نحوهٔ تبلیغات درون بازی های موبایلی (+ معرفی ۶ نوع موثر)

مقالات دیجیتال مارکتینگ | نیکان حیدری | تاریخ بروزرسانی : ۲۴ آذر ۱۴۰۳

نحوهٔ تبلیغات درون بازی های موبایلی (+ معرفی ۶ نوع موثر)
  • بازی موبایلی جای تبلیغات نیست
  • فقط پسرهای نوجوان در موبایل بازی می‌کنند
  • جایگاه مناسبی برای نمایش تبلیغات در بازی وجود ندارد

این لیست همچنان ادامه دارد! وقتی صحبت از تبلیغ کسب‌وکار در بازی‌های موبایلی پیش کشیده می‌شود، فرضیه‌های اشتباه زیادی مثل این موارد تکرار می‌شوند.

ولی! ولی کسب‌وکاری برنده می‌شود که به‌جای برنامه‌ریزی بر اساس حدس‌و‌گمان، به واقعیت‌ها و آمار تکیه کند.

اگر کنجکاو شده‌اید که تبلیغات در بازی‌های موبایلی چه سودی می‌تواند برای شما داشته باشد، تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا به پاسخ تمام پرسش‌های خود برسید.

منظور از تبلیغات در بازی‌ موبایلی چیست؟

تبلیغات بازی نوعی تبلیغات درون اپلیکیشنی است که به شما اجازه می‌دهد کسب‌وکار (محصول یا خدمت) خود را در بازی‌های موبایلی به مشتریان بالقوه معرفی کنید.

اغلب بازی‌های به‌صورت رایگان منتشر می‌شوند تا بتوانند افراد زیادی را به‌ سمت خود جذب کنند. همین نمایش تبلیغات در بازی موبایلی به مهم‌ترین منبع برای کسب درآمد تبدیل شده است.

این فرصتی طلایی برای شماست تا خودتان را از طریق جایگاه‌های خلاقانه و جذاب در بازی‌های موبایلی تبلیغ کنید. یک نمونهٔ خارجی را در تصویر زیر ببینید.

در این نمونه، تبلیغ روی بیلبورد نمایش داده شده است؛ دقیقاً مثل وقتی که کاربر در سطح شهر در حال تردد است و بیلبوردی مشاهده می‌کند. نگران نباشید!‌ یکتانت چنین شرایطی را برای کسب‌وکارهای ایرانی فراهم کرده است که جلوتر دربارهٔ آن صحبت می‌کنیم.

نمونه تبلیغات بازی

بد نیست بدانید با استناد به مقاله‌ای که در سایت ironSource منتشر شده است، ۷۳ درصد گیمرها مشکلی با دیدن تبلیغات درون بازی‌های موبایلی ندارند. حتی آن‌ها به تبلیغات به چشم فرصتی برای پیشرفت در بازی نگاه می‌کنند.

پس نیاز نیست نگران ایجاد مزاحمت برای گیمرها باشید؛ چون هم جایگاه‌ها به‌نحوی طراحی شده‌اند که فعالیت آن‌ها مختل نشود و هم خود بازی‌کننده‌ها با دیدن تبلیغات کنار آمده‌اند؛ تا زمانی که بازی موردعلاقه‌شان رایگان باشد!

بیایید برویم سراغ انواع تبلیغات بازی!

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

انواع تبلیغات درون بازی‌های موبایلی که باید بشناسید

در این بخش، با ۶ جایگاه اصلی تبلیغات در بازی‌های موبایلی آشنا می‌شوید. می‌توانید با کمک این جایگاه‌ها، افراد زیادی را با خدمات و محصولات خود آشنا کنید، لید بگیرید و حتی بفروشید!

۱. تبلیغات بینابینی

به تبلیغاتی بینابینی گفته می‌شود که بین ۲ نقطه از فعالیت کاربر، به‌صورت تمام صفحه در بازی موبایلی نمایش داده می‌شود.

