با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

۱۲ استراتژی برای بازاریابی هتل در سال ۲۰۲۲

مقالات مارکتینگ | نیکان حیدری | تاریخ بروزرسانی : ۲۹ بهمن ۱۴۰۱

۱۲ استراتژی برای بازاریابی هتل در سال ۲۰۲۲

بیشتر در معرض دید بودن! این همان چیزی است که صاحب هر کسب‌وکاری دلش می‌خواهد. هتلدارها هم از این قضیه مستثنی نیستند. به همین خاطر است که می‌خواهیم در این مقاله، راجع به بازاریابی برای هتل صحبت کنیم.

هتل‌ها در انواع مختلفی وجود دارند و هرکدام خدمات خاص و مشخصی ارائه می‌کنند. در حالی که برخی در مراکز شهرها و مناطق شلوغ قرار دارند، بعضی‌ها در دل طبیعت جای گرفته‌اند تا تجربه‌ای از جنس آرامش را برای مسافران فراهم کنند.
وجود این تفاوت‌ها، باعث می‌شود نحوۀ بازاریابی هتل‌ها با یکدیگر فرق داشته باشد؛ اما همۀ آن‌ها با یک قدم اولیۀ مشترک شروع می‌شوند. آشنایی کامل با مشتریان بالقوه!

اگر آماده‌اید، اولین گام را برداریم!

 

اولین گام قبل از برای بازاریابی هتل: شناخت مشتری

نه‌تنها در بازاریابی برای هتل، بلکه در تمام زمینه‌ها باید اول از همه، مشتری خود را به‌خوبی بشناسید. چه مشتریانی قرار است مهمان مجموعهٔ شما باشند؟ چه نیازهایی دارند؟

دانستن این موضوع به شما کمک می‌کند با ارائهٔ راه‌حل‌های مناسب، نظر مشتریان بالقوه را جلب کنید. به این ترتیب، تلاش‌های شما در راستای تدوین استراتژی برای بازاریابی هتل مثمر ثمر خواهد بود.
سؤال‌های زیر را از خود بپرسید:

  • چه چیزی باعث می‌شود مشتری بالقوه هتل‌ شما را به دیگر رقبا ترجیح دهد؟ (مثلاً نزدیکی به دریا، نزدیکی به بازار، فضای لوکس، قیمت مناسب و فضای آرام)
  • چگونه می‌توانید به آن‌ها دست پیدا کنید و توجه‌شان را جلب کنید؟ (در فضای آنلاین یا در سطح شهر)
  • چطور می‌توانید اطلاعات بیشتری راجع به آن‌ها به دست آورید و ارتباط خود را بهبود ببخشید؟

همهٔ مردم مشتری شما نیستند! مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید این است که دقیقا مشخص کنید دنبال چه گروهی از جامعه هستید؟ هرقدر دسته‌بندی ,و هدفگیری بازاریابی شما دقیق‌تر باشد، کارتان در مراحل بعدی آسان‌تر خواهد بود.

برای مثال، بیشتر در کدام بازۀ سنی هستند؟

جوان هستند یا بیشتر افراد سال‌خورده و میان‌سال مخاطبانتان هستند؟ چه علایقی دارند؟ دوست دارند فضای محل اقامت شلوغ باشد و پر از سرگرمی یا فضایی آرام و به دور از هیاهو را برای چند روز استراحت ترجیح می‌دهند؟

اگر بخواهیم دسته‌بندی‌ای از مشتریان احتمالی یک هتل ارائه کنیم، باید به این موارد اشاره کنیم:

  • مسافرانی که به مقاصد کاری سفر کرده‌اند؛
  • مسافرانی که به‌صورت خانوادگی سفر کرده‌اند؛
  • مسافرانی که جوان‌ هستند؛
  • مسافرانی که به‌دنبال آرامش و محیطی آرام برای ریلکس‌کردن هستند؛
  • مسافرانی که سال‌خورده هستند؛
  • مسافرانی که به‌‌دنبال تفریح‌های هیجان‌انگیزند؛
  • مسافرانی که میان‌سال هستند و خصوصیات آن‌ها میان افراد مسن و جوان قرار دارد؛
  • مسافرانی که دارای کودکان خردسال هستند.

پس باید مشخص کنید که می‌خواهید از کدام دسته میزبانی کنید. پس از آن، سراغ یادگیری نحوه بازاریابی هتل بروید.

