با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

آموزش فروش اینترنتی پوشاک و لباس در سال ۱۴۰۲

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی | نیکان حیدری | تاریخ بروزرسانی : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

آموزش فروش اینترنتی پوشاک و لباس در سال ۱۴۰۲

پوشاک از آن دسته حوزه‌هایی است که تقاضا در آن کم نمی‌شود؛ بالاخره یکی از نیازهای ضروری و همیشگی مردم است. فروش اینترنتی پوشاک هم یکی از چیزهایی است که می‌توان روی آن برای کسب درآمد حساب کرد.

با آموزش فروش اینترنتی پوشاک در این مقاله، به شما می‌گوییم چطور نتیجهٔ بهتری بگیرید و در چه جاهایی آنلاین فروشید. بیایید آستین‌ها را بالا بزنیم و وارد عمل شویم!

 

نحوه فروش اینترنتی پوشاک

برای فروش آنلاین پوشاک راه زیاد دارید؛ ولی ما ۴ مورد را انتخاب کردیم؛ چون طبق تجربه می‌توانیم بگوییم بازدهی بیشتری دارند.

 

۱. برای فروش اینترنتی پوشاک، سایت بزنید!

اگر با متخصصین مختلف مشورت کنید، هرکدام نکات ارزشمندی را به شما خواهند گفت! اما احتمالاً، نقطۀ اشتراک گفته‌های آن‌ها، ساخت سایت است.

بسیاری فکر می‌کنند با وجود شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، دوران فروش از طریق سایت به پایان رسیده است؛ ولی این یک اشتباه بزرگ است. ناگفته نماند، منظورمان این نیست که پلتفرم‌هایی مثل اینستاگرام بی‌فایده هستند، فقط می‌خواهیم بگوییم هیچ‌چیز جای سایت را نمی‌گیرد! چرا؟ خواهیم گفت.

سایت یک ضرورت است؛ چراکه تمام فرایند خرید از یک مکان واحد دنبال می‌شود؛ همچنین، با داشتن یک سایت، خیالتان راحت است که جای پای محکمی در فضای اینترنت ایجاد کرده‌اید.

مثلاً‌ هر مشتری یک حساب کاربری دارد که می‌تواند سفارش خود را پیگیری کند و در صورت نیاز مشکلات خود را با شما در میان بگذارد. از طرفی، می‌توانید کیف پول برای هر مشتری تعریف کنید تا درصدی از هر خرید به آن منتقل شود و مشتری برای خریدهای بعدی ترغیب شود. خلاصه اینکه دست شما حسابی باز است!

با داشتن سایت، می‌توانید مشتریانی که بدون خرید سایت را ترک کرده‌اند، بازگردانید. علاوه بر این، می‌توانید با جمع‌آوری داده‌های مختلف، آمار تمام اتفاقات ریزودرشتی را که روی سایت می‌افتد، داشته باشید.

با کمک چنین اطلاعاتی، امکان برنامه‌ریزی برای بهبود عملکرد سایت فراهم می‌شود. همچنین می‌توانید مشتری خودتان را بشناسید. به‌عنوان آخرین نکته هم جا دارد به این مسئله اشاره کنیم که دیگر نگران نیستید وقتی پلتفرمی مثل اینستاگرام از دسترس خارج شد، فروش شما به صفر برسد!

لازم است در این قسمت، شما را به چند مقالۀ دیگر که تکمیل‌کنندۀ صحبت‌هایمان در این بخش هستند، ارجاع دهیم:

آموزش فروش اینترنتی پوشاک! راه‌اندازی سایت برای فروش اینترنتی پوشاک

اگر می‌خواهید نهایت بهره را از وب‌سایتتان ببرید، باید هنگام ساخت و طراحی آن، به برخی نکات توجه ویژه‌ای داشته باشید:

اول از همه، مطمئن شوید که گشت‌وگذار در سایتتان، برای بازدیدکنندگان آسان است. کاربری که وارد سایتتان می‌شود، باید به آسانی هرچه تمام‌تر، چیزی را که می‌خواهد، پیدا کند.