مثلاً کاربر مرحلهٔ دهم را تمام می‌کند و قبل از اینکه مرحلهٔ یازدهم بازی شروع شود، تبلیغی به‌طور تمام‌صفحه می‌بیند. یک نمونهٔ ساده را در تصویر زیر ببینید:

تبلیغات در بازی موبایلی به‌صورت بینابینی

در مقالۀ «تبلیغات بینابینی چیست و چه سودی برای کسب‌وکارها دارد؟»، این شکل از تبلیغات را کامل و جامع بررسی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را بخوانید.

این تبلیغات به شکل‌های مختلف بنری، ویدیویی و حتی قابل‌بازی نمایش داده می‌شوند. تکلیف ۲ مورد اول مشخص است؛ ولی اگر موافق باشید، کمی بیشتر دربارهٔ مورد سوم با هم صحبت کنیم.

فرض کنید قرار است از تبلیغات نصب اپلیکیشن برای افزایش کاربران بازی استفاده کنید. به کاربر اجازه می‌دهید یک مرحله از بازی را در تبلیغات بینابینی تجربه کند. این تجربه نقش زیادی در تشویق او به نصب دارد.

البته فقط مخصوص بازی‌ها نیست! در همان مقالهٔ «تبلیغات بینابینی چیست» گفتیم مک‌دونالد با طراحی مینی‌بازی ساده، کاربران را در تبلیغ بینابینی خود به سفارش غذا از طریق اپلیکیشن تشویق کرده است.

تبلیغات بینابینی مک‌دونالد

جایگاه بینابینی یکی از محبوب‌ترین جایگاه‌های تبلیغات درون اپلیکیشنی است که یکتانت به شما کمک می‌کند به ۲ شکل ویدیویی و بنری از آن بهره ببرید.

نکته: از آنجایی که کاربر می‌تواند تبلیغ را بعد از ۳ ثانیه ببندد، هیچ مزاحمتی در فعالیت او ایجاد نمی‌کنید و مشاهدهٔ کامل تبلیغ بر پایهٔ رضایت است.

۲. تبلیغات همسان

در مقالهٔ «تبلیغات همسان چیست؟ (معرفی انواع آن)» توضیح دادیم هر شکلی از تبلیغ که ظاهر جایگاه نمایش آن هیچ تفاوتی با ساختار میزبان ندارد، تبلیغات همسان شناخته می‌شود.

همین شباهت جایگاه نمایش با ساختار بازی باعث می‌شود کاربر آن را به چشم یکی از عناصر بازی در نظر بگیرد؛ یعنی آن گاردی که در مقابل تبلیغات دارد، پایین می‌آید و احتمال استقبال از پیشنهادتان بیشتر می‌شود.

در تصویر زیر، یک مثال از تبلیغات همسان را در یکی از بازی‌های موبایلی ایرانی مشاهده می‌کنید:

نمونه تبلیغات در بازی به‌صورت همسان

همان‌ طور که می‌بینید، تبلیغ به شکلی نمایش داده شده که انگار قسمتی از صفحهٔ بازی است.

نکته: این امکان وجود دارد تبلیغ خود را به‌صورت «بنری» اجرا کنید. در این حالت، جایگاه نمایش با ظاهر بازی کاملاً متفاوت است؛ تفاوت این جایگاه با جایگاه بینابینی این است که بنر شما به‌صورت تمام‌صفحه و در بین ۲ فعالیت نمایش داده نمی‌شود، بلکه در خلال بازی کاربر ظاهر می‌شود. یک نمونه را در تصویر زیر ببینید:

نمونه تبلیغات در بازی به‌شکل بنری

۳. تبلیغات ویدیویی جایزه‌دار

گیمرها این نوع تبلیغات را خیلی دوست دارند. البته نه لزوماً به‌خاطر محتوای تبلیغاتی، بلکه به‌خاطر پاداشی که به‌دنبال آن می‌آید. اغلب بازی‌ها، ارزهایی تعریف‌شده دارند که کاربر با استفاده از آن‌ها می‌تواند به قابلیت‌های مختلف درون بازی دست پیدا کند.

با تبلیغات ویدیویی جایزه‌دار، به کاربر پیشنهاد می‌شود در ازای تماشای یک ویدیوی تبلیغاتی، مقداری از ارز بازی را هدیه بگیرد.

مثلاً‌ می‌تواند به‌جای اینکه سکه بخرد، تبلیغ ببیند و سکه بگیرد یا برای گرفتن جان اضافه در بازی، ویدئوی تبلیغاتی شما را مشاهده کند.

در بازی‌های ایرانی هم این جایگاه گذاشته شده است. برای مثال، کوییز آو کینگز به کاربران اجازه می‌دهد با مشاهدهٔ تبلیغ یک بار دیگر گردونه را بچرخانند یا ۸۰ سکه برای عوض‌کردن موضوع سؤال بگیرند.

بیایید یک نمونه را در ویدئوی زیر ببینیم و برویم سراغ مهم‌ترین مزیت تبلیغات ویدیویی درون اپلیکیشنی جایزه‌‌دار!

مهم‌ترین مزیت این نوع از تبلیغات بازی این است که کاربر برای گرفتن پاداش خود، باید تبلیغ را تا آخر مشاهده کند. پس از نمایش کامل ویدئو، بنری تمام‌صفحه (مثل تصویر زیر) ظاهر می‌شود که به شما اجازه می‌دهد تیر آخر را رها کنید.

بعد از چند ثانیه از نمایش بنر که گذشت، کاربر می‌تواند با فشردن ضربدر، تبلیغ را ببندد؛ یعنی یک فرصت طولانی برای قانع‌کردن آن‌ها دارید.

نمونه CTA تبلیغات در بازی موبایلی

۴. تبلیغات استاتیک (ثابت)

گاهی ممکن است تبلیغ در بخشی از کدهای بازی باشد! این تبلیغات تغییر نمی‌کنند و به‌طور ثابت برای مدت مشخصی در این جایگاه نمایش داده می‌شوند. اجازه دهید مثال بزنیم.

در بازی کلاچ، هنگام رانندگی ممکن است بیلبوردی را کنار راه ببینید که برندی روی آن تبلیغ شده است. چنین تبلیغاتی بخشی از بازی هستند و هنگام کدنویسی به آن اضافه شده‌اند.

نمونه تبلیغات ثابت در بازی‌ کلاچ

مثل اجاره‌کردن بیلبورد در خیابان، شما اینجا بیلبوردی در بازی «کلاچ» اجاره می‌کنید که در افزایش آگاهی از برند نقش دارند. این تبلیغات ثابت هستند؛ برای اجرای آن، می‌توانید روی ادیوری (زیرمجموعهٔ یکتانت) حساب کنید.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۵. تبلیغات داینامیک (پویا)

در لحظه مشخص می‌شود چه تبلیغی در این جایگاه نمایش داده شود و ثابت نیست. به همین خاطر، در مقایسه با تبلیغات استاتیک (ثابت)، تبلیغات داینامیک طرفداران بیشتری دارد و کسب‌وکارهای بیشتری سراغ آن می‌روند. (AppsFlyer)

چرا؟ چون فقط یک بیلبورد در یکی از بازی‌های موبایلی را اجاره نمی‌کنید. می‌توانید از ظرفیت نمایش هزاران اپلیکیشن دیگر هم بهره ببرید.

برای مثال، یکی از جایگاه‌های پویا را در بازی کلاچ در تصویر زیر مشاهده کنید. تبلیغی که در این جایگاه نمایش داده می‌شود، در لحظه تغییر می‌کند و بر اساس جذابیت و قیمت پیشنهادی برنده – کسی که تبلیغ او نمایش داده خواهد شد – مشخص می‌شود.

نمونه تبلیغ پویا در بازی موبایلی

نکته: تبلیغات بنری، تبلیغات ویدیویی‌ جایزه‌دار، تبلیغات همسان و… که تا حالا بررسی کردیم، همگی جزو تبلیغات داینامیک به حساب می‌آیند.