 

انواع مشتری برای هتل

نکتۀ بسیار مهم دیگر در رابطه با این موضوع، تصویری است که از تجربۀ مشتریان هتل در ذهن آن‌ها خواهید ساخت.

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

اصل مهم در بازاریابی برای هتل: تجربه مشتری را به تصویر بکشید

یکی از مهم‌ترین اصول بازاریابی هتل را بگوییم:

فقط ذکر امکانات هتل کافی نیست!

مثلاً اینکه فقط بگویید هتل شما در مرکز شهر است، فایده‌ای نخواهد داشت. خب این نزدیکی چه فایده‌ای دارد؟

در عوض، می‌توانید بگویید فقط ۱۰ دقیقه پیاده‌روی تا کاخ گلستان، یکی از زیباترین شاه‌نشین‌های کشور باستانی ایران، فاصله دارید. یا اینکه بگویید در تمام نقاط هتل، به اینترنت پرسرعت دسترسی خواهید داشت تا لحظات سفرتان را با عزیزان خود به اشتراک بگذارید.

پس از فایده‌ها و مزیت‌ها به‌جای امکانات و ویژگی‌ها صحبت کنید.

اگر هدف شما جذب مشتریانی است که به قصد کار سفر کرده‌اند، به آن‌ها بگویید که خشک‌شویی مجموعه شبانه‌روزی فعال است تا کت‌وشلوارهای آن‌ها را مرتب و تمیز نگه دارد. یا از سالن‌های کنفرانس هتل بگویید که پذیرای n مهمان خواهد بود.

اگر هدف هم خانواده‌ها هستند، از تفریحاتی بگویید که برای آن‌ها در نظر دارید. مثلاً شهربازی‌ای که می‌تواند بچه‌ها را ساعت‌ها سرگرم کند. یا مهدکودکی که برای نگهداری از کودکان زیر ۵ سال در مجموعه وجود دارد.

خلاصه که بازاریابی برای هتل، بدون به تصور کشیدن تجربۀ مشتری راه به جایی نخواهد برد.

حالا دیگر آماده‌اید که در بخش بعدی، روش‌های بازاریابی هتل را با یکدیگر موشکافانه‌تر بررسی کنیم. این شما و ۱۲ راهکار موثر برای درخشیدن!‌

مقاله پیشنهادی : راهکار برای تبلیغ بیمه عمر

روش‌های موثر و کاربردی بازاریابی برای هتل

راجع‌ به تئوری به‌قدر کافی صحبت کردیم. حالا وقت عمل است!

 

۱. در اینستاگرام باشید

اگر هتل دارید، باید بدانید که حضور در اینستاگرام برای شما یک ضرورت غیرقابل چشم‌پوشی است! این پلتفرم که محبوبیت زیادی میان ایرانی‌ها دارد و کسب‌وکارهای زیادی در آن وجود دارد، پتانسیل بسیار بالایی برای جذب و حتی حفظ مشتریان دارد.

البته موفقیت در اینستاگرام طی یک شب حاصل نمی‌شود. باید برنامه داشته باشید! قبل از هر چیزی، باید محتوایی خلق و منتشر کنید که توجه مخاطبان را جلب کند.

اجازه دهید فلش‌بکی بزنیم به بخش اول این مقاله، یعنی شناخت مشتری. اگر از پس این مورد به‌خوبی برآمده باشید، حالا می‌توانید با توجه به سلیقهٔ مخاطبان خود، محتواهای پرفایده و ارزشمند را آماده کنید.
از جمله محتواهایی که می‌توانید از آن‌ها در بازاریابی برای هتل استفاده کنید، عبارت‌اند از:

  • عکس اتاق‌ها؛
  • پشت‌صحنه و تصاویر نقاط مختلف هتل؛
  • تجربۀ مشتریان قبلی؛
  • تور مجازی از طریق لایو؛
  • اجرای مسابقه و دادن جایزه‌ای مثل یک شب اقامت رایگان به برنده؛
  • پاسخ‌دادن به سؤالات متداول مشتریان؛
  • راهنمای مسافران؛
  • معرفی منطقه.

 

بازاریابی برای هتل با حضور در اینستاگرام

 

بعد از اینکه صفحه‌تان غنی از محتوای مناسب شد، می‌توانید سراغ روش‌های دیگر رشد مثل انواع راهکارهای پولی (تبلیغات اینفلوئنسری یا تبلیغات گسترده در اینستاگرام) بروید.

 

۲. به اپلیکیشن‌ها و سایت‌های گردشگری توجه کنید

اغلب افراد قبل از اینکه جایی را رزرو کنند، سعی می‌کنند نظرات مهمان‌های قبلی آن هتل را به‌نحوی بررسی کنند. اپلیکیشن‌ها و سایت‌های گردشگری این مسئله را برای آن‌ها راحت‌تر کرده‌اند. شما هم می‌توانید از این فرصت به نفع خود بهره ببرید.

اما چگونه؟ ساختن یک صفحه اختصاصی برای هتل در اپلیکیشن‌هایی مثل تریپ‌ادوایزر (Tripadvisor) اولین کاری است که باید انجام دهید. هر مهمان می‌تواند نظر خود را در آنجا ثبت کند و به شما امتیاز دهد.

می‌توانید آدرس، امکانات، جاذبه‌های اطراف هتل و همچنین تصاویر مختلفی از هتل در این اپلیکیشن ارائه دهید.

 

مشخصات هتل در تریپ‌ادوایزر

 

این فرصتی طلایی است که نه‌تنها امکانات و ویژگی‌های هتل را نشان دهید، بلکه تجربهٔ مهمان قبلی را هم به رخ بکشید.

 

نظر مشتریان در تریپ‌ادوایزر

 

دومین کاری که باید انجام دهید حضور در جایی است که مشتریان برای پیداکردن موقعیت مکانی خدمات موردنیاز استفاده می‌کنند؛ مثلاً اپلیکیشن Swarm یا گوگل مپ.

گوگل تراول به کاربران کمک می‌کند برنامهٔ سفر خود را بچینند. به این شکل که آن‌ها مقصد و تاریخ رفت و برگشت را فقط وارد می‌کنند و سپس گوگل به آن‌ها می‌گوید چه جاهایی برای اسکان وجود دارد، از چه جاذبه‌های گردشگری دیدن کنند و کدام رستوران غذا بخورند. حتی به سؤالات متداول کاربران دربارهٔ آن منطقه هم پاسخ می‌دهد و تورهای مختلف را پیدا می‌کند.

سومین راه هم این است که با سایت‌های فروش بلیت، تور و رزرو هتل مثل جاباما، لست‌سکند، هتل یار، ایران هتل و الی‌گشت همکاری کنید. این سایت‌ها نه‌تنها هتل شما را بررسی می‌کنند، بلکه شرایطی را فراهم می‌کنند که مشتری بتواند اتاقی را خیلی سریع رزرو کند.

می‌توانید تخفیف‌ها و پیشنهادهای وسوسه‌کننده هم در صفحهٔ خود ارائه کنید تا توجه مشتری‌های بیشتری را به خود جلب کنید. فراموش نکنید که شما تنها هتلی نیستید که این سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها به مشتری نشان می‌دهند.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۳. وب‌سایت اختصاصی هتل را راه‌اندازی کنید

حضور در فضای دیجیتال به اینستاگرام محدود نمی‌شود. بگذارید این‌طور بگوییم که نباید این اتفاق بیفتد. احتمالاً شنیده‌اید که در محافل مرتبط با دنیای دیجیتال مارکتینگ، گفته می‌شود در نهایت، پایگاه اصلی هر کسب‌وکاری، سایت آن مجموعه است. شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، نقش شاه‌راه‌هایی را دارند که به احتمال زیاد در آخر به سایت می‌رسند.

البته داشتن سایت به‌تنهایی فایده‌ای ندارد. سایت باید فعال باشد، نه اینکه آخرین به‌روزرسانی آن برای دو سال پیش باشد!

  • عکس‌های هتل را در سایت قرار دهید؛
  • قیمت انواع اتاق‌ها به‌همراه خدماتی که ارائه می‌کنید و تصاویر اتاق‌ها را در بخشی جداگانه بنویسید؛
  • یک صفحه را به دربارۀ ما اختصاص دهید؛
  • به بهترین شکل ممکن (با توجه به جامعه هدف) مجموعه‌تان را معرفی کنید.

فراموش نکنید که سایت، ویترین شما در دنیای اینترنت است؛ همان دنیایی که همه‌چیز در حال انتقال به آنجا است. مسلماً باید چهره‌ای جذاب و فعال از خود بسازید و نمایش دهید؛ پس توجه ویژه‌ای به سایت خود داشته باشید و مسائل مربوط به آن را پشت گوش نیندازید.

 

نمونه وب‌سایت هتل

 

۴. در گوگل به‌راحتی پیدا شوید

در بخش قبلی، از اهمیت سایت گفتیم. لازم است اینجا از اهمیت بالای موتورهای جست‌وجو و مهم‌ترین آن‌ها، یعنی گوگل هم صحبت کنیم. با استناد به آمار موجود، در هر ثانیه ۴۰ هزار جست‌وجو تنها در گوگل انجام می‌شود؛ یعنی روزانه ۳/۵ میلیارد سرچ!

پس جای بحث نیست که سئوی درست سایت و قرار گرفتن در صدر نتایج جست‌وجو، کمک زیادی به کسب‌وکارتان خواهد کرد.

وب‌سایت معتبر Hubspot، قبلاً در مقاله‌ای ادعا کرده بود که بیش از 75 درصد جست‌وجوکنندگان هیچ‌وقت به صفحۀ دوم نتایج نمی‌روند؛ یعنی سایت‌هایی که در صفحۀ اول نیستند، شانس بسیار پایینی برای دیده‌شدن دارند.

کلمات کلیدی مناسب را پیدا کنید و برای رتبه‌گرفتن برنامه داشته باشید. توصیه می‌کنیم به بازاریابی محتوایی هم فکر کنید. با خلق محتواهای ارزشمند، می‌توانید سایت را به مرجعی برای مخاطبان هدف تبدیل کنید. این کار باعث می‌شود رتبه‌های بهتری در موتورهای جست‌وجو هم کسب کنید.

کاری کنید وقتی مخاطب موردنظر شما در گوگل سرچ می‌کند “رزرو آنلاین هتل” سایت شما جزو اولین نتایج باشد.

در کنار سئو هم می‌توانید برای جذب مشتری بیشتر به تبلیغات در گوگل هم فکر کنید. برای‌ آشنایی بیشتر با این روش هم توصیه می‌کنیم ایبوک «راهنمای جامع تبلیغات در گوگل» را همین حالا دانلود کنید.

یک پیشنهاد جذاب: شما می‌توانید با هدف‌گرفتن کلمه‌های کلیدی مناسب انگلیسی یا حتی دیگر زبان‌ها، مشتریان خارجی را از طریق تبلیغات در گوگل جذب کنید.

 

۵. ریتنشن مارکتینگ را جدی بگیرید

حفظ مشتری فعلی نسبت به جذب مشتری جدید، هم راحت‌تر است و هم هزینۀ بسیار کم‌تری می‌طلبد. اگر افرادی به هتل‌ شما بیایند و پس از اقامت بروند و هیچ‌وقت برنگردند، می‌توان گفت متضرر شده‌اید؛ حداقل به اندازه کافی سود نبرده‌اید!

در طرف مقابل، اگر بتوانید تجربۀ خاصی برای مهمانان‌ رقم بزنید، آن‌ها هم بدشان نمی‌آید باز هم پیش شما بیایند.

سعی کنید پیشنهادات جذابی روی میز برای مشتریان بگذارید. مثلاً عضویت در باشگاه مشتریان با مزایای ویژه. به هر نحوی که می‌توانید آن‌ها را به اقامت مجدد تشویق کنید؛ اگر بتوانید این کار را درست انجام دهید، کار بسیار بزرگی در راستای بازاریابی برای هتل انجام داده‌اید.

از دیگر روش‌ها هم می‌توان به ارسال پیامک اشاره کرد. مثلاً سالگرد ازدواج مشتریان فرصت خوبی برای برگردان آن‌ها به هتل است. شما می‌توانید تخفیف خوبی برای این روز در نظر بگیرید تا مشتری وسوسه شود از خدمات هتل دوباره استفاده کند.

مقاله پیشنهادی: ریتنشن مارکتینگ یا بازاریابی بازگشتی چیست؟

۶. به اینفلوئنسرها پناه ببرید

مثل هر کسب‌وکار دیگری، هتلدارها هم می‌توانند در استراتژی بازاریابی هتل خود، برای همکاری با اینفلوئنسرها برنامه‌ریزی داشته باشند. این کار مخصوصاً در ماه‌هایی که آمار سفرها بالا است، بسیار کارآمد خواهد بود.

همیشه این نکته را گفته‌ایم که سعی کنید مناسب‌ترین اینفلوئنسرها را برای کمپین خود انتخاب کنید. آن‌هایی که بیشترین ارتباط را با کسب‌وکارتان دارند و جامعهٔ مخاطبان شما و آن‌ها هم مشترک است.

ناخواسته باز هم به پیش‌درآمد همۀ این کارها بازگشتیم؛ یعنی شناخت مخاطب! وقتی بدانید مخاطبان شما چه افرادی هستند، پیدا کردن اینفلوئنسر مناسب هم برای‌تان بسیار راحت‌تر خواهد بود.

 

۷. از همکاری در فروش غافل نشوید

احتمالاً با این شیوه آشنا باشید. اجازه دهید مختص بازاریابی برای هتل یک توضیح مختصر داشته باشیم.

فرض کنید با چند آژانس مسافرتی قرارداد بسته‌اید که مشتری برای شما بیاورند و در عوض، درصدی از عایدی را به آن‌ها بدهید! یا مثلاً با لیدرهای تورهای مسافرتی برای جلب مشتریان جدید هماهنگ هستید و باز هم درصدی از درآمدتان را که در قرارداد مشخص شده، به آن‌ها می‌پردازید.

در فرودگاه‌ها هم باجه‌هایی وجود دارد که هتل، رستوران و سایر موارد را به مسافران معرفی می‌کند. شما می‌توانید با آن‌ها هم همکاری کنید تا مشتریان بیشتری به دست بیاورید.

اگر به سفرهای قبلی خود رجوع کنید، افرادی را به خاطر می‌آورید که در ترمینال و فرودگاه، هتل و اقامتگاه را تبلیغ می‌کنند. این هم یک مدل دیگر همکاری در فروش است.

افیلیت مارکتینگ آنلاین را هم فراموش نکنید؛ به‌خصوص برای جذب مهمان در حوزهٔ توریسم پزشکی. در این روش، شما لینک رزرو هتل را در اختیار کسب‌وکارهای مرتبط در سایر کشورها مثل دکترها، بیمارستان‌ها و همچنین آژانس‌های مسافرتی می‌گذارید. پس از اینکه مشتری اتاقی رزرو کرد، درصدی از مبلغ رزرو به آن‌ها داده می‌شود.

همکاری در فروش یک بازی دو سر سود است. هم طرف آورندۀ مسافر سود می‌کند و نیازی به گفتن نیست که هتل هم منتفع خواهد شد.

 

۸. از قدرت بازاریابی ارجاعی بهره ببرید

از دیگر روش‌های بازاریابی برای هتل، می‌توان به بازاریابی ارجاعی (Referral Marketing) اشاره کرد. در ظاهر، شباهت زیادی بین بازاریابی ارجاعی و افیلیت مارکتینگ وجود دارد؛ اما تفاوت‌هایی هم هستند. اگر موافق باشید، با مثال توضیح دهیم:

فرض کنید آقا و خانم X به هتل شما آمده‌اند و تعطیلات به‌ یاد ماندنی و خوبی را تجربه کردند. هنگام وداع با این دو مسافر، به آن‌ها پیشنهاد می‌کنید اگر دوستان خود را به استفاده از مجموعۀ شما ترغیب کنند، می‌توانند از برخی مزایا در مراجعات بعدی بهره‌مند شوند؛ مثلاً 30 درصد تخفیف برای هر شب!

به این ترتیب، هم هتل به‌خاطر مشتری جدید سود می‌کند و هم اقامت بعدی این دو مسافر ارزان‌تر خواهد بود.

در این روش، شما باید هم برای معرفی‌کننده و هم مهمان جدید پیشنهادی وسوسه‌کننده و جذاب ارائه کنید. می‌توانید امتیاز خاصی در نظر بگیرید که مشتریان فعلی بتوانند با جمع‌آوری امتیاز، مبلغ کمتری در مراجعه‌های بعدی بپردازند.

 

۹. به مشتری‌های خود تکیه کنید

یک داستان احتمالاً تکراری را با هم مرور کنیم؟

به دوست خودتان می‌گویید قرار است ماه بعد، همراه با خانواده به شیراز سفر کنم. او هم خیلی سریع به شما می‌گوید حتماً هتل X را رزرو کن و به رستوران Y برو! پس از آن هم تجربهٔ خود را می‌گوید که آن هتل سفر او را چطوری راحت کرده است.