مثلاً فرض کنید کسی بخواهد تی‌شرت بخرد. اگر در هدر سایت، یک تب مختص به این نوع کالا داشته باشید، می‌تواند روی آن کلیک کند و به‌ صفحهٔ محصولات مرتبط هدایت شود.

برای فهم رفتار کاربر در سایت و چگونگی گشت‌وگذار او، می‌توانید از هاتجر استفاده کنید. اگر با این ابزار آشنایی ندارید، می‌توانید مقالۀ «هاتجر چیست؛ آموزش هاتجر برای فروش بیشتر» را بخوانید.

چیز دیگری که باید نسبت به آن حساس باشید، طراحی صفحۀ محصول است. ممکن است تمام مسیر مشتری از صفحۀ اصلی یا هر صفحۀ فرودی به صفحۀ محصول را خیلی خوب طراحی کرده باشید؛ ولی به‌خاطر چند ایراد در صفحۀ محصول، نتوانید بازدیدکننده را به خریدار تبدیل کنید؛ پس حواستان باشد که طراحی کاربرپسندی برای این صفحه‌ها داشته باشید.  مثلاً تصاویر باکیفیت محصول، مشخصات هر لباس را همراه با قیمت آن در بالای این صفحه بگذارید.

نکته: خوب است که اطلاعاتی مثل روش‌های ارسال، نوع ضمانت، هزینۀ ارسال و… در نزدیکی دکمۀ CTA  قرار بگیرد.

این مسئله را هم در نظر بگیرید که ما به امتحان‌کردن لباس و کفش قبل از خرید عادت کرده‌ایم تا مطمئن شویم اندازه است.  راهنمای خوبی در صفحهٔ محصول بگذارید که مخاطب بتواند سایز خود را انتخاب کند.

علاوه بر راهنمای انتخاب سایز، ویژگی‌های محصول مثل جنس، نرمی و زبری، ضخامت پارچه و حتی قد لباس را همراه با رنگ‌بندی و سایر جزئیات بیاورید. خلاصه اینکه صفحهٔ محصول به‌شکلی طراحی شود که نگرانی‌های مخاطب را رفع کند.

راهنمای سایز در صفحهٔ محصول

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

۲. پوشاک را در شبکه‌های اجتماعی بفروشید

چند خط بالاتر بود که گفتیم شبکه‌های اجتماعی جای سایت را نمی‌گیرند! هنوز هم روی این ادعا پافشاری می‌کنیم؛ ولی منکر پتانسیل بسیار بالای این پلتفرم‌ها برای فروش محصولات، مخصوصاً فروش پوشاک نمی‌شویم!

در رابطه با راه اندازی فروش اینترنتی لباس و بهره بردن از شبکه‌های اجتماعی، مشخصاً به اینستاگرام اشاره داریم! طبق آمار، از ۴/۸ میلیارد کاربر فعال اینترنت، نزدیک به ۳۰ درصد، به‌طور منظم از این شبکۀ عکس‌محور استفاده می‌کنند.

در راستای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی در نقش یک فروشگاه، احتمالاً مهم‌ترین رمز موفقیت، استمرار باشد! باید مطابق یک برنامۀ از قبل تعیین‌شده و منظم، تولید محتوا کنید و عکس‌های با کیفیت محصولات خود را در اکانت بارگذاری کنید.

نکتۀ بسیار مهم دیگر، تعامل گرفتن با مخاطبانتان است. کامنت‌ها و دایرکت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ دهید.

نمونه فروشگاه اینترنتی پوشاک در اینستاگرام

مقاله‌های زیر برای استفاده از نهایت پتانسیل این شبکۀ اجتماعی کمکتان می‌کنند:

شاپ‌لینک قابلیتی را فراهم کرده است که می‌توانید صفحۀ اینستاگرامتان را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید؛ یعنی یک دامنۀ اختصاصی برایتان ساخته می‌شود، عکس و توضیحات هر محصول که در قسمت کپشن نوشته‌شده به فروشگاه منتقل شده و از طریق یک رابط کاربری ساده، فروشگاه شما آمادۀ پذیرش بازدیدکنندگان خواهد شد.

 

از دیگر مزایای آن، ارائۀ گزارش‌های مربوط به فروش محصولات، درگاه پرداخت آماده و قالب شخصی‌سازی شده هستند. در کل، بهره بردن از شبکه‌های اجتماعی و به‌خصوص اینستاگرام، یکی از کاربردی‌ترین روش‌های فروش اینترنتی پوشاک محسوب می‌شود.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۳. فروش اینترنتی را با سایت‌های واسطه تجربه کنید

جالب است که  راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی پوشاک، بدون ساختن سایت و حتی بدون داشتن اکانتی در اینستاگرام هم ممکن است!

اگر فکر می‌کنید ساخت سایت و نگهداری از آن کار پردردسری است و منابع کافی برای رسیدگی به آن ندارید، می‌توانید از پتانسیل بسیار بالای واسطه‌ها مثل دیجی‌کالا و باسلام استفاده کنید.

فروش اینترنتی پوشاک در دیجی‌کالا

باید تمرکزتان را روی محصولاتتان بگذارید. قاعدتاً هرقدر کیفیت کار بالاتر باشد و رضایت مشتریان را جلب کند، نظرات مثبت ایشان زیر محصولاتتان در مارکت‌پلیس‌ها، باعث بیشتر دیده شدن و جذب مشتریان جدید خواهد شد.

جدا از مارکت‌پلیس‌هایی مثل دیجی‌کالا و باسلام، می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی مثل دیوار و شیپور هم برای فروش محصولات خود استفاده کنید.

یک فلش‌بک به اهمیت بسیار بالای سایت داشته باشیم؛ گرچه بهره بردن از ظرفیت واسطه‌ها در بسیاری از مواقع کارتان را تا حد زیادی راه می‌اندازد، اما ۳ ایراد مهم هم وجود دارند:

  • فقط بازدیدکنندگان این سایت‌های واسه، مثل دیجی‌کالا، محصولات شما را خواهند دید
  • محصولتان در کنار صدها محصول مشابه از دیگر رقبا قرار می‌گیرد
  • لیست اختصاصی برای مشتری‌های خودتان ندارید و نمی‌دانید چه کسانی از محصول‌های شما دیدن کرده‌اند

در عوض، سایت پایگاه تخصصی شما است که منحصراً در اختیار شما قرار دارد.

 

۴. در تلگرام بفروشید

بسیاری معتقدند تلگرام بهترین بهترین‌ها است. پربیراه هم نمی‌گویند؛ حداقل در ایران!

کانال‌ یکی از مهم‌ترین برگ‌های برندۀ این پیام‌رسان است. کانال‌های تلگرامی می‌توانند در نقش یک فروشگاه کامل عمل کنند. فقط کافی است عکس و توضیحات مربوط به محصول خود را در کانالتان قرار دهید تا دنبال‌کنندگان کانال، به آن دسترسی داشته باشند و پس از آن، از طرق مختلف، مثل ارسال پیام، تماس تلفنی و… سفارش خود را ثبت کنند.

فروش اینترنتی پوشاک در تلگرام

می‌توانید از روش‌های مختلف کانالتان را تبلیغ کنید و در معرض دید افراد بیشتری قرار دهید. تبلیغ در گروه‌ها و کانال‌های پرمخاطب تلگرامی، پروموت‌کردن کانال از طریق اکانت اینستاگرام و ارسال مشتری از سایت به تلگرام، جزو رایج‌ترین روش‌های جذب مخاطب برای کانال تلگرام هستند.

از مقاله‌های زیر، برای آشنایی بیشتر با این پلتفرم و فروش محصولاتتان در آن استفاده کنید:

از دیگر راه‌های فروش اینترنتی پوشاک در تلگرام هم می‌توان به ساختن گروه و بات اشاره کرد. یکی از معایب اصلی آن هم این است که شما فقط به آی‌دی تلگرام مشتری‌ها دسترسی دارید و نمی‌توانید از دیگر کانال‌ها مثل ایمیل و پوش نوتیفیکیشن برای ترغیب دنبال‌کننده‌ها به خرید مجدد بهره ببرید.

دیگر عیب تلگرام هم این است که تمام فرایند خرید در تلگرام انجام نمی‌شود و کاربر برای پرداخت و پیگیری سفارش خود باید از راه‌های دیگر اقدام کند؛ چیزی که در سایت در یک صفحه انجام می‌شود و نیاز نیست مشتری مدام به شما پیام بدهد تا هزینه را پرداخت کند یا بفهمد سفارش او کجاست!

این ۴ روشی که قول داده بودیم، اگر نظر ما را بخواهید، باید بگوییم حالت ایدئال زمانی است که سایت خود را ساخته‌اید و از تلگرام و اینستاگرام و حتی سایت‌های واسطه مثل دیجی‌کالا و باسلام، به‌عنوان اهرم‌های کمکی آن استفاده می‌کنید.

اما خب، اگر دوست ندارید یا به هر دلیلی نمی‌توانید سایت داشته باشید، باز هم فروش آنلاین لباس، از طریق روش‌هایی که بالاتر گفتیم، ممکن است.

حالا فرض می‌گیریم که پلتفرم مطلوب خود را پیدا کرده‌اید و فروشگاه را بنا ساخته‌اید. فرقی نمی‌کند چقدر می‌فروشید، همه همیشه دوست دارند میزان فروش را افزایش دهند. موضوعی که در بخش بعد به آن می‌پردازیم.

 

راه‌های افزایش فروش اینترنتی پوشاک

در ادامۀ آموزش فروش اینترنتی پوشاک، راهکارهای بالا بردن میزان فروش را بررسی خواهیم کرد. پارامترهای مختلفی در کم یا زیاد بودن مقدار فروش دخیل هستند. از جملۀ مهم‌ترین آن‌ها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بعد از مشخص‌کردن تکلیف موارد فوق، می‌توانید سراغ راهکارهای مختلف برای بالابردن میزان فروش بروید. بر اساس تجربه‌، ۳ روش را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

۱. تبلیغات دیجیتال

کسب‌وکار آنلاین، به تبلیغات دیجیتال نیاز دارد تا بیشتر به چشم بیاید! انواع مختلفی از این نوع تبلیغات وجود دارد. ما در یکتانت، انواع تبلیغات را در سایت‌های پربازدید برای شما آسان کرده‌ایم:

اما ۲ سرویس ویژه برای فروشگاه‌های آنلاین پوشاک داریم: تبلیغات ریتارگتینگ محصول و تبلیغات محتوارمحور محصول.

این ۲ سرویس چه تفاوتی با بقیه دارند؟ برای هر محصول فروشگاه به‌طور اتوماتیک تبلیغی ساخته و سپس در سایت‌های پربازدید نمایش داده می‌شود.

با استفاده از ریتارگتینگ محصول، کسانی را هدف می‌گیرید که یک بار از فروشگاه شما بازدید و لباسی را بررسی کرده‌اند، ولی چیزی نخریده‌اند.

ریتارگتینگ محصول

مثل همان کسی که به فروشگاه لباس سر می‌زند و پس از بررسی چند مورد، برای دیدن لباس‌های سایر فروشگاه‌های نزدیک بدون خرید می‌رود. احتمال دارد فراموش نکند شما همان محصول را دارید و با قیمت کمتری می‌دهید یا کیفیت محصول شما بیشتر است. خب!‌ وقتی برود، رفته است؛ ولی با تبلیغات ریتارگتینگ او را برمی‌گردانید.

تبلیغات محصول ریتارگتینگ

در محتوامحور، محتوای تبلیغاتی در صفحاتی نمایش داده می‌شود که موضوعی مرتبط به محصول شما دارند. مثلاً یک پست بلاگ با موضوع بهترین ست‌های پاییزی را در نظر بگیرید. این صفحه مکان مناسبی برای تبلیغ سوییشرت‌های پاییزه است.

یکی دیگر از روش‌های تبلیغات دیجیتال که بازدهی سریعی دارد، تبلیغات در گوگل است. سازوکار به این شکل است که ابتدا باید یک یا چند کلمۀ کلیدی انتخاب کنید؛ پس از آن، افرادی که این کلمات را جست‌وجو می‌کنند، لینک سایت شما را بالاتر از نتایج ارگانیک خواهند دید.

به همین خاطر است که بازدهی آن سریع است و نیاز نیست زمان زیادی برای رسیدن به صفحۀ اول و نتایج برتر گوگل صبر کنید. با طراحی لندینگ پیج تاثیرگذار که توانایی تبدیل بازدیدکننده به مشتری نهایی را داشته باشد، می‌توانید نتیجهٔ خوبی از آن بگیرید.

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۲. سئو و تولید محتوا

اگر دوست ندارید تبلیغ کنید یا بودجۀ کافی برای اجرای کمپین‌های تبلیغاتی ندارید، باید به فکر رشد ارگانیک باشید! گوگل می‌تواند برای هر کسب‌وکاری، یک کانال ورودی سودآور باشد.

برای جذب ترافیک از گوگل، باید رتبه‌های برتر آن را تسخیر کنید. در بهترین حالت ۳ لینک اول و حداقل صفحۀ اول! نمایش لینکتان در صفحۀ دوم، نه اینکه بی‌فایده باشد، اما تأثیر بسیار ناچیزی روی فروشتان خواهد گذاشت.

چرا؟ چون طبق آمار، ۸۵ درصد آدم‌ها حتی صفحهٔ دوم را باز نمی‌کنند:

نرخ کلیک نتایج گوگل

خلاصه که برای حضور در رتبه‌های برتر، باید برنامه‌ای منسجم برای بهینه‌سازی سایتتان برای موتورهای جست‌وجو داشته باشید؛ یعنی همان سئو! خب اصلی‌ترین پایه و اساس استراتژی‌های سئو هم تولید محتوای مناسب با نیاز کاربر است.

نتایج جست‌وجو برای فروشگاه اینترنتی لباس

کندوکاو در این ۲ موضوع، ممکن است ما را از مسیرمان خارج کند؛ چراکه هر دو مفاهیم بسیار گسترده‌ای هستند. به همین خاطر، از شما دعوت می‌کنیم مقاله‌هایی را که دربارهٔ این موضوع‌ها نوشتیم، مطالعه کنید:

برویم سراغ روش بعدی!

 

۳. ریتنشن مارکتینگ

حفظ مشتری فعلی، بسیار ارزان‌تر از جذب مشتری جدید است!

این یک اصل است! در هر کسب‌وکاری، حتی کار شما که فروش البسه است، مشتریان فعلی‌تان حکم معدن طلا را دارند! آن‌ها تجربۀ خرید از شما را دارند و می‌دانند دقیقاً با چه چیزی طرف هستند. اگر محصولاتتان خوشایند آن‌ها را به‌همراه داشته باشد، مجدداً سراغتان می‌آیند و این یعنی فروش و سود بیشتر.

خب شما هم می‌توانید اقداماتی در راستای جذب مجدد آن‌ها و تشویقشان به بازگشت انجام دهید؛ به تمام این اقدامات ریتنشن مارکتینگ گفته می‌شود. مثلاً یکی از این کارها، ارسال پیامک برای مشتریان فعلی است؛ آن‌ها را از آوردن محصولات جدید و تخفیف‌ها آگاه کنید.

برگرداندن مشتری با پیامک

نکته: بهتر است چنین پیامک‌هایی را با نام خود مشتری شروع کنید تا رابطهٔ عاطفی بین شما و او شکل بگیرد.

اگر لیست ایمیلی از خریداران قبلی جمع‌ کرده باشید، می‌توانید از طریق بازاریابی ایمیلی، خودتان را در معرض دید افرادی قرار دهید که شما را می‌شناسند و قبلاً از شما خرید کرده‌اند.

اجازه دهید باز هم شما را به مقاله‌ای دیگر در وبلاگمان ارجاع دهیم. «ایمیل مارکتینگ چیست + مزایا و کاربرد» را بخوانید تا با تمام جوانب این مقوله به‌خوبی آشنا شوید.

علاوه‌ بر این دو روشی که تا به اینجا گفتیم، می‌توانید سراغ پوش‌نوتیفیکیشن بروید. این روش هم برای برگرداندن مشتریانی که قبلاً سراغتان آمده‌اند مؤثر است.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌های زیر که هرکدام به‌ یک شکل در افزایش فروش اینترنتی پوشاک نقش دارند، مطالعه کنید:

به‌عنوان بخش آخر آموزش فروش اینترنتی پوشاک، بیایید یک مقایسه بین حالت سنتی فروش پوشاک و شکل امروزی‌تر آن داشته باشیم.

 

فروش آنلاین یا فروش آفلاین پوشاک، کدام بهتر است؟

بر اساس تحقیقات‌ صورت‌گرفته، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸، میزان خرید آنلاین در سطح جهانی، به عدد بسیار بزرگ ۵۸/۷۴ تریلیون دلار برسد. کشور ما کمی در این زمینه‌ها از دنیا عقب‌تر است؛ ولی همچنان می‌توانیم این آمار را به کاربران داخلی هم تعمیم دهیم. بدون شک، در آینده، افراد حجم بیشتری از مایحتاج خود را از جمله البسه، از کانال‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی تهیه می‌کنند.

در فروش آنلاین دست شما باز است و می‌توانید به مدل‌های مختلف درآمد داشته باشید:

  • همکاری در فروش

نیاز نیست لباسی بخرید و سپس آن را بفروشید! فقط با فروشگاه‌های معتبر همکاری می‌کنید و به‌ازای هر فروش کمیسیون می‌گیرید.  برای این کار، مثلاً می‌توانید محتواهای جذاب دربارهٔ پوشاک تولید کنید و در دل آن‌ها، محصول را تبلیغ کنید تا مشتری بخرد؛ مثلاً لیستی از بهترین و مناسب‌ترین لباس‌های یوگا.

شاید در دنیای واقعی بتوانید به‌صورت اعتباری پوشاک فروشگاه را تهیه کنید؛ ولی در مدل همکاری در فروش، شما هیچ پولی برای تامین پوشاک خرج نمی‌کنید!

  • فروش مستقیم

همان سیستم رایجی که احتمالاً در ذهنتان است: تهیۀ پوشاک از تولیدی و عرضۀ عمده یا تکی آن.

  • چاپ روی لباس

می‌توانید در سایت خود این امکان را فراهم کنید که کاربر طرحی را انتخاب کند تا شما آن را روی لباس چاپ کنید. اگر کاربر ببیند هر رنگ و طرح روی لباس چه شکلی خواهد بود، شانس بیشتری برای فروش خواهید داشت.

علاوه بر این، شما در فروش آنلاین به تمام مردم کشور (حتی کسانی که در دورترین نقاط زندگی می‌کنند) دسترسی خواهید داشت. یکی دیگر از برتری‌های فروش‌ آنلاین، هزینهٔ پایین راه‌اندازی فروش اینترنتی لباس است؛ آن هم در این روزها که کرایه‌ها سر به فلک کشیده‌اند.

تبلیغات ریتارگتینگ و همچنین ریتنشن مارکتینگ از دیگر مزایای فروش اینترنتی پوشاک است. و آخرین مزیت و برتری فروش آنلاین: شما ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته می‌فروشید!

البته اگر فروشگاهی در سطح شهر دارید، می‌توانید با کمک ۴ روشی که گفتیم، مشتریان بیشتری جذب و در هر ۲ جبهه نبرد کنید.

مقاله پیشنهادی: ۱۴ راه بازاریابی برای فروش لباس و پوشاک در سال ۱۴۰۲

بازار آنلاین پوشاک همچنان تشنه است!

در این مقاله، نحوه فروش اینترنتی پوشاک را بررسی کردیم. ۴ راهکار مختلف را بررسی کردیم و برای اینکه فروش بیشتری داشته باشید، ۳ راه پیش روی شما گذاشتیم. اگر می‌خواهید با سایر روش‌های فروش اینترنتی پوشاک آشنا شوید، مقالهٔ «چگونه محصولات خود را در اینترنت بفروشم؟ (بررسی ۷ روش پربازده)» را مطالعه کنید.

شما می‌توانید با طراحی سایت فروشگاهی، جای پای خود را در فضای آنلاین همین حالا سفت کنید. اگر چیزی در آموزش فروش اینترنتی از قلم افتاده است، حتماُ در بخش نظرات برای ما بنویسید ?

4.4/5 - (7 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی