با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

بهترین روش‌های تبلیغات کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

رشد کسب‌وکار اینترنتی | سمیه رفیعی | تاریخ بروزرسانی : ۶ شهریور ۱۴۰۳

بهترین روش های تبلیغات کسب و کارهای کوچک

دلایل شکست استارتاپ‌ها را به ذهن بیاورید: نبود سرمایه‌گذار، منابع مالی محدود یا نبود نیروی متخصص. بله، همگی معضلات بزرگی هستند؛ اما آیا دیجی‌کالا، ترب یا دیوار با این مشکلات روبه‌رو نبوده‌اند؟ داستان موفقیت همۀ آن‌ها را که دنبال کنیم به یک نقطۀ مشترک می‌رسیم: در پیش گرفتن یک استراتژی مناسب در بازاریابی و تبلیغات؛ چیزی که اغلب آن را فراموش می‌کنیم یا برای به تأخیر انداختن آن، بهانه‌های مختلف می‌تراشیم.

این عدم توجه هر علتی که داشته باشد، ریشۀ آن به عدم آگاهی از تمام گزینه‌های روی میز برمی‌گردد. به همین دلیل، ۱۲ استراتژی بازاریابی و تبلیغات کسب و کارهای کوچک و استارتاپ را در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم. سپس توضیح می‌دهیم که چگونه روش مناسب را برای مجموعۀ خود انتخاب کنید.

 

آیا کسب و کارهای نوپا به تبلیغات نیاز دارند؟

این سؤال مانند این است که بپرسیم آیا ماهی به آب نیاز دارد؟ بازاریابی و تبلیغات یکی از رگ‌های حیاتی هر کسب‌وکار نوپا و قدیمی به حساب می‌آید. این موضوع برای استارتاپ‌ها حیاتی‌تر هم می‌شود؛ چون باید آن‌قدر اعتبار به‌ دست آورند تا بتوانند در مراحل مختلف کار سرمایه‌گذار جذب کنند و استعدادهای مناسب را به استخدام درآورند.

از طرفی، هیچ استارتاپی نمی‌تواند بدون بازاریابی آن‌قدر مشتری و فروش خود را افزایش دهد که مراحل اولیه را رد کند و به نقطۀ ثبات منحنی رشد خود برسد؛ نقطه‌ای که همه در آرزوی رسیدن به آن هستند تا بدون ریسک از دست‌دادن بازار و مواجهه با بحران مالی برای گسترش بیشتر مجموعه برنامه‌ریزی کنند. در بازار شلوغ، رقابتی و پرنوسان امروز، هرچه دیرتر به ثبات برسید، احتمال محوشدن شما هم بیشتر خواهد بود. (اگر تمایل دارید با تکنیک‌های هک رشد آشنا شوید، مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم)

برای شروع، بهتر است ابتدا با تمام گزینه‌های بازاریابی موجود بر میز کسب‌وکارهای نوپا آشنا شوید!

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

۱۲ روش موثر برای تبلیغات کسب و کارهای کوچک

روش‌های تبلیغاتی زیادی در دنیای آنلاین و آفلاین وجود دارد. در اینجا، بهترین استراتژی‌ها برای کسب و کار نوپا را به شما معرفی می‌کنیم. آن‌ها در رشد سریع استارتاپ‌ها -حتی اگر با مخاطره‌های مالی و سرمایه‌گذاری زیادی مواجه باشند- تأثیر مثبت زیادی می‌گذارند.

بیایید آن‌ها را با هم بررسی کنیم:

۱. بیانیه مطبوعاتی

بیانیۀ مطبوعاتی، بهترین و ساده‌ترین راه برای جلب توجه مردم و رسانه‌ها محسوب می‌شود؛ آن هم در حالی‌که هزینۀ بالایی هم ندارد. در بیانیه‌های مطبوعاتی، توضیحاتی از پروژه را در رسانه‌های خبری منتشر می‌کنید تا افراد بیشتری با آن آشنا شوند و از شما حمایت کنند. در این بیانیه، می‌توان از متن، تصویر یا فیلم استفاده کرد و از موارد زیر صحبت کرد:

  • اخبار کسب‌وکار؛
  •  نیاز به کمک مالی؛
  •  حوادث رخ‌داده برای مجموعه؛
  •  جوایز و تقدیرنامه‌های دریافتی برای ایده یا محصول؛
  •  جذب نیرو برای سطوح بالا؛
  •  اعلام نتایج یک نظرسنجی یا تحقیق؛
  • راه‌اندازی یا به‌روزرسانی محصول و خدمت؛
  • برگزاری رویداد.

در کشور ما، تبلیغ در رسانه‌های عمومی مثل رادیو و تلویزیون برای همه امکان‌پذیر نیست. مردم و افراد فعال در دنیای تجارت از رسانه‌هایی مثل شنبه‌مگ و استارتاپ‌دیلی برای انتشار بیانیۀ مطبوعاتی خود استفاده می‌کنند.

این نکته را هم باید گفت که با این رویکرد، بک‌لینک‌های قوی برای خود می‌سازید و پیشاپیش بذری را در دل مشتریان بالقوه می‌کارید تا در فرصت مناسب، آن‌ها را درو کنید.

۲. رپورتاژ

رپورتاژ روشی قدرتمند برای جلب توجه و جذب مخاطبان به حساب می‌آید. حجم زیاد تبلیغات باعث شده است مردم نسبت به آن‌ها بی‌توجه شوند و از کنارشان با نگاهی سطحی بگذرند.

رپورتاژها شبیه به محتوای بستر نشر آن تهیه می‌شوند و تبلیغات غیرمستقیم هستند. مخاطب در بیشتر موارد، متوجه تبلیغاتی‌بودن آن نمی‌شود و دیگر نسبت به آن حالت دفاعی نخواهد داشت. از طرفی، اگر این آگهی را در رسانه‌های معتبر و قدرتمند منتشر کنیم، بک‌لینک‌های معتبرتری به دست خواهیم آورد.

 

نمونه رپورتاژ آگهی

 

تریبون (یکی از زیرمجموعه‌های یکتانت) پلتفرمی است که در این زمینه به کسب‌وکارها کمک می‌کند. با توجه به سیستم گزارش‌دهی آن، همواره بینش درستی از موقعیت و نحوۀ بهینه‌سازی اقدامات خود به دست می‌آورید.

سرویس رپورتاژ تریبون

۳. بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی شیوه‌های مختلفی برای اجرا دارد: مقالۀ بلاگ، اینفوگرافیک‌، پادکست یا ویدئو.

پای صحبت‌های علی و سعید محمدی (بنیان‌گذاران دیجی‌کالا) هم که می‌نشینید از نقش مهم محتوا در هنگام شروع کار خود می‌گویند. در واقع، تکیۀ آن‌ها بر بازاریابی محتوا و کسب رتبۀ بالا در نتایج جست‌وجوهای گوگل بوده است.

این استراتژی بازاریابی را می‌توان بدون سرمایه‌گذاری مالی بزرگ هم برنامه‌ریزی و اجرا کرد. ساده‌ترین شکل آن این است که بلاگی در سایت خود داشته باشید و مقاله‌هایی دربارهٔ سؤالات رایج یا کلمات کلیدی حوزۀ کاری خود را در آن بگنجانید.

امروزه، اغلب کسب‌وکارهای نوپا به جای سایت و بلاگ در صفحات اجتماعی، محتواهای مربوط به ایده‌، اخبار یا ویژگی‌های محصولات خود را به اشتراک می‌گذارند.

هرچند نقدهای زیادی به این شیوه وارد است و از مهم‌ترین آن می‌توان به سیاست پرتنش و ضدونقیض کشور در برابر شبکه‌های اجتماعی و اینترنت اشاره کرد. با این حال، استراتژی ساده و کم‌هزینه‌ای در بازاریابی محتوایی به حساب می‌آید.