این بزرگترین نعمت برای هتل است که یک مشتری آن را معرفی کند. بازاریابی دهان‌به‌دهان به شما در تحقق این رویا کمک می‌کند. شما در این نوع بازاریابی تلاش می‌کنید به مشتری دلیلی دهید که دربارهٔ هتل و خدمات آن با دیگران صحبت کند.

در این روش، خدمات شما باید آن‌قدر باکیفیت باشد که مشتری شما را خودش و با رضایت شخصی معرفی کند؛ بنابراین خیلی مهم است که رضایت او را کسب کنید.

صدای مهمان‌های خود را دست‌کم نگیرد!‌ فراموش نکنید مشتری بیشتر از اینکه به حرف شما اعتماد کند، به دهان مهمان‌های قبلی چشم می‌دوزد.

مطمئن شوید مهمان هتل شما را با دل خوش ترک می‌کند. اگر تجربهٔ بدی داشته است یا مشکلی برای او پیش آمده است، آن را خیلی سریع رفع کنید.

می‌توانید نه‌تنها نیاز اسکان مهمان را رفع کنید، بلکه او را همراهی کنید تا سفر بهتری داشته باشد؛ مثلاً ارائهٔ راهنمایی برای دیدن جاذبه‌های گردشگری، معرفی رستوران‌های خوب و حتی تسهیل رفت‌وآمد.

در گذشته، بازاریابی دهان‌به‌دهان به این شکل بود که یک مهمان هتل شما را به ۱۰ نفر دیگر معرفی می‌کرد و این زنجیره به این شکل ادامه داشت؛ ولی با پیداشدن سروکلهٔ شبکه‌های اجتماعی، قدرت نفوذ بسیار بیشتر شده است. به همین خاطر است که باید سعی کنید فراموش‌نشدنی‌ترین تجربه را برای مهمان رقم بزنید.

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۱۰. چشم از نظرات مشتریان برندارید

وقتی در فضای آنلاین فعالیت می‌کنید، باید سخت‌گیرانه پیگیر نظرات مشتریان و کلاً عموم کاربران نسبت به کسب‌وکارتان باشید. یک جو منفی می‌تواند تاثیر بدی روی کسب‌وکارتان بگذارد. از طرف دیگر، نظرات مثبت می‌توانند به افزایش درآمد منجر شوند.

 

نظرات مشتریان

نمی‌توان از نحوه بازاریابی هتل صحبت کرد و اشاره‌ای به ابزارهای سوشال لیسنینگ نکرد. آن‌ها هرآنچه را که در فضای اینترنت راجع به شما گفته می‌شود، به گوشتان می‌رسانند؛ از پست در شبکه‌های اجتماعی مختلف گرفته تا قرار گرفتن نامتان در سایت‌های دیگر!

مشتریان فعلی خود را هم تشویق کنید تا نظر و تجربهٔ خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. چیزی بهتر از نظر مشتری قبلی نمی‌تواند دیگران را قانع کند! شما می‌توانید نظرات آن‌ها را جمع‌آوری کنید و در اینستاگرام منتشر کنید.

حتی می‌توانید به آن‌ها بگویید نظر خود را حتماً در موقعیت مکانی هتل در گوگل تراول هم ثبت کنند. هیچ فرصتی را از دست ندهید!

 

نظرات مهمانان در گوگل تراول

 

نمی‌توان از نحوه بازاریابی هتل صحبت کرد و اشاره‌ای به ابزارهای سوشال لیسنینگ نکرد. آن‌ها هرآنچه را که در فضای اینترنت راجع به شما گفته می‌شود، به گوشتان می‌رسانند؛ از پست در شبکه‌های اجتماعی مختلف گرفته تا قرار گرفتن نامتان در سایت‌های دیگر!

مشتریان فعلی خود را هم تشویق کنید تا نظر و تجربهٔ خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. چیزی بهتر از نظر مشتری قبلی نمی‌تواند دیگران را قانع کند! شما می‌توانید نظرات آن‌ها را جمع‌آوری کنید و در اینستاگرام منتشر کنید.

حتی می‌توانید به آن‌ها بگویید نظر خود را حتماً در موقعیت مکانی هتل در گوگل مپ هم ثبت کنند. هیچ فرصتی را از دست ندهید!

مقاله پیشنهادی: بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ ایرانی و خارجی ۲۰۲۲

۱۱. از ویدئو به‌عنوان ابزاری برای بازاریابی بهره ببرید

بدون هیچ‌گونه شک و ابهام، مهم‌ترین فرمت محتوایی دنیای دیجیتال، در حال حاضر، ویدئوها هستند. برای اینکه مطمئن شوید، از شما دعوت می‌کنیم مقالۀ «کاربردی‌ترین آمار ویدیو مارکتینگ» را که قبلاً تهیه کرده‌ایم مطالعه کنید.

بر اساس ادعای سایت SiteMinder، نزدیک به ۵۴ درصد مردم با توجه به ویدئوهایی که می‌بینند، انتخاب نهایی را برای رزرو هتل محل اقامت انجام می‌دهند.

همچنین، استفاده از ویدئو شانس کسب رتبۀ بهتر در نتایج گوگل را تا ۵۳ درصد افزایش می‌دهد. از همه جالب‌تر، اگر روی سایت خود، یک ویدئوی تور مجازی از هتل داشته باشید، شانس رزرو مشتریان تا ۶۷ درصد بیشتر می‌شود.

همۀ این‌ها دلایل محکمی برای استفاده ابزاری از ویدئو در بازاریابی برای هتل هستند.

حضور در پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب و آپارات می‌تواند به جذب مشتری ختم شود. می‌توانید ویدئوهایی مرتبط با هتل، تجربهٔ مهمانان قبلی و همچنین جاذبه‌های منطقه آماده کنید. پس از آن، این ویدئوها را در این پلتفرم‌ها با مهمانان آیندهٔ خود به اشتراک بگذارید.

اگر یادتان باشد، به یک اصل مهم اشاره کردیم که مشتری باید بداند چه چیزی را تجربه می‌کند. ویدئو ابزار مناسبی است تا به مشتریان نشان دهید چه چیزی در انتظار آن‌هاست.

 

۱۲. اس ام اس را که از یاد نبرده‌اید؟

اتفاقاً برای این مورد هم یک مقالۀ مفصل در وبلاگ داریم.« راهنمای کامل اس ام اس مارکتینگ»  را بخوانید، تا متوجه شوید که می‌تواند چقدر به کارتان بیاید.

خیلی‌ها فکر می‌کنند اس ام اس مارکتینگ مرده است! تصور اشتباهی است که می‌تواند بهترین فرصت برای بازاریابی هتل را از شما بگیرد. اینجا هم بسیار مهم است که مخاطب هدف را درست پیدا کنید و پیامک را برای افراد مناسب و خواهان سرویس شما بفرستید. در یک کلام، پیام را برای آن‌هایی بفرستید که می‌توانند به مشتری نهایی تبدیل شوند، در غیر این صورت، پول خود را دور ریخته‌اید.

از طرفی هم می‌توانید از اس‌‌ ام‌ اس مارکتینگ برای برگرداندن مشتری به هتل و حفظ او هم استفاده کنید که در بخش‌های قبلی توضیح داده‌ایم.

حالا بیایید با یک جمع‌بندی کامل، این مقاله را هم به اتمام برسانیم.

 

دست به کار شوید و درآمدتان را افزایش دهید

به‌عنوان اولین قدم، شناخت کاملی از مشتری خود پیدا کنید. پس از آن، سعی کنید تجربه‌ای را که مشتری از اقامت در هتل شما به دست می‌آورد، به تصویر بکشید. این دو از اصلی‌ترین ضرورت‌های بازاریابی برای هتل‌ها به شمار می‌آیند.

در این مقاله، چگونگی بازاریابی برای هتل را در قالب ۱۲ راهکار خدمت شما خوانندگان عزیز ارائه کردیم. دیدیم که حضور در دنیای دیجیتال یک اصل اساسی در این راستا است و در این فرایند به شما کلی کمک خواهد کرد.

روش‌هایی مانند فعالیت مستمر در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام تا اس ام اس مارکتینگ که همچنان تاثیر بسیار زیادی در موفقیت کسب‌وکارها دارد.

اگر فکر می‌کنید این مقاله برای‌تان مفید بوده است، آن را برای دوستان هم‌صنف خود هم بفرستید.

 

منابع:

Canary Technologies | cvnet | Hi Jiffy | HotelTechReport

 

4.6/5 - (7 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناهید
ناهید
9 ماه قبل

ممنون از اطلاعات جامع و کاملت

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  ناهید
9 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی