیشده است. از طرف دیگر، بیشتر کاربرانی که وارد این سایت میشوند، به قصد خرید آمدهاند.
خلاصه بگوییم، اگر بخواهید آگاهی از برند یا محصول خود را افزایش دهید، دیوار با تعداد کاربران میلیونی، پلتفرمی مناسب است. اگر هم قصد فروش دارید، دستهبندی محصولات و خدمات بر اساس نوع و مکان عرضه، به شما اجازه میدهد دقیقاً مخاطبی را پیدا کنید که به محصول یا خدمت شما نیاز و به آن دسترسی دارد.
در بخشهای بعدی مقاله میگوییم چگونه میتوانید از آگهیگذاری در دیوار یا خرید از آن فراتر بروید و بهصورت هدفمند تبلیغ کنید.
آماده شدن برای تبلیغات در دیوار
قبل از اینکه سراغ تبلیغات بروید، چند چیز برای خودتان باید معلوم باشد؛ مثلاً اینکه:
- چه چیزی را میخواهید تبلیغ کنید؟
- چه مخاطبی را هدف گرفتهاید؟
- هدف شما از تبلیغ چیست؟
- چرا دیوار را برای تبلیغات انتخاب میکنید؟
برای نمونه اگر کسبوکار بزرگی هستید و میخواهید مخاطبان محصول شما را هم بهعنوان یکی از گزینههای موجود بشناسند، مخاطبان خود را در دستهبندیهای مشابه دیوار پیدا و با هدف افزایش آگاهی تبلیغ میکنید.
در تصویر زیر یک نمونه را مشاهده میکنید:
اگر کسبوکاری محلی هستید که میخواهید بین مخاطبان هدف خود (افرادی که در محدودهٔ موردنظر شما زندگی میکنند) شناخته شوید و بهدنبال جذب مشتری در دیوار هستید، فقط موقعیت مکانی موردنظر را انتخاب میکنید و تبلیغ خود را به همهٔ کاربران آن موقعیت نمایش میدهید.
احتمال سوم این است که کسبوکاری محلی دارید و میخواهید از دیوار مشتری بگیرید یا آگهی دیوار شما بیشتر دیده شود و به فروش در دیوار برسید. در این حالت هم بر اساس موقعیت مکانی و دستهبندی مرتبط تبلیغ میکنید.
برای نمونه آگهی زیر را ببینید:
با کلیک روی این تبلیغ، وارد صفحهٔ آگهی آن در دیوار میشویم:
حتی ممکن است مخاطب هدف شما فروشندگان دیوار باشند و محصول یا خدمتی را برای آنها داشته باشید. در این حالت هم تبلیغ خود را در دستهبندی مرتبط نمایش میدهید. در تصویر زیر یک نمونه را میبینید:
این فقط ۴ تا از حالتهاست. ممکن است شما با هدف یا مخاطب دیگری تبلیغات دیوار را انتخاب کنید. مسئلهٔ مهم این است که مخاطب هدف شما در این سایت حضور داشته باشد و استراتژی خوبی برای هدفگیری او بچینید.
وقتی تکلیف خود را از تبلیغات در دیوار معلوم کردید، میتوانید وارد پنل یکتانت شوید و کار را شروع کنید.
در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد میگیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!
مشاهده دورهصفر تا صد تبلیغات بنری یکتانت در دیوار
برای ساخت تبلیغ بنری برای دیوار مراحل زیر را دنبال کنید.
۱. ورود به پنل و ساخت کمپین
برای شروع تبلیغات بنری در دیوار، نیاز است در پنل یکتانت حساب کاربری بسازید. وارد پنل تبلیغات دیوار یکتانت شوید و شمارهٔ خود را وارد کنید. کدی برای شما ارسال میشود که با وارد کردن آن میتوانید وارد صفحهٔ کاربری خود شوید.
اگر از قبل در پنل یکتانت عضو شدهاید، نیازی نیست که در پنل دیوار دوباره عضو شوید.
روی «ایجاد تبلیغ دیوار جدید» کلیک کنید. در صفحهای که باز میشود میتوانید تنظیمات هدفمندی کمپین خود را انجام دهید.
اگر از پنل یکتانت وارد شدهاید، اول باید هدف از کمپین را انتخاب کنید که پیشنهاد ما «جمعآوری مشتری بالقوه» است و بعد دیوار را بهعنوان نوع کمپین انتخاب کنید.
در ادامه تنظیمات هدفمندی تبلیغات در دیوار را بهطور کامل توضیح میدهیم.
۲. هدفمندسازی تبلیغ
اول از همه میتوانید محل زندگی مخاطبان خود را انتخاب کنید. موقعیت مکانی میتواند کل ایران، استانهای مشخص یا شهرهای مشخص باشد. اگر شهر انتخابی شما یکی از شهرهای تهران، اصفهان، قم، کرج، مشهد، اهواز، شیراز یا رشت باشد، امکان انتخاب محله هم وجود دارد.
مرحلهٔ بعدی هدفمندسازی بر اساس علاقه و نیاز مخاطبان است. در این مرحله دستهبندیهایی از دیوار را که به تبلیغ ما مرتبط است، انتخاب میکنید.
ابتدا از بین دستهبندیهای اصلی یک یا چند را انتخاب میکنید؛ مثل املاک. اگر نیاز است از دستهبندیهای فرعی هم میتوانید انتخاب کنید.
حالا اگر كلماتی وجود دارد که در دیوار جستوجو میشود و با تبلیغ شما مرتبط است، میتوانید از بین كلمات پیشنهادی انتخاب یا خودتان آن را وارد کنید.
اگر از پنل یکتانت وارد شده باشید، امکان انتخاب سیستمعامل کاربران و محل نمایش (اپلیکیشن یا وبسایت) وجود دارد.
همچنین برای دستهبندی موبایل میتوانید قیمتگذاری محصولات و برای دستهبندیهای موبایل، سواری و وانت برند را انتخاب کنید.
مرحلهٔ بعدی ساخت تبلیغ و بنر آن است.
۳. ساخت تبلیغ دیوار
اول برای کمپین تبلیغات در دیوار خود یک نام وارد میکنید. این نام فقط برای این است که این کمپین از کمپینهای دیگرتان متمایز شود.
در کادر بعدی، آدرس صفحهٔ ورود را قرار میدهید. آدرس میتواند لینک تبلیغ دیوار یا وبسایت شما باشد.
مرحلهٔ بعدی ساخت بنر است. ۲ گزینه دارید:
- اگر از قبل بنر آماده کردهاید، بنر خود را آپلود کنید
- اگر بنری ندارید، با بنرساز آنلاین آن را بسازید
اگر انتخاب شما بنر آماده است، آن را در یکی از ۴ ابعاد زیر، بهصورت افقی و در فرمت JPG آماده کنید:
- ۱۰۹۲ در ۵۰۲
- ۹۸۴ در ۵۵۲
- ۲۳۰۴ در ۵۰۴
- ۳۳۳۶ در ۵۰۴
برای استفاده از بنرساز آنلاین باید گزینههای آن را پر کنید. قالب تبلیغ و تم رنگی آن را انتخاب کنید.
در قسمت بعد، یک عنوان آگهی جذاب برای تبلیغ بنویسید. عنوان بزرگترین نوشتهٔ بنر شماست؛ برای مثال بنویسید: «خرید آپارتمان خوشقیمت».
در کادر بعدی توضیحات را وارد کنید؛ مثلاً «خرید با تضمین بهترین قیمت بازار». قسمت بعدی هم مربوط به دکمهٔ تبلیغ است. در این قسمت چیزی بنویسید که کاربر را به کلیک ترغیب کند؛ مثلاً
- کلیک کنید
- بازدید آنلاین
- مشاوره بگیرید
نوشتن متن تبلیغاتی برای جذب مشتری به شما کمک میکند بهترین نتیجه را بگیرید.
برای انتخاب عکس مناسب آگهی هم میتوانید تصویر خود را آپلود کنید، هم از تصاویر آمادهٔ پنل استفاده کنید:
اگر محصول خاصی را میفروشید، استفاده از عکس حرفهای محصول در این قسمت برای شما مؤثرتر از تصاویر آماده است.
در بالای همین قسمت میتوانید پیشنمایش تبلیغ خود را مشاهده کنید:
قدم بعدی تبلیغات در دیوار، مدیریت هزینه و زمان کمپین است.
۴. بودجه و زمان کمپین
در بخش مدیریت هزینههای کمپین با ۲ کادر روبرو میشوید. در کادر اول عددی بهصورت پیشفرض قرار دارد. این عدد حداقل بودجهای است که برای هر نمایش در آن دستهبندی و شهر میتوانید تعیین کنید.
با توجه به اینکه ترافیک سایت دیوار برای دستهبندی و شهرهای مختلف، متفاوت است، هزینهٔ نمایش در هر کدام هم با دیگری فرق دارد.
بهتر است در این کادر عددی بالاتر از حداقل رقم نمایش انتخاب کنید تا بتوانید در رقابت با دیگر تبلیغدهندگان، برنده شوید.
برای مثال، با وارد کردن ۲۰۰ تومان بهازای هر نمایش در کادر اول، قیمت پیشنهادی شما بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ خواهد بود و سیستم بنا بر اعدادی که رقبا تعیین کردهاند، عددی در این بازه را انتخاب میکند.
نکته: یادتان باشد، وارد کردن ۲۰۰ تومان بهازای هر نمایش، بهمعنای این نیست که هزینهٔ همهٔ نمایشهای شما ۲۰۰ تومان است.
کادر بعدی هزینهای است که حاضرید در یک روز برای نمایش تبلیغ خود بپردازید. این عدد را با تقسیم بودجهٔ کلی خود بر تعداد روزهایی که مایل هستید تبلیغ خود را نمایش دهید، انتخاب کنید.
مثلاً اگر بودجهٔ شما ۱۰ میلیون تومان است و میخواهید ۲۰ روز تبلیغ کنید، بودجهٔ روزانهٔ شما ۵۰۰ هزار تومان میشود.
اگر زمان خاصی برای کمپین خود مدنظر دارید، از بخش بعدی روزها و ساعتهای موردنظرتان را وارد میکنید. برای هر روز میتوانید ساعات مشخصی را انتخاب کنید:
با کلیک روی «ثبت تبلیغ» کمپین شما ذخیره میشود. پس از تایید تبلیغ در صورتی که اکانت خود را شارژ کرده باشید، اجرای کمپین آغاز میشود.
این تمام مراحلی بود که برای تبلیغات در دیوار باید انجام دهید؛ ولی کار شما با ثبت تبلیغ تمام نمیشود!
با ایبوکهای یکتانت، از تولید محتوای حرفهای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!
دانلود رایگان۵. بهینهسازی کمپین
از روزی که کمپین شما به اجرا در میآید، پیگیری و بهینهسازی آن هم شروع میشود. اگر لینک وبسایت را در تبلیغ قرار دادهاید، با کمک گوگلآنالیتیکس میتوانید گزارش خوبی از نتیجهٔ تبلیغ بگیرید.
همین طور پیشنهاد میکنیم برای تبلیغ خود لینک utm بسازید تا مشخص شود از میان مراجعهکنندگان آن صفحه، کدامیک از این تبلیغ آمدهاند.
بنا به هدفی که از تبلیغات در دیوار دارید، نتیجه را بسنجید؛ برای مثال اگر هدف افزایش فروش در دیوار باشد، پس از نمایش تبلیغ باید میزان فروش شما تغییر کند؛ ولی اگر هدف افزایش آگاهی است، تعداد کلیکها و طول سشنها اهمیت دارد.
اگر نتیجهای که میگیرید مطلوب نیست، میتوانید تنظیمات هدفمندی را تغییر دهید و در شهرها و دستهبندیهای جدید تبلیغ کنید یا بعضی شهرها و دستهبندیها را حذف کنید.
شاید هم مشکل از قیمت پیشنهادی یا بودجهٔ روزانه باشد. قیمتها را تغییر دهید و نتیجه را ارزیابی کنید.
بهینهسازی کمپین باعث میشود هزینهتان هدر نرود و از تبلیغ در دیوار واقعاً نتیجه بگیرید.
با تبلیغات دیوار به هدف بزنید!
همان طور که از مطالعهٔ این مقاله متوجه شدهاید، دیوار پلتفرمی عالی برای تبلیغات هدفمند است. در دیوار مخاطب علاقه، نیاز و موقعیت خود را اعلام میکند؛ در نتیجه میتوانید بهصورت دقیق مخاطبتان را انتخاب کنید و هدف بگیرید.
پس اگر آگهیگذاری در دیوار برای جذب مشتری کافی نبوده است یا به تبلیغاتی بهوسعت ایران برای افزایش آگاهی و فروش نیاز دارید، تبلیغات در دیوار را شروع کنید! کافی است وارد صفحهٔ تبلیغات بنری دیوار شوید و فرم مشاوره را پر کنید.
خوشحال میشویم نظرات و پرسشهای شما را دربارهٔ این مقاله در بخش کامنتها بخوانیم 🙂