مقاله پیشنهادی: بازاریابی محتوایی چیست؟ مراحل و انواع کانتنت مارکتینگ

۴. سئو

با درج محتوای باکیفیت در سایت و وبلاگ خود، سئوی آن‌ها را تقویت کنید تا در جایگاه‌های بالای صفحات جست‌وجوی  کاربران به نمایش درآیید. یک استراتژی دقیق برای سئو باعث می‌شود شما به اولین پاسخ برای نیاز مخاطبِ هدف در گوگل تبدیل شوید.

فردی را در نظر بگیرید که به‌دنبال کتابی الکترونیکی است. چقدر احتمال دارد که از سایت‌ها و اپلیکیشن‌های کتاب‌خوان موجود در لینک‌های اول صفحه بگذرد و به سراغ لینک‌ها یا صفحات دیگر برود؟

در بازاریابی و تبلیغات کسب و کارهای کوچک، رشد ترافیک ارگانیک اهمیت زیادی دارد؛ چون از آن‌طرف دیگر لازم نیست هزینۀ زیادی برای روش‌های پرداختی دیگر صرف شود. سئو روشی بلندمدت است؛ اما در نهایت، اعتبار و فروش خوبی برای‌تان رقم می‌زند.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۵. ایمیل مارکتینگ

از همان ابتدای کار باید تلاش کنید پایگاه داده‌ای از ایمیل مشتریان خود بسازید. با این کار، ارتباط خود را با آن‌ها حفظ خواهید کرد و می‌توانید در فرصتی مناسب، آن‌ها را به تکرار خرید ترغیب کنید.

برای نوع محتوا هم دست‌تان باز است و می‌توانید اخبار، پروموشن‌، فاکتورهای صادرشده، راهنما یا مطالب آموزشی برای مخاطب ارسال کنید و ذهن او را با برند و ارزش‌های آن گره بزنید.

پنل‌های ایمیل‌ مارکتینگ مثل نجوا (یکی از زیرمجموعه‌های یکتانت) به شما کمک می‌کنند تا مشتریان خود را گروه‌بندی کنید و محتوا یا پروموشن‌های شخصی‌سازی‌شده برای هر یک بفرستید؛ به این ترتیب، بازدهی بالاتری دریافت خواهید کرد. ضمن اینکه فضا برای انجام تست A/B، تحلیل نتایج و بهینه‌سازی استراتژی هم فراهم است.

 

نمونه ایمیل از تخفیفان

 

۶. تبلیغات پیامکی

یکی دیگر از روش‌های تبلیغات استارتاپ، پیامک است که هزینۀ پایین و دسترسی بالایی دارد. از آن می‌توان برای موارد زیر استفاده کرد:

  • اخبار و اطلاع‌رسانی‌های سریع؛
  • ارسال پروموشن‌ها و کدهای تخفیف با زمان محدود؛
  • دریافت سریع‌تر جواب از مشتری؛
  • اعلام به‌روزرسانی‌ها و هشدارها.

در انتهای متن پیامک، می‌توان لینک خرید یا نظرسنجی را هم قرار داد تا مشتری بتواند عمل موردنظرمان مثل تماس یا ثبت‌نام را همان لحظه انجام دهد. ردیابی لینک‌ها و تحلیل نتایج آن به بهینه‌سازی کمپین یا فرایندهای مجموعه کمک می‌کند.

هرچند در پلتفرم‌های ارسال پیامک باید گزارش‌های دیگری هم در اختیارتان قرار بگیرد. برای مثال، در نجوا گزارش دقیق و تحلیلی از میزان به مقصد رسیدن پیامک‌ها یا تعداد کلیک‌ها خواهید داشت.

شما می‌توانید برای ارسال پیامک انبوه، همین حالا در پنل یکتانت ثبت‌نام کنید. ما این امکان را برای شما فراهم کرده‌اید که بتوانید پیامک‌ها را هدفمند ارسال کنید. در حال حاضر، شما با کمک پنل ما قادر خواهید بود بر اساس موقعیت مکانی، شغل و ویژگی‌های رفتاری و علایق مخاطب، پیامک‌های تبلیغاتی خود را ارسال کنید. از طرفی، پنل ارسال پیامک یکتانت رایگان است و نیاز نیست خط بخرید؛ گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و موثر برای شروع 🙂

مقاله پیشنهادی: تبلیغات پیامکی چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

۷. بازاریابی مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی ابزاری قدرتمند در تبلیغات کسب و کارهای نوپا به حساب می‌آیند و در آن‌ها، می‌توانید هم رشدی ارگانیگ و هم غیرارگانیک را تجربه کنید:

  •  در این شبکه‌ها، صفحه‌ای پویا بسازید و در آن، دربارۀ محیط کاری، محصول یا نکات آموزشی محتوا تولید کنید. با این کار اینگیجمنت و تعامل با مخاطب را افزایش می‌دهید؛ درنتیجه هم جذب مشتری اولیه خواهید داشت و هم مشتریان فعلی خود را در مجموعه حفظ می‌کنید.
  • با کمک صفحات و اینفلوئنسرهای تأثیرگذار هم می‌توانید آگاهی از برند و اعتماد مردم به خود را هم افزایش دهید؛ به این ترتیب، ترافیک ورودی و نرخ تبدیل خود را بالا ببرید و نام خود را بر سر زبان‌ها می‌اندازید.

اما بزرگترین مزیت بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی این است که می‌توانید به شناخت بیشتری از مخاطب خود برسید. رصدکردن رفتار دنبال‌کننده‌ها در صفحه، بازخوردهای دریافتی و گوش‌کردن فعال در این فضا (Social Listening) اطلاعات ارزشمندی دربارۀ آن‌ها در اختیارتان می‌گذارد.

این شبکه‌ها به شما اجازه می‌دهند با مخاطبان خود مستقیم صحبت کنید، دغدغه‌های آن‌ها را بشنوید و راهکار خود را ارائه دهید.

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۸. بازاریابی ارجاعی

بازاریابی ارجاعی را می‌توان یکی از بهترین روش‌های تبلیغات کسب و کارهای کوچک دانست؛ چون در آن، خود مشتری معرف و مبلغ شما خواهد بود و همین رویکرد سبب اعتماد دیگران و فروش بالای مجموعه می‌شود.

از این بازاریابی گاهی به‌عنوان تبلیغات دهان‌به‌دهان یاد می‌شود، در حالی‌که متفاوت از هم هستند. تبلیغ دهان‌به‌دهان، به‌صورت خودجوش انجام می‌شود؛ اما در بازاریابی ارجاعی، کسب‌وکارها سیاست‌های تشویقی مختلفی را برای مشتریان در نظر می‌گیرند تا انگیزه بگیرند و آن‌ها را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند.

۲ روش زیر در اجرای بهتر این بازاریابی کمک‌کننده هستند:

  • کمپین‌هایی جداگانه راه‌اندازی کنید و در آن‌ها، به کاربران دلیلی بدهید که کسب‌وکار را به دوستان و آشنایان خود را معرفی کنند. برای مثال، برای افرادی که شما را به دیگران را معرفی می‌کنند و کسانی که دعوت آن‌ها را می‌پذیرند، کد تخفیف یا هدیه در نظر بگیرید؛
  • کارمندان را به مشارکت تشویق کنید تا در رسانه‌های خود رسانۀ مجموعه هم باشند.

در تصویر زیر می‌بینیم که فیدیبو هم فرایندی در نظر گرفته است تا در آن کاربر بتواند کارت هدیۀ خرید کتاب برای دوستان و آشنایان خود ارسال کند.

 

بازاریابی ارجاعی فیدیبو

 

از دیگر نمونه‌ها هم می‌توان به بلوبانک اشاره کرد. این بانک تمام‌دیجیتال کار خود را به این شکل اجرا کرد که شما می‌توانستید دوستان و اطرافیان خود را به نصب آن دعوت کنید. پس از اینکه آن‌ها کد اختصاصی شما را هنگام افتتاح حساب وارد می‌کردند، مبلغی به‌عنوان هدیه به حساب شما واریز می‌شد.

مقاله پیشنهادی: ترکیب‌های برنده و کم‌هزینه برای بازاریابی کسب‌وکارهای کوچک!

۹. تبلیغات در گوگل

تبلیغات در گوگل به‌معنای دیده‌شدن در صفحات جست‌وجوی کلمات کلیدی مرتبط با کسب‌وکارتان است؛ آن هم در حالی‌ که فقط به ازای هر کلیک هزینه پرداخت می‌کنید.

این نوع از تبلیغات هدفمند است و به شما این فرصت را می‌دهد که بینندگان تبلیغ خود را بر اساس سن، علایق یا دستگاه مورداستفاده فیلتر کنید.

ممکن است تحریم‌ها و عدم دسترسی به حساب بانکی معتبر در خارج از کشور باعث تردید در استفاده از این روش شوند؛ اما سرویس فرست‌ ادز (یکی از زیرمجموعه‌های یکتانت) موانع این‌چنینی را از سر راهتان را برمی‌دارد تا کمپین‌هایی دقیق و پربازده طراحی و اجرا کنید. شما می‌توانید از فرست ادز برای شارژ اکانت گوگل ادز، مدیریت اکانت یا شارژ و مدیریت کامل اکانت بهره ببرید.

مقاله پیشنهادی: راهنمای تصویری ساخت کمپین گوگل ادز

۱۰. تبلیغات در پادکست

دسته‌بندی پادکست‌ها از تنوع زیادی برخوردار است. با استفاده از پادکست‌هایی که به حوزۀ کاری شما مرتبط هستند، می‌توانید آگاهی از برند را افزایش دهید یا مخاطبان خود را از بین دنبال‌کنندگان آن‌ها به‌راحتی پیدا و جذب کنید. البته با راه‌اندازی پادکست اختصاصی خود مسیری دیگر برای تعامل با مشتریان و رشد ارگانیک ایجاد خواهید کرد.

تریبون تبلیغات در پادکست را به‌تازگی راه‌اندازی کرده است. شما می‌توانید با کمک این سرویس، صدای خود را به گوش مخاطب‌های هدف برسانید.

مقاله پیشنهادی: ۱۵ نمونه متن پیامک تبلیغ لپ تاپ و گوشی موبایل کاربردی!

 ۱۱. افیلیت مارکتینگ

در بازاریابی مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی، دربارهٔ تبلیغات اینفلوئنسری صحبت کردیم. همکاری با این دوستان می‌تواند به‌صورت افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش باشد؛ یعنی آن‌ها محصول و خدمت شما را معرفی می‌کنند و در ازای خرید یا ثبت‌نام انجام‌شده، کمیسیون به ایشان تعلق می‌گیرد.

البته افیلیت مارکتینگ فقط محدود به اینفلوئنسرها نیست. برخی سایت‌ها و کسب‌وکارهای دیگر هم به‌ازای دریافت کمیسیون کاربران خود را تشویق به خرید می‌کنند و می‌توان با آن‌ها هم همکاری کرد. دیجی‌کالا یکی از بهترین نمونه‌های این نوع از بازاریابی به شمار می‌رود.

مقاله پیشنهادی: افیلیت مارکتینگ (همکاری در فروش) چیست و چه مزایایی دارد؟

۱۲. تبلیغات محیطی

با استفاده از تبلیغات محیطی، فرصتی فراهم است تا به مخاطبان بیرون از منزل و محیط کار دسترسی پیدا کرده و اسم برند را در ذهن آن‌ها حک کنید. این نوع از تبلیغات هزینۀ بالاتری نسبت به روش‌های دیگر دارند؛ اما وزنۀ اعتباری بیشتری هم برای کسب‌وکار ایجاد می‌کند و باعث می‌شود مردم برند را جدی بگیرند.

بد نیست بدانید که تحقیقات و شواهد حاکی از آن است که مردم به تبلیغات بیلبوردی بیشتر اعتماد می‌کنند. با این حال، باید هزینهٔ زیادی هم برای چنین تبلیغاتی متحمل شوید.

به‌شیوه‌های مختلفی، می‌توان تبلیغات محیطی را انجام داد:

  • بیلبورد و استرابورد؛
  • نمایشگرهای سطح شهر؛
  • تابلوهای تبلیغاتی موجود در متروها؛
  • بدنۀ مترو و اتوبوس؛
  • قفسۀ فروشگاه‌ها.

 

تبلیغات استارتاپ از طریق بیلبورد (اسنپ‌فود)

 

حال که با انواع تبلیغات کسب و کارهای کوچک آشنا شدید، احتمالاً این سؤال برایتان ایجاد می‌شود که چگونه بهترین روش را انتخاب کنیم. در بخش بعد، از مشکلات و چالش‌های موجود در مسیر اجرای آن‌ها می‌گوییم و سپس نکاتی را که باید در انتخاب خود لحاظ کنید، توضیح می‌دهیم.

مقاله پیشنهادی: بهترین استراتژی های تبلیغات مقایسه ای (به همراه ۶ نمونه تبلیغ)

مشکلات و چالش‌های استارتاپ‌ها هنگام تبلیغات

تبلیغات برای کسب و کار نوپا با چالش‌ها و مشکلات زیادی همراه است. فقط بحث کمبود نقدینگی نیست، بلکه ابهامات زیادی هم در مسیر وجود دارد؛ چون شناخت کافی از بازار هدف و مخاطب وجود ندارد و هنوز به روشی یکپارچه برای ارزیابی بازخوردها و عملکرد نرسیده‌اند.

بهترین راه این است که از روش‌های کم‌هزینه‌تر و دقیق‌تر استفاده کنید. البته اغلب روش‌های معرفی‌شده در این مطلب می‌توانند با هزینۀ کم هم به کار برده شوند.

با این حال، برای شروع رسانه‌های اختصاصی خود یعنی سایت و صفحات اجتماعی را بسازید و روی رشد ترافیک ارگانیک تمرکز کنید. برنامه‌ریزی و داشتن استراتژی مناسب برای بازاریابی ارجاعی هم در این مرحله، کمک زیادی به شما خواهد بود.

در کنار آن‌ها، تبلیغات کلیکی مانند تبلیغات در سایت‌های پربازدید ایرانی و تبلیغات در گوگل را در نظر بگیرید که روشی به‌صرفه و هدفمند است و تا حد زیادی در شناخت کاربر و افزایش درآمد مؤثر عمل می‌کنند.

در تمامی این رسانه‌ها و استراتژی‌ها، رفتار کاربر، بازخوردها و نتایج دریافتی را با جزئیات بررسی کنید. با تحلیل آن‌ها فرایندهای مجموعه را بهبود ببخشید تا هر بار به بازدهی بالاتری دست پیدا کنید و جایگاه آن را ارتقا ببخشید.

مقاله پیشنهادی: تبلیغات محتوامحور (Contextual) چیست و چه مزیتی دارد؟

رشد استارتاپ به تبلیغات صحیح گره خورده است!

در این مقاله، دربارۀ استراتژی‌های تبلیغات کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها و شیوۀ انتخاب درست از بین‌ آن‌ها صحبت کردیم؛ همچنین توضیح دادیم که چرا بازاریابی و تبلیغ برای رشد هر کسب‌وکار نوپایی ضرورت دارد و در واقع، ضامن موفقیت آن‌ها در هر مرحله و ورود به سطوح بعدی توسعه است.

وقت آن است که آستین بالا بزنید و استارتاپ خود را به نقطه‌ای که همیشه در ذهن داشتید برسانید. در این مسیر پرچالش، می‌توانید روی راهنمایی‌ و مشاورۀ کارشناسان یکتانت هم حساب باز کنید.

 

منابع:

startup.info | Entrepreneur | Forbes | SUMATOSOFT

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ادیب نیا
ادیب نیا
1 سال قبل

عالی بود. ممنون از نویسنده گرامی .

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  ادیب نیا
1 سال قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.

احمد
احمد
8 ماه قبل

ممنون از مطلب خوبتون

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  احمد
8 ماه قبل

خوشحالیم این مقاله برای شما مفید بوده 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی