سال ۲۰۰۵ بود که سروکلهٔ گوگل مپ پیدا شد. شاید در آن روزها، کسی فکر نمیکرد این نقشه به یکی از مهمترین ابزارها برای جذب مشتری و فروش بیشتر تبدیل شود.
ولی چطور؟
اغلب مردم از گوگل برای یافتن کسبوکاری نزدیک به محل زندگی یا کار خود استفاده میکنند. گوگل هم ۳ کسبوکار نزدیک را به آنها نشان میدهد.
بد نیست بدانید که ۴۲ درصد مردم روی ۳ کسبوکاری کلیک میکنند که گوگل پیشنهاد میدهد! ۶۰ درصد آنها هم از همین صفحه با کسبوکار مستقیماً تماس میگیرند.
به همین خاطر، ما قرار است نحوهٔ ثبت مکان در گوگل مپ را در این مقاله به شما آموزش دهیم؛ پس اگر میخواهید از این فرصت بیبهره نمانید، تا انتها با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
چگونه یک مکان را در گوگل مپ ثبت کنیم؟
در اقصانقاط دنیا که زندگی معمولی جریان دارد، کاربران میتوانند یک صفحۀ اختصاصی در گوگل بیزینس برای کسبوکار خود بسازند؛ اما ما تحت تحریمهای بیشماری قرار داریم.
یکی از موانعی که این تحریمها ایجاد میکنند، عدم امکان استفاده از چیزهایی مثل همین گوگل بیزینس است!
با وجود این محدودیت، همچنان امکان ثبت لوکیشن در گوگل مپ وجود دارد؛ یعنی میتوانید فروشگاه یا مجموعهتان را به نقشۀ گوگل اضافه کنید و آن را در معرض دید دیگران قرار دهید.
با اضافهکردن موقعیت مکانی مجموعه به نقشهٔ گوگل:
- بهعنوان یکی از کسبوکارهای نزدیک به کاربری نمایش داده میشوید که به شما نیاز دارد (مثلاً خیاطی در تجریش)؛
- در جستوجوهای محلی، وبسایت شما رتبهٔ بهتری میگیرد؛
- در زمان جستوجوی نام شما، اطلاعات اختصاصی مجموعه نمایش داده میشود.
در ادامه، چگونگی افزودن مکان در گوگل مپ را از طریق موبایل و کامپیوتر مرور خواهیم کرد.
در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد میگیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!
مشاهده دورهمراحل ثبت لوکیشن با کامپیوتر
اگر قصد ثبت آدرس در گوگل مپ توسط کامپیوتر را دارید، در اولین مرحله، باید وارد سایت maps.google.com شوید. از قسمت بالا و سمت چپ صفحه، در فیلد «Search Google Maps» آدرس خیابان یا شهری را که قرار است ثبت کنید، جستوجو کنید.
پس از آن، روی این موقعیت کلیک و در سمت چپ صفحه و در منوی ظاهر شده، گزینۀ «Add a Missing Place» را انتخاب کنید.
اگر میخواهید موقعیت را خیلی دقیق انتخاب کنید، روی لوکیشن واقعی مکان کلیک راست کنید، سپس در بین گزینههای موجود «Add a Missing Place» را انتخاب کنید.
در هر دو حالت، فرمی مطابق تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد.
فیلد اول مربوط به نام مکان است. پرکردن این قسمت ضروری است و باید نام کسبوکارتان را بنویسید.
فیلد دوم برای تعیین موضوع و رستۀ فعالیت است.این قسمت را هم حتماً باید انتخاب کنید. گزینههایی که پیش روی شما قرار دارند، عبارتاند از:
- صنایع غذایی؛
- مراکز خرید؛
- مراکز خدماتی؛
- مراکز اقامتی؛
- مناطق تفریحی؛
- مراکز مذهبی؛
- مراکز اداری و صنعتی؛
- مناطق مسکونی؛
- مراکز تحصیلی.