۶. دیوارهای پاداش (Offerwall)

دیوارهای پاداش، نقش فروشگاهی کوچک را در بازی‌ها ایفا می‌کنند. سازوکار دیوارهای پاداش (Offerwall) تا حد زیادی شبیه به تبلیغ‌های ویدیویی جایزه‌دار است. کارهای مختلفی روی این دیوارها قرار دارند که انجام هرکدام امتیاز یا پاداشی به کاربر می‌دهد.

پیشنهادهایی که روی دیوار قرار می‌گیرند، از جنس نصب یک اپلیکیشن دیگر، پرکردن یک فرم، بازی‌کردن یک بازی دیگر و… هستند. البته باید بدانید بسیاری از پلتفرم‌های تبلیغاتی به‌خاطر بازدهی پایین این نوع تبلیغات، مدت‌ها است که دیگر سراغ آن نمی‌روند.

این نوع تبلیغات در بازی کاملاً کاربرمحور هستند؛ منظورمان این است که کاربر باید تصمیم بگیرد با آن‌ها تعامل برقرار کند یا نه! شاید بپرسید چرا بازدهی آن‌ها از تبلیغات ویدیویی جایزه‌دار کمتر است؟ دلیل اصلی آن این است: کاری که کاربر باید انجام دهد به‌مراتب دشوارتر از مشاهدهٔ تبلیغ است؛ به همین خاطر، کاربران کمتر از آن استقبال می‌کنند.

نمونه دیوار پاداش در بازی موبایلی

این هم از انواع تبلیغات درون بازی‌های موبایلی! بیایید ببینیم چه دلیلی وجود دارد که باید سراغ این شکل از تبلیغات برویم.

چرا باید از تبلیغات در بازی موبایلی استفاده کنیم؟

راحت‌ترین راه برای پاسخ به این سؤال، بررسی مزایای استفاده از تبلیغات در بازی است؛ کاری که قصد داریم در این بخش انجام دهیم.

قبل از اینکه سراغ بررسی موردی مزایا به‌صورت جداگانه برویم، خوب است بدانید طبق گزارش بازاریابی دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۱، ایرانی‌ها بیش از ۸۸۰ میلیون بار بازی‌های موبایلی را در کافه بازار جست‌وجو کرده‌اند.

و اما مزایای تبلیغات در بازی‌های موبایلی:

۱. دسترسی آسان به مخاطبان هدف

بیش از ۱/۹ میلیارد نفر در سراسر دنیا گیمر بازی‌های موبایلی هستند (Zippia). همچنین طی سال‌های اخیر، اوضاع طوری پیش رفته که مردم در مقایسه با زمانی که پای لپ‌تاپ و کامپیوتر می‌نشینند، وقت بیشتری را صرف گوشی‌های هوشمند می‌کنند.

این آمار را هم داشته باشید که ۸۰ درصد ترافیک کل اینترنت از موبایل‌ها می‌آید! (Tasil) طبق گزارش بازاریابی دیجیتال ایران، این رقم در ایران خیلی بیشتر است: ۸۹ درصد!

به این آمارها، ۳ چیز دیگر هم اضافه کنید:

  • ۸ درصد زمان استفاده از موبایل، برای بازی‌کردن صرف می‌شود
  • ۵۷ درصد گیمرها در موبایل بازی می‌کنند
  • ۳۰ درصد گیمرهای موبایل هر روز بازی می‌کنند

همۀ این‌ اعداد و ارقام  را که کنار هم بگذارید، می‌فهمید که افراد بسیاری از گوشی‌های هوشمند و به‌خصوص بازی‌های موبایلی استفاده می‌کنند؛ پس طبیعی است که با تبلیغ‌کردن کسب‌وکارتان در بازی‌های موبایلی، راحت‌تر بتوانید به مخاطبان هدف خود دسترسی داشته باشید.

۲. تنوع بالای مخاطبانی که در دسترس هستند

باور غلطی وجود دارد، آن هم اینکه بازی‌کردن بیشتر مخصوص مردهای جوان و نوجوان است؛ ولی آمارها چیز دیگری می‌گویند؛ مثلاً در سال ۲۰۲۰، افراد بالای ۴۵ سال بیشتر از هر گروه دیگری جذب بازی‌های موبایلی شدند. از طرفی، برخی بازی‌های موبایلی مثل پازل‌ها در بین زنان محبوبیت بیشتری دارند.

بیایید به آمار Zippia هم نگاهی بیندازیم:

  • تعداد گیمرهای زن ۲۲ درصد بیشتر از مردان است
  • زنان ۷۹ درصد بیشتر از مردان برای پرداخت‌های درون بازی‌های موبایلی خرج می‌کنند
  • ۶۴ درصد گیمرها بین ۱۸ تا ۳۴ سال سن دارند

خلاصه که مخاطبان بازی‌های موبایلی بسیار گسترده و متنوع هستند. باید کسب‌وکارتان را در آن بازی‌‌هایی تبلیغ کنید که مورد توجه مخاطبان هدف شما هستند.

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۳. هدفمند و موثر!

ادیوری (زیرمجموعهٔ یکتانت) به شما کمک می‌کند تبلیغ خود را در جایگاهی نمایش دهید که مخاطب هدف خودتان ببیند.

برای مثال، شما می‌توانید در تبلیغات نصب اپلیکیشن، تبلیغ اپلیکیشن خود را به ساکنان شهر یا کشور مشخصی نمایش دهید تا شانس زیادی برای افزایش نصب داشته باشید.

امکانات فراهم‌شده برای هدف‌گیری مثل زمان نمایش و بازی نمایش‌دهنده به شما اجازه می‌دهد نه‌تنها مشتریان بالقوهٔ خودتان را هدف بگیرید، بلکه محتوای تبلیغ را برای آن‌ها شخصی‌سازی کنید؛ یعنی پیشنهادی روی میز بگذارید که آن‌ها را تحریک می‌کند.

مثلاً به لحن و پیشنهاد ۲ تبلیغ زیر در کوییز آو کینگز توجه کنید که طبق پرسونای همین اپلیکیشن نوشته شده‌اند:

نمونه تبلیغات در بازی کوییز آو کینگز

۴. تعامل بیشتر و راحت‌تر

تبلیغات در بازی علاوه‌ بر اینکه دقیق هستند و مخصوص مخاطب طراحی شده‌اند، اغلب در زمانی مناسب به آن‌ها نمایش داده می‌شوند.

زمان‌بندی درست در کنار استفاده از خلاقیت و ساخت تبلیغ با استراتژی درست، باعث می‌شود کاربران علاقۀ بیشتری به تعامل‌گرفتن با آن داشته باشند؛ مثلاً روی لینک آن کلیک کنند.

از طرفی، در برخی تبلیغات در بازی مثل جایزه‌دار، کاربر برای گرفتن پاداش خود، تا انتهای تبلیغ را مشاهده و با آن تعامل برقرار می‌کند. به همین دلیل، شانس زیادی برای قانع‌کردن او دارید.

۵. مقرون‌به‌صرفه‌بودن

همۀ مارکترها دنبال راه‌حلی هستند تا با کمترین هزینه، بهترین نتیجه را بگیرند. تبلیغات موبایلی و به‌خصوص تبلیغات در بازی، به‌خاطر نوع پرداخت هزینهٔ تبلیغات مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

در این شکل از تبلیغات، شما می‌توانید به‌ ۳ شکل هزینه کنید:

  • نمایش کامل ویدئو (یعنی دیدن فقط بخشی از ویدئوی تبلیغاتی برای شما هزینه ندارد)
  • کلیک (فقط زمانی پول پرداخت می‌کنید که کاربر روی تبلیغ کلیک کند و نمایش آن برای شما خرجی نمی‌تراشد)
  • اقدام (فقط زمانی هزینه می‌کنید که کاربر عمل مشخصی مثل نصب اپلیکیشن یا پرکردن فرم را انجام دهد)

همین نحوهٔ پرداخت که بر پایهٔ گرفتن نتیجه است، باعث می‌شود شما هدفمند و درست برای تبلیغات خرج کنید.

بهترین نتیجه با کمترین هزینه

اگر قصد دارید با استفاده از این روش کسب‌وکارتان را تبلیغ کنید، در بخش بعد همراه ما باشید. می‌خواهیم چگونگی راه‌اندازی و اجرای کمپین تبلیغات در بازی را توضیح دهیم.

مقاله پیشنهادی: آشنایی با انواع تبلیغات درون برنامه ای و نحوهٔ گرفتن نتیجه از آن‌ها!

چطور در بازی‌های موبایلی تبلیغ کنیم؟

همان‌ طور که می‌دانید، می‌توانید برای کمپین‌های تبلیغاتی مختلف خود از خدمات ما استفاده کنید. تبلیغ در بازی‌های موبایلی هم از این قاعده مستثنی نیست!

روال کار هم ساده است:

به همین سادگی تبلیغات در بازی برای برندتان آغاز خواهد شد.

تبلیغات درون اپلیکیشنی را از کجا شروع کنم؟

نکته: اگر هدفتان از کمپین افزایش نصب اپلیکیشن است، باید لینک ترکر نصب اپلیکیشن خود را در بخش صفحۀ فرود (لندینگ پیج) بگذارید.

اگر می‌خواهید از تبلیغات در بازی نتیجه بگیرید، به لندینگ پیج (صفحهٔ فرود) قانع‌کننده، جذاب و موثر نیاز دارید. به همین دلیل، پیشنهاد می‌کنیم مقالهٔ «نکات طراحی لندینگ پیج موثر» را مطالعه کنید. لازم است به این مسئله هم اشاره کنیم که نیاز نیست حتماً سایت داشته باشید. می‌توانید لندینگ پیج مناسبی با سرویس‌های لندینگ‌ساز مثل لندین بسازید.

با کمک یکتانت، انواع تبلیغات در بازی در اختیارتان است:

  • استاتیک
  • همسان
  • بنری
  • ویدیویی جایزه‌‌دار
  • ویدیویی بینابینی
  • بنری بینابینی

از طرفی، خودتان مشخص می‌کنید مدل پرداخت هزینه چطور باشد و هزینهٔ هر نصب، اقدام یا کلیک چقدر باشد. البته قیمت پیشنهادی شما در میزان نمایش تاثیرگذار است و نباید آن‌قدر پایین باشد که در رقابت با سایر اپلیکیشن‌ها شکست بخورید.

ممکن است بخواهید به ازای انجام اقدامی مشخص از کاربر پول بپردازید؛ این امکان هم برایتان فراهم است. برای مثال، می‌توانید تعیین کنید بعد از اینکه هر کاربر یک فرم را پر کرد، مبلغی از حسابتان کم شود.

از جملۀ مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین بازی‌هایی که میزبان تبلیغ کسب‌وکار شما خواهند بود، می‌توان به «کوییز آو کینگز» و «کلاچ» اشاره کرد. شما می‌توانید خودتان مشخص کنید تبلیغات در کدام بازی‌ها نمایش داده شود؛ البته توصیه می‌کنیم ابتدا داده‌های کافی را جمع‌آوری کنید و بر اساس آن‌ها، کمپین خود را بهینه‌ کنید.

۲ نمایش‌دهندهٔ یکتانت

برای حضور موثر در بازی‌های موبایلی ایرانی آماده‌اید؟

در این مقاله، شما را با تبلیغات در بازی و انواع آن آشنا کردیم. از طرفی، مزایای آن و نحوهٔ اجرای کمپین تبلیغات بازی را هم با یکدیگر بررسی کردیم.

حالا دیگر آماده‌اید از این فرصت طلایی برای گرفتن بهترین نتایج و پشت‌ سر گذاشتن رقبا بهره ببرید. اگر هنوز دغدغه‌ای در این زمینه دارید، حتماً در بخش نظرات برای ما بنویسید.

همچنین خوشحال می‌شویم نظر شما را دربارهٔ مقاله بدانیم 🙂

4.5/5 - (6 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

افزایش نصب، این دفعه با کمک ۱۰ هزار اپلیکیشن 💥