هرکدام از موارد بالا را که انتخاب کنید، باز هم کلی گزینه برای تعیین دقیق حوزۀ فعالیت خواهید دید. اجازه دهید مورد اول، یعنی صنایع غذایی را مثال بزنیم.
- نانوایی؛
- قصابی؛
- کافه؛
- مزرعه؛
- میوهفروشی؛
- بستنیفروشی.
همچنین بالاتر از این مواردی که گفتیم، گزینۀ رستوران وجود دارد که با انتخاب آن، طیف گستردهای از انواع رستورانها، از رستوران ترکی گرفته تا رستوران آسیایی دیده میشوند.
در کل، فیلد دوم بهصورت خیلی دقیق، موضوع فعالیت موقعیت مکانی مدنظر شما را مشخص میکند.
فیلد سوم مربوط به آدرس است. وقتی نقطهای را در نقشه مشخص میکنید، این قسمت بهصورت خودکار پر میشود.
زیر این قسمت، نقشۀ کوچکی را میبینید. اگر میخواهید تغییری در موقعیت انتخابی اعمال کنید، روی «Edit Map Location» کلیک کنید.
در فیلد چهارم، میتوانید آدرس را بهصورت دقیقتر بنویسید؛ وقتی که کسبوکار شما در یک ساختمان یا محل کسب دیگر مثل پاساژ قرار دارد.
درست مثل تصویر زیر، تمامی روزهای هفته را مشاهده خواهید کرد. میتوانید مشخص کنید که مجموعه در کدام روزها فعالیت میکند و در کدام روزها کلاً تعطیل است.
روبهروی هر روز، یک آیکون مداد دیده میشود. روی آن کلیک کنید تا تعطیل بودن یا نبودن را مشخص کنید.
در قسمت پایینی و پس از آخرین روز، یعنی Saturday، سه گزینه وجود دارد:
- Edit All Hours: مشخصکردن ساعات فعالیت مجموعه در تمام روزهای هفته (اگر ساعات کاری شما در طول هفته یکسان است، از این گزینه استفاده کنید.)
- Edit Mon-Fri: تعیین ساعات کاری طی روزهای دوشنبه تا جمعه (این گزینه برای کسبوکارهای خارجی مناسب است که ساعات کاری روزهای هفته بهجز روزهای تعطیل را تعیین کنند.)
- Edit Sat-Sun: مشخصکردن ساعات کاری روزهای شنبه و یکشنبه (این هم به درد همان کسبوکارهای خارجی میخورد ?)
نکته: از آنجایی که روزهای کاری و تعطیل ما با خارجیها متفاوت است، ساعات کاری روزهای کاری و روزهای تعطیل را خودتان جداگانه وارد کنید. میتوانید از همان گزینهٔ «Edit All Hours»استفاده کنید و سپس ساعات کاری دو روز پنجشنبه و جمعه را اصلاح کنید.
اگر مجموعهٔ شما شبانهروزی است، گزینهٔ «Open 24 Hours» را انتخاب کنید. گزینهٔ «Closed» هم برای اعلام تعطیلی در آن روز است.
بعد از مشخصکردن ساعات کاری، روی فلش بازگشت و سپس گزینهٔ «Save» کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
دو فیلد بعدی (۱ و ۲)، مربوط به اطلاعات تماس است؛ فیلد اول برای شمارهتلفن و فیلد دوم، وبسایت مجموعه.
در آخرین فیلد، یعنی سومی هم میتوانید تاریخ شروع فعالیت مجموعه را مشخص کنید. پرکردن این فیلد ضروری نیست؛ اما توجه داشته باشید که هرقدر اطلاعات بیشتری وارد کنید، شانسگرفتن رتبۀ بهتر را هم افزایش خواهید داد.
در انتها هم میتوانید با کلیک روی «Add a Photo»، تصاویر فروشگاه یا مجموعه را اضافه کنید.
حالا برویم سراغ آموزش ثبت مکان در گوگل مپ با گوشی.
چگونگی ثبت لوکیشن در گوگل مپ با گوشی
برای این بخش، ویدئویی آماده کردهایم که قبل از هرچیز، از شما دعوت میکنیم آن را ببینید:
مطابق ویدئو، ابتدا لوکیشن مدنظرتان را مشخص کنید. سپس نوار پایینی ایجادشده را بالا بکشید تا گزینههای بیشتری را ببینید. از بین این گزینهها، «Add a Missing Place» را انتخاب کنید.
پس از آن، درست مثل ثبت لوکیشن در گوگل مپ توسط کامپیوتر، فرمی باز میشود که شامل چند فیلد است. در فیلد اول، باید نام مجموعه را وارد کنید و پرکردن آن اجباری است. در فیلد دوم، باید رستۀ فعالیت را مشخص کنید. گزینهها هم مثل بخش ثبت با کامپیوتر، از صنایع غذایی است تا مراکز آموزشی.
فیلد سوم آدرس را نشان میدهد. زیر این فیلد نقشهای دیده میشود که میتوانید با کلیک روی «Edit Map Location»، موقعیت مکانی را کاملاً دقیق روی نقشه مشخص کنید. فیلد زیر این نقشه هم برای افزودن اطلاعات تکمیلی برای آدرس است.
پایینتر، به بخش «Add More Details» میرسیم. آن را لمس کنید تا فیلدهای مربوط به این قسمت باز شوند:
- Hours: مشخصکردن ساعات کاری مجموعه؛
- Phone Number: شمارهتلفن؛
- Website: آدرس وبسایت.
بخش انتهایی یا «About» هم مربوط به تاریخ شروع فعالیت مکانی است که میخواهید ثبت کنید. در انتها، اگر میخواهید عکسهای مجموعه را به لوکیشن ثبتی اضافه کنید، گزینۀ «Add a Photo» را لمس کنید.
توصیه میکنیم حتماً این کار را انجام دهید؛ چراکه تاثیر زیادی در تصمیمگیری مخاطبان و همچنین برقراری ارتباط با آنها دارد. مردم دوست دارند با مجموعهٔ شما آشنا شوند و پشتپرده را هم ببینند.
در نهایت، پس از تکمیل فرم، گزینۀ «Submit» را لمس کنید تا کار تمام شود.
خب حالا که کار را انجام دادید، چقدر طول میکشد تا گوگل مکان را در نقشهاش وارد کند؟
ثبت مکان در گوگل مپ چقدر طول میکشد؟
پس از ثبت مکان در گوگل مپ، مدتی طول میکشد تا گوگل تغییرات شما را ثبت کند. این زمان، بسته به فاکتورهای گوناگونی متغیر است؛ فاکتورهایی مثل اهمیت مکانی که اضافه کردهاید، میزان تغییرات ایجادشده و حتی سوابق فرد ایجادکنندۀ تغییرات.
گوگل سیستمی با نام لوکال گاید دارد! بر اساس این سیستم، کاربرانی که قبلاً امتیاز بیشتری از این موتور جستوجو دریافت کرده باشند، اعتبار بیشتری هم دارند.
با استناد به گوگل، اقداماتی مثل ثبت امتیاز، نوشتن نقد و بررسی، افزودن عکس و افزودن مکان جدید شامل امتیازاتی میشوند. هرقدر این امتیاز بیشتر شود، اعتبار هم افزایش پیدا خواهد کرد؛ یعنی تغییرات اعمالشده سریعتر نشان داده خواهند شد.
همچنین تائید تغییرات اعمالشده توسط کاربران دیگر، میتواند روند اجراییشدن را تسریع کند؛ اما اگر قرار باشد کارشناسان گوگل تغییرات را تائید کنند، کمی بیشتر طول میکشد.
بهطور کلی، ممکن است اضافهشدن مکان به گوگل مپ چند ساعت یا چند روز طول بکشد؛ پس نگران نباشید!
حالا رسیدیم به یک سؤال مهم!
امتیاز و نظر مشتریان در گوگل مپ چه اهمیتی دارد؟
بعد از ثبت مکان در گوگل مپ، کاربران این امکان را دارند که به مکان افزودهشده، امتیاز دهند و نظر خود را راجع به آن بنویسند. این نظرات و امتیازها، یکی از ۳ سیگنال و پارامتر مهم برای رتبهبندی به حساب میآیند.
در نمایش نتایج، سه عامل زیر اهمیت بسیار بالایی دارند:
- میزان ارتباط
- فاصله
- محبوبیت و سرشناسی
مورد اول و دوم که تکلیفشان مشخص است؛ اما دربارهٔ موردسوم، تعداد نظرات ثبتشده، مقدار محبوبیت را مشخص میکند.
نکته: اگر دو فروشگاه از نظر میزان ارتباط و فاصله فرقی با هم نداشته باشند، آن فروشگاهی که نظرات بیشتری دارد، بالاتر نشان داده میشود؛ چراکه از نظر گوگل، محبوبیت بیشتری دارد و بیشتر شناختهشده است.
بهغیر از مسئلهٔ رتبهبندی، باید به تاثیر نظرات مثبت در تصمیمگیریهای مردم هم اشاره کنیم. اغلب مردم قبل از اینکه چیزی را بخرند، نظرات سایر افراد را میخوانند. به همین خاطر، هرقدر نظرات مثبت بیشتر باشد، شانس بیشتری برای تبدیل مشتریان راغب خواهید داشت.
بد نیست بدانید بر اساس آمار موجود، مردم به کسبوکارهایی که امتیاز آنها کمتر از ۴ است، اعتماد نمیکنند!
نکته: امتیازها و نظرات نباید جعلی باشند! چراکه گوگل و کاربران متوجه میشوند و تأثیر معکوس خواهد داشت. اینکه همۀ امتیازها ۵ و همۀ نظرات کاملاً مثبت، اغراقآمیز و شبیه به هم باشند، شبههناک است.
اگر موافق باشید، برویم سراغ جمعبندی این مقاله!
تا بیشتر از این دیر نشده است، موقعیت مکانی خود را ثبت کنید!
در دنیای امروز، باید از تمام ابزارها و امکانات برای پروموت کسبوکارتان استفاده کنید. یکی از این ابزارهای کارآمد و رایگان، نقشۀ گوگل است. طی این مقاله آموختیم که چگونه در گوگل مپ مکانی را ثبت کنیم.
همچنین، از اهمیت نظرات و امتیازهای کاربران نسبت به هر مکان ثبتشده در گوگل گفتیم.
اگر جای کسبوکارتان در گوگل مپ خالی است، لحظهای درنگ نکنید و همین حالا برای ثبت آن اقدام کنید.
حالا شما بگویید: به نظرتان چطور میتوان بهتر از گوگل مپ استفاده کرد؟ چه دغدغهای در زمینهٔ ثبت مکان در گوگل مپ دارید که ما به آن پاسخ نداده باشیم؟ در قسمت نظرات برایمان بنویسید.
منابع:
سلام وقت بخیر
وقتی افزودن مکان را میزنم با ارور 403 مواجه میشم
سلام
وقت بخیر
نرمافزار تغییر آیپی رو خاموش کنین تا این مشکل حل شه.
سلام
میگه به دلیل تحریم نشانی ثبت نمیشه این مشکل رو چطور حل کنم؟
سلام
وقت بخیر
موقعیت مکانی کسبوکارتون رو میتونین با توضیحاتی که دادیم، ثبت کنین؛ ولی متاسفانه بهدلیل تحریمها، نمیتونین برای مالکیت اون نقطه اقدام کنین. به عبارتی، Google Business Profile در دسترس کسبوکارهای ایرانی نیست.
میتونین برای ثبت موقعیت مکانی موردنظر، از نرمافزارهای تغییر آیپی هم استفاده کنین.
سلام وقت بخیر
چطور میتونم ویدیو کوتاه و نقشه سه بعدی به گوگلمپ اضافه کنم؟
سلام
وقت بخیر
اپلیکیشن گوگل مپ رو باز و گزینهٔ «Contribute» رو انتخاب کنین. در مرحلهٔ بعدی، روی «Add photo» کلیک کنین.
توی این بخش، روی گزینهٔ «Pick a place» در بالای صفحه کلیک و محل موردنظر رو انتخاب کنین.
در پایین صفحه هم عکسها و ویدئوهای گوشی به شما نشون داده میشه که میتونین ویدئو یا تصویری رو انتخاب کنین.
بعد از انتخاب ویدئو، روی گزینهٔ «Post» در بالای صفحه کلیک کنین.
سلام وقت بخیر
ممنون از راهنمایی های خوبتون
سلام
وقت بخیر
خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده.
ممنون از شما که به ما بازخورد میدین 🙂
سلام
من توی گوگل مپ آدرس رو ثبت کردم و وقتی سرچ میکنم قابل رویته
چطور میشه جوری ثبت بشه که بدون سرچ هم روی نقشه دیده شه؟
سلام
وقت بخیر
تعداد کسبوکارهای روی مپ معمولاً زیاده و گوگل مپ نمیتونه همه رو از دور نشون بده. به همین دلیل، کاربر باید خودش زوم کنه تا کسبوکارهای یه منطقه رو ببینه.
معمولاً کسبوکارهای محبوب اون منطقه رو از دور نشون میده.
سلام من همه این کار ها رو انجام میدم ولی بعد که نگاه میکنم مکانی که من ثبت کردم پین نشده بود میشه لطفاً راهنمایی کنید ؟
سلام
وقت بخیر
تغییر و ثبت موارد جدید در نقشهٔ گوگل بعد از تایید و بررسی اعمال میشه. بسته به پارامترهای مختلف، مدت زمانی که تایید درخواست طول میکشه، متفاوته.
سلام وقت بخیر
من مکانی جدید رو اضافه کردم و در اخر approved هم شد اما بر روی نقشه با این وجود هنوز نمایش داده نشده ممنون میشم علتش رو بگید
سلام
وقت بخیر
بعد از اینکه مکان رو اضافه میکنین، یه ایمیل به دستتون میرسه که میگه تغییرات شما تایید شد. اگه این ایمیل به دستتون رسیده، مکان ثبت شده و مدتی طول میکشه تا تغییرات در خود نقشه اعمال شن. اگه روی اون لینک کلیک کنین، محل ثبتشده رو میبینین.
سپاس از شما
ممنون میشم اگر در مقاله ای مجزا در رابطه با این پارامتر ها و الگوریتم گوگل در صورت امکان توضیحاتی رو لطف کنید
بهطور کلی، یه تعداد مشخصی از کسبوکارها و محلهای مهم هر منطقه رو توی یه سطح زوم مشخص نشون میده. وقتی هم ما زوم میکنیم، تعداد بیشتری رو نشون میده.
زمانی که تعداد مکانهای زیادی ثبت شده باشه، این اتفاق بیشتر میافته و گوگل مپ تعداد مشخصی رو بر اساس الگوریتمهای خودش توی یه سطح از زوم نشون میده.
به نظرم نگران این موضوع نباشین؛ چون خیلی کم پیش میاد مردم بهصورت تصادفی دنبال محلی بگردن. اونا محل یا خدمت مشخصی رو جستوجو میکنن. وقتی هم مکان ثبت شده باشه، توی نتایج اون کوئری بالا میاد.
سلام بزرگوار من لوک ثبت کردم در چهارمورد ایمیل تایید هم اومده ولی هنوز باگذشت بیست روز توی مپ ثبت نشده! میشه راهنماییم کنین لطفا یااینکه قبول زحمت کنید برام لوک بزنین
سلام
وقت بخیر
اگر وقتی روی لینکی که در ایمیل تایید است، کلیک کردید و لوکیشن را روی نقشه مشاهده کردید، ثبت لوکیشن با موفقیت انجام شده است.
برای اینکه لوکیشن شما بهعنوان یکی از محلهای مهم آن منطقه دیده شود، به سطح زوم کاربر بستگی داره؛ بهخصوص وقتی مکانهای زیاد و مهمی در آن منطقه باشه.
نیاز نیست نگران شین؛ چون کاربر برای یافتن شما جستوجو میکنه و خیلی کم پیش میاد بهصورت تصادفی محلی رو انتخاب کنه.
سلام من موقعیت روی نقشه ثبت کردم با همه مشخصات و ایمیل هم اومد که درحال بررسی هس ولی رد میشه ۲ بار اقدادم کردم تایید نمیکنن مشکل از چیه؟
سلام
وقت بخیر
رد میشه یا وضعیت درخواست شما «Pending» است؟
سلام
دفتر شرکت ما تو یه ساختمونی هست که خودش قبلا ثبت شده
دفتر ما هم تو طبقه 5ام هستش
برای ثبت در نقشه با وجود این ساختمون که چندین دفتر داره چیکار کنم؟
سلام
وقت بخیر
به لوکیشن موردنظرتون توی گوگل مپ برین. کنار اون لوکیشن ثبتشده کلیک راست و گزینهٔ «Add a missing place» رو انتخاب کنین. فیلدها رو طبق چیزی که گفتیم پر و در فیلد «Located within»، ساختمونی که دفترتون داخل اونه، انتخاب کنین.
سلام توی گوگل مپ مثلا وقتی یه بیمارستان انتخاب میکنیم محدوده اون بیمارستان(به صورت یک چندضلعی با پس زمینه زرد رنگ مشخص شده) ولی وقتی من لوکیشن شرکتم رو اضافه میکنم نمیتونم محدوده ساختمان رو به این صورت select کنم
این کار رو چجوری انجام میدن؟
اطلاعاتی درباره این سوال نداریم متاسفانه. سوال شما رو تایید میکنم تا اگر کسی جوابی داشت برای شما بنویسه.
سلام من لوکیشنم رو به تازگی ثبت کردم و تایید هم شده ولی زمانی که سرچ میکنم چیزی نمیاره و مکان های دیگه رو میاره.
سلام
وقت بخیر
وقتی لوکیشن تایید میشه، گوگل مپ یه لینک برای شما ایمیل میکنه که اگه روی اون بزنین، میتونین لوکیشن ثبتشده رو ببینین. اگه توی نتایج جستوجو جزو اولین لوکیشنها نیستین، به این معنا نیست که لوکیشن شما ثبت نشده؛ چون پارامترهای مختلفی در رتبهبندی تاثیر داره که در مقاله، به اونا اشاره کردیم.
ممنون از مطالب مفید و ارزنده ای که در اختیار سایرین میگذارید
سلام
وقت بخیر
ممنون از شما که به ما فیدبک میدین ?
خیلی خوشحالیم مطالب برای شما و سایر دوستان مفید بوده 🙂
سلام
من تازه یک سایت برای کارم راه انداختم و با ایمیل سایتم میخوام لوکیشن ام را ثبت کنم.به نظرتون به دلیل تازه ایجاد شدن ایمیلم موقعیتم از طرف گوگل تایید میشه؟ ممنون
سلام
شما میتونین درخواست خودتون رو ثبت کنین و منتظر بمونین تا نتیجهٔ بررسی گوگل ایمیل شه. در اون ایمیل، گوگل به شما میگه چرا لوکیشن ثبت نشده؛ البته اگه ثبت نشه 🙂
ممنون و متشکرم از راهنمایی های شما
خوشحالیم این مقاله برای شما مفید بوده 🙂
ممنون که نظرتون رو با ما در میون گذاشتین ?
سلام وقت بخیر
من همه کار ها را انجام میدهم اما پیام میده که اعمال نمیشود.ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
سلام
وقت بخیر
لطفاً از نرمافزارهای تغییر آیپی استفاده کنین و ببینین مشکل شما حل میشه یا نه.
سلام. من لوکیشن رو یک جیمیل ثبت کردم. چطور میتونم به یک جیمیل دیگه منتقل کنم؟ چطور میتونم قبلی رو ریموو کنم و روی جدید approve کنم؟ ممنون
سلام
هیچی راهی برای انتقال مشارکتهای شما در گوگل مپ به جیمیل جدید وجود نداره و نمیتونین این کار رو انجام بدین.
به همین خاطر، شما باید اول یه درخواست ثبت کنین که لوکیشن پاک شه و بعد اون رو دوباره ثبت کنین.
اینکه گوگل با درخواست شما موافقت کنه یا نه،به پارامترهای مختلفی مثل لول درخواستکننده و محبوبیت لوکیشن بستگی داره.
برای پاککردن لوکیشن هم ۵ مرحلهٔ زیر رو طی کنین:
+ بازکردن لوکیشن در گوگل مپ
+ کلیککردن روی «suggest an edit»
+ انتخاب گزینهٔ «close or remove»
+ انتخاب دلیل
+ ثبت درخواست
میشه برای یک کسب و کار 2 لوکیشن جدا مثلا هم لوکیشن شرکت هم کارخانه رو اضافه کرد؟ اگه میشه چجوری؟ اگر نه پیشنهاد میدین چطور هر دو لوکیشن در گوگل مپ ثبت باشه؟ دو لوکیشن با یک اسم مشکلی نداره؟
سلام
وقت بخیر
از اونجایی که ما نمیتونیم اکانت «Google My Business» بسازیم و اضافهکردن لوکیشن بهصورت مشارکت در بهبود نقشهٔ گوگله، میشه ۲ مکان رو ثبت کنین. برای اینکه با درخواست شما موافقت شه و کاربر هم گیج نشه، پیشنهاد میکنیم قبل از اسم هرکدوم به این مسئله که کارخونه است یا دفتر شرکت، اشاره کنین.
سلام وقت بخیر. تو قسمت انتخاب نشانی که اسم کشور و استان رو انتخاب میکنیم بعدش میزنه به دلیل تحریم این منطقه چیزی ثبت نمیشه . وارد مراحل بعدی هم اصلأ نمیشه . الان باید چکار کرد؟ با نرمافزار تغییر آیپی هم وارد میشم .
سلام
وقت بخیر
آیا از طریق Google Business Profile اقدام کردین یا از همین مسیری که ما گفتیم؟
سلام
لوکیشنم چند ماهه ثبت شده و شماره تماس میخام به لوکیشنم اضافه کنم تایید نمیکنه
فکر کنم باید یکی که لولش بالاتر است ثبت کنه
کسی است بهم کمک کنه؟
سلام خسته نباشید اقا ما اومدیم اینو ثبت کنیم ارور 404 میاره الان ارور هم اینجا میزارم باید چیکار کنم
Your client does not have permission to get URL /create from this server. That’s all we know
چیکار کنم درست بشه ؟
سلام
وقت بخیر
متنی که گذاشتین، ارور ۴۰۳ است.
از نرمافزار تغییر آیپی یا خدمات سایتهایی مثل شکن استفاده کنین تا مشکل حل شه.
دمت گرم.. خوب و کامل آموزش دادی.. تشکر از زحمتی که کشیدی… 👍
خوشحالیم اینو میشنویم 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک میدین.
سلام
دو مرتبه آدرسم رو ثبت کردم اما هیچ ایمیل ثبت نقشه ای برای من نیومده از کجا بدونم،کارم تو چه مرحله ای هست،گوگل مپ من فارسی هست،راهنمایی رو بر این اساس بدین،ممنونم
سلام
وقت بخیر
گاهی اوقات، ارسال تاییدیه از طریق ایمیل طول میکشه یا به دلایل مختلف گوگل پیشنهاد شما رو نمیپذیره.
اول مطمئن شین تمام مراحل رو بهدرستی طی کردین. دوم اینکه noreply-maps-issues@google.com رو سرچ کنین و مطمئن شین ایمیلی دریافت نکردین. میتونین پوشهٔ اسپم رو هم بررسی کنین.
خیلی مفید بود
خوشحالیم اینو میشنویم و برای ما ارزشمنده 🙂
ممنون که فیدبک میدین.
سلام من چند وقتی هست که ثبت کردم کجا میتونم سفارشمو پیگیری کنم ؟
سلام
نتیجهٔ درخواست شما ایمیل میشه که آیا تایید شده یا نشده.
سلام من دو روزه ثبت کردم پاپلیش هم شد ولی میرم جستجو نمیاد و وقتی روش کلیک میکنم اصلا اجازه ریوییو ستاره دادن رو نداره باید چیکار کنم ممنونم
سلام
یه مدتی طول میکشه که کامل در نقشه بالا بیاد.
چند روز دیگه امتحان کنین.
بعضی از شرکت ها عنوان می کنند که ما ثبت تجاری انجام می دهیمو فرد خودش این ثبت رو نمیتونه انجام بده این درست است یا فقط جهت سودجویی است؟
شما میتونین طبق آموزشی که در این مقاله مطالعه کردین، میتونین موقعیت مکانی شرکت رو خودتون ثبت کنین. چند ساعت تا چند روز هم صبر کنین تا درخواست شما تایید شه.
فقط برای گرفتن نتیجهٔ بهتر، لطفاً اطلاعات مختلفی از جمله تصاویر مرتبط، ساعات کاری و… را وارد کنید.
در آخر اینکه، ساخت اکانت گوگل بیزنس برای کسبوکارهای ایرانی بهدلیل تحریم اصلاً امکانپذیر نیست و نمیشه حتی با تغییر آیپی هم ساخت؛ چون کشور ایران در لیست کشورها وجود نداره.
بعضی شرکتها برای راحتی کسبوکارها، ثبت لوکیشن رو برعهده میگیرن و تمام مراحل رو خودشون انجام میدن؛ این دیگه تصمیم شماست که خودتون تمام مراحل رو انجام بدین یا به یه نفر بسپارین که برای شما انجام بده.
سلام وقت شما بخیر من تمامی راه هایی که گفتین رو انجام دادم
از طرف گوگل هم برام پیام اومد گوگل تمام اطلاعات من رو هم تایید کرد ولی هرچی سرچ میکنیم داخل گوگل بالا نمیاد
سلام
وقت بخیر
در ایمیل تایید گوگل، لینکی وجود داره که اگه روی اون کلیک کنین، موقعیت ثبتشده رو مشاهده میکنین. اگه این لینک رو دیدین و با کلیککردن روی اون، لوکیشن ثبتشده رو پیدا کردین، همهچیز درسته و لوکیشن با موفقیت ثبت شده.
درود عالی بود مشاوره
سلام
خوشحالیم اینو میشنویم 🙂
ممنون که به ما فیدبک میدین.
سلام و درود بر شما با توجه توضیحات برای ثبت آدرس در گوگل ، ولی در گوگل مپ من اد کردن آدرس آیکون ندارد،چه باید بکنم ؟
سلام
آیکون و گزینهای برای اضافهکردن آدرس تا قبل از انتخاب لوکیشن در گوگل مپ ظاهر نمیشود. اول از همه روی نقشه به جایی (خیابان یا کوچه) بروید که لوکیشن موردنظرتان آنجاست. روی نقشه جایی کلیک کنید که لوکیشن شماست و سپس گزینهٔ اضافهکردن آدرس بالا میآید و طبق مراحل پیش بروید.
سلام خسته نباشین من با اضافه کردن محل کسب و کارم به گوگل مپ ثبت شد و تایید شد ولی بر روی دیگر اکانت هایم بازدید میکردم یا کس دیگری نگاه میکرد نقشه من ثبت نشده بود و توی گوگل مپ به اصطلاح نشونم نامیده تا وقتی که به اونجا کلیک کنید میشه راهنمایی کنید
سلام
وقت بخیر
لطفاً لینک لوکیشن ثبتشده رو اینجا بذارین تا بررسی کنیم؛ لینکی که در ایمیل تایید اومده.
ممنون