با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

مهم‌ترین مهارت های دیجیتال مارکتینگ (۱۴ مهارت کلیدی)

سایر مقالات | سمیه رفیعی | تاریخ بروزرسانی : ۱۹ تیر ۱۴۰۲

مهم‌ترین مهارت های دیجیتال مارکتینگ (۱۴ مهارت کلیدی)

«به نیرویی هنرمند و طراح، تحلیل‌گر، آشنا با علم آمار و ریاضی، توانا در مدیریت، ایده‌پرداز و خلاق نیاز داریم».

این آگهی جذب نیرو برای هر شغلی که باشد، عجیب و غیرمعمول به نظر می‌رسد؛ به‌جز بازاریابی دیجیتال. در میان تمام موقعیت‌های شغلی، به‌ندرت جایگاهی مثل بازاریابی دیجیتال را می‌بینیم که به طیف وسیعی از مهارت‌ها نیاز داشته باشد.

از آنجایی که اغلب شرکت‌ها از این نوع بازاریابی استفاده می‌کنند، بازار کار آن هم به‌شدت داغ است و رقابت شدیدی در بین متقاضیان این شغل وجود دارد.

چگونه باید در میان تمام آن‌ها خود را برجسته و متمایز کنید تا دیده شوید؟ چه مهارت‌هایی شما را به فردی متخصص و برندی مطرح در این حوزه تبدیل می‌کنند؟

در این مقاله، مهم‌ترین مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ را به شما معرفی می‌کنیم. با یادگیری و پرورش هریک از آن‌ها در این حوزه قوی‌تر و حرفه‌ای‌تر خواهید شد و مسلماً به درآمد بالاتری هم دست پیدا می‌کنید. (چنانچه تمایل به یادگیری و آموزش دیجیتال مارکتینگ دارید، می‌توانید از شرایط دوره اطلاعات کسب کنید)

 

۱۴ تا از مهم‌ترین مهارت‌های لازم برای دیجیتال مارکتینگ

اغلب دیجیتال مارکترها و دوره‌های آموزشی موجود در این زمینه بر مهارت‌های سخت و آموزش ابزارها تمرکز دارند. در حالی‌ که مهارت‌های نرم هم به همان نسبت مهم هستند.

در شرکت‌های کوچک، نقش ابزارها پررنگ‌تر دیده می‌شود؛ چون بخش زیادی از مسئولیت‌ها از تولید محتوا گرفته تا اجرای آن در رسانه‌ها به عهدۀ خود فرد است. هرچه مجموعه بزرگ‌تر باشد، تعداد تیم‌ها و افراد همکار هم افزایش می‌یابد و اینجاست که قدرت مدیریت، توانایی برقراری ارتباط و هماهنگی بین آن‌ها یعنی مهارت‌های نرم بیشتر به چشم می‌آید.

برای خلق تفاوت و حرفه‌ای‌شدن، فارغ از اندازۀ شرکت، باید هر دو مهارت نرم و سخت را در خود پرورش دهید. حال، اجازه بدهید به سراغ معرفی آن‌ها برویم:

 

۱. تفکر استراتژیک

تفکر استراتژیک ترکیبی از تفکر مفهومی، سیستمی و فرصت‌طلبانه است و یکی از مهم‌ترین و پایه‌ای‌ترین مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود.

باید بتوانید تمامی بخش‌های سازمان و فرایندهای بازاریابی را به‌عنوان یک کل یا سیستم ببینید. در نهایت، خروجی کار حاصلِ این سیستم است؛ پس، حواستان باشد که همۀ آن‌ها با هم هماهنگ و یکپارچه حرکت کنند و اگر تغییری در بخشی صورت گرفت، تأثیر آن را در این کل بسنجید.

همچنین همواره باید فرصت‌های طلایی را شناسایی کنید تا از آن‌ها برای ارزش‌آفرینی به‌ نفع مخاطب بهره ببرید و در عین حال، فروش و درآمد مجموعه را افزایش دهید.

به‌طور کلی، تفکر استراتژیک هر مهارتی است که شما را قادر می‌سازد از تفکر انتقادی برای حل مسائل پیچیده و برنامه‌ریزی برای آینده استفاده کنید. چنین مهارتی برای دستیابی به اهداف کسب‌وکار، غلبه بر موانع و مشکلات و همچنین عبور از چالش‌ها ضروری است.

 

۲. تفکر طراحی و برنامه‌ریزی

تفکر طراحی و برنامه‌ریزی بر پیداکردن راه‌حل‌های خلاقانه برای رفع دغدغۀ کاربران متمرکز است. با این رویکرد، می‌توانید مسئله و نیاز افراد را عمیق‌تر درک کنید و با طراحی فرایند، محصول یا خدمتی جدید، برای کمک به آن‌ها قدم بردارید. تفکر طراحی به شما اجازه  می‌دهد خارج از چهارچوب فکر کنید و نوآوری به خرج دهید.

این رویکرد اصولاً با طی‌کردن 5 مرحلۀ زیر به دست می‌آید:

  • همدلی (Empathize): با کاربران و مشتریان همدلی داشته باشید و به‌جای بی‌تفاوتی، سعی کنید مشکل و نیاز آن‌ها را بفهمید.
  • تعریف‌کردن (Define): مشکل اصلی را به‌صورت واضح و مشخص تعریف کنید.
  • ایده‌پردازی (Ideate): خارج از کادر فکر کنید و راهکار مناسب را بیابید.
  • نمونه اولیه (Prototype): اگر محصول، آپدیت یا فرایندی جدید در نظر گرفته‌اید، با ساخت مدلی کوچک و ارزان، محدودیت‌ها و نواقص آن را شناسایی کنید.
  • آزمایش (Test): محصول یا خدمت نهایی را باز هم آزمایش کرده و بهبود ببخشید.

 

مراحل تفکر طراحی (یکی از مهارت های لازم برای دیجیتال مارکتینگ)

 

۳. تحلیل داده‌ها

یک دیجیتال‌ مارکتر روزانه با حجم زیادی از داده‌‌ها، اعداد و آمار سروکار دارد. پیش از شروع هر کمپین، پارامترهای مهم در ارزیابی نتیجه را با توجه به هدف آن تعیین می‌کند. سپس ابزارهایی را به کار می‌برد که با کمک آن‌ها، بتواند نتایج و عملکرد کمپین را اندازه‌گیری کند.

در حین اجرای کمپین و پس از اتمام آن هم دیتای به‌دست‌آمده را بررسی می‌کند. تحلیلی درست از عملکرد و نتایج انجام می‌دهد و در صورت لزوم، برای بهینه‌سازی لحظه‌ای و طراحی کمپین‌های موفق‌تر در آینده اقدام می‌‌کند.

بنابراین، لازم است با ابزارهای سنجشی و تحلیلی کاربردی این حوزه و پارامترهای قابل‌اندازه‌گیری در هر‌یک آشنا باشید. در پایان این مقاله، این ابزارها را به شما معرفی خواهیم کرد.

 

مقاله پیشنهادی: بازار کار دیجیتال مارکتینگ در ایران چگونه است؟

 

۴. حل مسئله

هنر حل مسئله را می‌توان نسخۀ سنتی و قدیمی از تفکر طراحی دانست. تفکر طراحی رویکردی انسان‌محور و تحلیلی دارد؛ اما در حل مسئله، شما انعطاف‌پذیر نیستید و از روش‌های علمی و ابزارها برای حل مشکل و پیداکردن راهکار مناسب کمک می‌گیرید.

وقتی نرم‌افزارها و پلتفرم‌ها آماری را در اختیارتان قرار می‌دهند، باید به افت‌وخیز اعداد توجه کنید و از آن‌ها برای طراحی چهارچوب درست و نحوۀ رفع مشکل استفاده کنید.

گاهی لازم است برای موفقیت در کمپین خود، به این شیوه پایبند باشید تا در مواقع بحرانی هم دچار آشفتگی نشوید و بتوانید در راستای همان مسیر واکنش نشان دهید.

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

۵. بازاریابی محتوایی

بازاریاب دیجیتال برای افزایش آگاهی از برند، جذب مشتری راغب و در نهایت هم فروش و حفظ بالابردن مشتری فعلی کسب‌وکارها تا حد زیادی به تولید، انتشار و به‌روزرسانی محتوا متکی است. پربیراه نیست اگر بگوییم بخش زیادی از موفقیت کمپین‌ها بر دوش همین‌ قسمت قرار دارد. از مهم‌ترین مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ این است که:

  • بتواند بر اساس نیاز کسب‌وکار، استراتژی اثربخشی برای بازریابی محتوایی بچیند؛
  • تقویم محتوا را آماده کند؛
  • تمامی فرمت‌های محتوایی را بشناسد؛
  •  بداند که در هر رسانه از کدام‌یک استفاده کند؛
  • تشخیص دهد که در هر فرمت محتوایی، چه نکاتی باعث کاربرپسندشدن و بازدهی بیشتر آن می‌شود؛
  • طبق تقویم، محتواهای مختلف از جمله پست بلاگ، خبرنامه و ایبوک را مطابق با پرسونای مشتری آماده کند.

 

۶. سئو

سئو جزئی جدایی‌ناپذیر از دیجیتال‌ مارکتینگ است و باید درک خوبی از آن داشته باشید. این استراتژی سایت کسب‌وکار را به جایگاه بالایی در نتایج موتورهای جست‌وجو می‌رساند و ترافیک ارگانیک را به سمت آن سرازیر می‌کند.

با تسلط و به‌کارگیری تکنیک‌های این رویکرد بازدید، نرخ تبدیل و بازگشت سرمایۀ مجموعه را افزایش می‌دهید.

بدون شک، کارهای بسیار تخصصی و بک‌اند (Backend) برعهدهٔ تیم فنی است؛ اما دانستن اینکه سئو واقعاً چگونه کار می‌کند و درک کاملی از بهترین شیوه‌ها برای بهینه‌سازی سایت و محتوا برای اجرای یک کمپین دیجیتال مارکتینگ موفق بسیار حیاتی است.

 

۷. تبلیغات در گوگل

تبلیغات پرداختی در موتور جست‌وجوی گوگل هم مانند سئو، سایت کسب‌وکار را در نتایج جستجو به کاربران نمایش می‌دهد و به بیشتر دیده‌شدن آن کمک می‌کند. با این روش، در معرض دید مشتریان هدفمند قرار می‌گیرید، ترافیک بیشتری را روانۀ سایت می‌کنید و فروش بیشتری را رقم می‌زنید.

هزینۀ تبلیغات در گوگل به‌ازای هر کلیک محاسبه می‌شود و روشی مقرون‌به‌صرفه به حساب می‌آید؛ بنابراین آشنایی با گوگل ادز و تکنیک‌های تبلیغ در این پلتفرم را هم در فهرست خود قرار دهید.

توجه: بسیار مهم است که بدانید سئو و تبلیغات در گوگل چگونه در کنار هم کار می‌کنند تا بتوانید بیشترین بهره را از آن‌ها ببرید.

مقاله پیشنهادی : تبلیغات دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

 

داشبورد گوگل ادز

 

۸. مدیریت کمپین‌ها

فکر می‌کنید چند کمپین را می‌توانید به‌طور هم‌زمان پیش ببرید؟ این نکات را هم در نظر داشته باشید:

  • در طول اجرای کمپین، همواره باید به آن نظارت داشته باشید و اگر اتفاقی غیرمنتظره رخ داد یا روند آن مطابق انتظار پیش نرفت، با چابکی واکنش نشان دهید؛
  • بازۀ زمانی هر کمپین متفاوت است؛ کمپینی باید در دو روز اجرا شود و کمپینی دیگر بازۀ زمانی شش‌ماهه دارد؛
  • برگزاری برخی کمپین‌ها به رویداد یا مناسبت خاصی موکول می‌شود.

اگر از عهدۀ مدیریت کمپین‌ها به‌درستی برنیایید، حتماً با فاجعه‌ای بزرگ در نتایج آن‌ها و رضایت کسب‌‌وکارها روبه‌رو می‌شوید. تقویم و برنامه‌ای منظم برای مدیریت و نظارت درست و دقیق بر هریک تنظیم کنید و این مهارت را هم در خود پرورش دهید.

برای اینکه بتوانید کمپین‌های تبلیغات کلیکی یکتانت را به‌خوبی مدیریت و بهینه‌سازی کنید، در دورهٔ ویدئویی رایگان «صفر تا صد کار با پنل یکتانت» همین حالا شرکت کنید تا یاد بگیرید:

  • هر کمپین یکتانت برای رسیدن به چه هدفی مناسب است
  • چطور محتوای تبلیغاتی و لندینگ پیج موثر بسازید
  • چگونه عملکرد کمپین را با ابزارهای آنالیتیکس و گوگل تگ منیجر رصد کنید
  • چطور کمپین را بهینه کنید تا با کمترین هزینه، نتیجهٔ خوبی بگیرید
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۹. ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ هم یکی دیگر از مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ است که برای حفظ ارتباط با کاربران و افزایش تعامل با آن‌ها مؤثر عمل می‌کند. بازاریابی ایمیلی هم حتماً در فرایندهای کاری شما جای دارد و باید از چم‌وخم انجام آن آگاه باشید:

  • ابزارهای مناسب برای اجرای این بازاریابی؛
  • نحوۀ استفاده از این ابزارها؛
  • پارامترهای سنجشی مهم مانند نرخ بازشدن و نرخ کلیک در این روش؛
  • ساخت ایمیل‌های شخصی‌سازی‌شده؛
  • تکنیک‌های لازم برای جلب توجه کاربر؛
  • محتوا، عنوان و کپی‌رایتینگ‌های درگیرکننده در ایمیل.

 

۱۰. کپی رایتینگ

اگر عنوان، شعار، محتوای لندینگ‌پیج یا سناریوی محتوای استفاده‌شده در کمپین مشکل داشته باشد یا به‌اندازۀ کافی جذاب نباشد، نتیجۀ خوبی از آن حاصل نمی‌شود.

تشخیص علت بازدهی پایین یا لزوم تغییر محتوا برای دست‌یابی به فروش بیشتر برعهدهٔ شماست؛ پس باید چشم تیزی برای آن داشته باشید و یادگیری کپی رایتینگ و آشنایی با اصول و نکات تبلیغ‌نویسی مؤثر را هم در لیست خود قرار دهید. ضمن اینکه همواره حواستان به تبلیغات دیگران و کپی‌ها به‌کاررفته در آن‌ها هم باشد و از آن‌ها ایده بگیرید.

 

۱۱. ویدئو مارکتینگ

در نظرسنجی آخر شرکت Wyzowl که سازندۀ فیلم‌های تبلیغاتی است، دیجیتال‌ مارکترهای شرکت‌کننده ویدئو را ابزاری مهم در بازاریابی تلقی کردند. طبق آمار اعلام‌شده توسط آن‌ها، 87 درصد بازاریاب‌ها اذعان داشته‌اند که بازاریابی ویدیویی به آن‌ها کمک کرده است بازگشت سرمایۀ (ROI) خوب و مثبتی داشته باشند. ضمن اینکه  تبدیل، تعامل و رتبۀ سئوی خوبی را هم برای کسب‌وکارها رقم می‌زند.

طبق نتایج این نظرسنجی، کاربران در هر هفته، ۱۹ ساعت ویدئو (به‌طور میانگین) تماشا می‌کنند. این چیزی نیست که بتوان به‌راحتی نادیده گرفت و جایی برای آن در استراتژی خود خالی نکرد.

 

کاربران در هفته، چند ساعت ویدیوی آنلاین می‌بینند؟

 

بنابراین، ویدئو مارکتینگ را سلاحی مهم برای پیروزی در جنگ تبلیغاتی و موفقیت خود در نظر بگیرید و باید به تمام نکات مربوط به آن آشنا باشید. برای مثال:

  • شیوه‌های مختلف انجام بازاریابی ویدئویی؛
  • هزینه‌های اجرای هر یک از آن‌ها؛
  • نحوۀ ساخت هر ویدئو و هزینۀ تولید آن؛
  • نکات جذاب‌کننده و تأثیرگذار در کلیپ‌ها؛
  • ویدئوی مناسب برای هر رسانه.

 

مقاله پیشنهادی: کاربردی‌ترین آمار ویدیو مارکتینگ (بازاریابی ویدیویی)

 

۱۲. ریتنشن مارکتینگ و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

یکی دیگر از مهارت‌های لازم برای دیجیتال مارکتینگ، رصدکردن رفتار مشتریان و بازگرداندن آن‌ها به مجموعه است. با ردیابی رفتار و تجربۀ کاربران و خریداران قبلی مجموعه به نکات مهمی دست پیدا می‌کنید؛ به این ترتیب، می‌توانید به شرکت‌ها کمک کنید که نیازهای مشتریان فعلی خود را بهتر درک کنند و با هزینه‌ای کمتر آن‌ها را به تکرار خرید ترغیب کنید.

بازاریاب‌های حرفه‌ای همواره تلاش می‌کنند:

  • با تکنیک‌های جدید ریتنشن‌ مارکتنیگ آشنا شوند؛
  •  مهارت‌های خود را در نظارت و مدیریت ارتباط با مشتری توسعه دهند؛
  • تجربۀ بهتری برای کاربر خلق کنند؛
  • استراتژی‌ مناسبی برای حفظ مشتری و خرید مجدد او طراحی کنند.
مقاله پیشنهادی: CRM چیست و چگونه از نرم‌افزار CRM استفاده کنیم؟

۱۳. بازاریابی مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی فضایی عالی برای گفت‌وگو و تعامل کسب‌وکارها با مخاطبان محسوب می‌شوند. دیجیتال‌ مارکترها می‌توانند از این مزیت برای انتقال پیام درست به مخاطب درست و ایجاد یک هویت برند قوی استفاده کنند.

برای این کار، لازم است الگوی رفتاری هر پلتفرم و کاربران آن را بشناسید و در تولید محتوا و طراحی فرایندهای بازاریابی خود به کار ببرید. از دیگر مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ که در این فضا به کارتان می‌آید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولید محتوای مناسب در صفحات اجتماعی کسب‌وکار؛
  • روش‌های مختلف تبلیغات در این فضا؛
  • ابزارهای مدیریت صفحه و تبلیغات؛
  • نحوۀ دست‌یابی به مخاطبان هدف در هر پلتفرم؛
  • به‌کارگیری هشتگ‌های مناسب؛
  • چیدن استراتژی مؤثر برای حضور در هر پلتفرم؛
  • آماده‌کردن تقویم برای تولید محتوا در هر پلتفرم؛
  • موج‌‌سواری هوشمندانه در این بسترها.
ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۱۴. بازاریابی پیامکی

بازاریابی پیامکی نقشی مهم در استراتژِی‌های چندکانالۀ بازاریابی دیجیتال به عهده دارد. در فرایند جذب مشتری بالقوه، ثبت نام یا حفظ مشتری فعلی با ارسال پیامک، شرایط، پیشنهادهای ویژه و اخبار را به او اطلاع‌رسانی می‌کنید.

اگر در زمان درست با پیشنهاد یا محصولی درست پیش روی کاربر قرار بگیرید، احتمال تبدیل او را دوچندان می‌کنید. در فرایندهای خود، این نقاط را باید تشخیص دهید و به نفع مجموعه استفاده کنید

حال که با مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ آشنا شدید، باید ببینیم چه ابزارهایی برای اجرای هریک به کارتان می‌آید. در بخش بعد، مهم‌ترین آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

مقاله پیشنهادی: معرفی ۶ دوره رایگان دیجیتال مارکتینگ با مدرک معتبر

دیجیتال مارکتر باید با چه ابزارهایی آشنا باشد؟

ابزارهای مختلفی برای کمک به دیجیتال مارکترها وجود دارند که می‌تون از آن‌ها برای شناخت مشتری، طراحی، اجرا، اندازه‌گیری و حتی تحلیل نتایج استفاده کرد. مسلماً با به کاربردن آن‌ها هم انجام کار را راحت‌تر خواهد بود و هم استراتژی‌های آگاهانه‌تر و پربازده‌تری می‌توان طراحی کرد.

برخی از مهم‌ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و زمینۀ کاربردی آن‌ها را در فهرست زیر آورده‌ایم:

  • سئو و آنالیز صفحات سایت:  گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)،  گوگل سرچ کنسول (google search console)، جی‌‌تی متریکس (GTMetrix)، SEMrush ،Ahrefs و گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager) و Keyword Tool
  • بهینه‌سازی نرخ تبدیل (CRO): گوگل اپتیمایز (Google Optimize) و هاتجر (Hotjar)
  • مدیریت محتوا: وردپرس (WordPress)
  • تبلیغات در گوگل: گوگل ادز (Google Ads)
  • مدیریت شبکه‌های اجتماعی: نوین‌هاب (NovinHub)، هوت‌سوییت (Hootsuit)، نیوزباکس (Newsbx)
  • تحلیل اپلیکیشن‌ها: فایربیس (Firebase)، متریکس (Metrix)
  • تولید محتوای بصری: کانوا (Canva)، اینشات (Inshot)، ادوبی پریمیر (Adobe Premiere)، فتوشاپ (Photoshop)
  • بازاریابی ایمیلی و پیامک: ‎نجوا (Najva)، میل چیمپ (Mailchimp)، میلرلایت (Mailerlite‎)، سندین‌بلو (Sendinblue)
  • تحلیل داده‌ها: گوگل استودیو (Google Data Studio)، گوگل شیت (Google Sheet)، اکسل (Excel)
  • مدیریت ارتباط مشتریان: هاب‌اسپات (Hubspot)
مقاله پیشنهادی: بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ ایرانی و خارجی ۲۰۲۲

با کسب مهارت‌های لازم برای دیجیتال مارکتینگ در بازار کار بدرخشید!

در این مقاله، مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای کاربردی در آن را معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم برای شروع، دانش اولیه‌ای از هریک داشته باشید و به‌مرور، برای پرورش و تقویت بیشتر هریک تلاش کنید.

با کسب مهارت‌ها، به نیرویی متخصص و تراز اول در بازار کار تبدیل می‌شوید و حتماً سطح درآمدی بالاتری خواهید داشت.

حالا، وقت آن است که دست به کار شوید و برنامه‌ای درست برای بالابردن سطح مهارتی خود در موارد ذکرشده بچینید. خوشحال می‌شویم که شیوۀ هدف‌گذاری و تجربیات خود را با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

 

منابع:

CAREERFOUNDRY | DigitalMarketingInstitute

 

3.2/5 - (4 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

5 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
mehdi
mehdi
1 سال قبل

با درود
ممنون از پست عالی و کاربردیتون خانم رفیعی

پگاه ایلوخانی
پگاه ایلوخانی
10 ماه قبل

عالی بود ممنون من همیشه از مقالاتتون استفاده می‌کنم .

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  پگاه ایلوخانی
10 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂

ممنون که مثل همیشه با دادن بازخورد ما رو همراهی می‌کنین.

Mastooreh
Mastooreh
7 ماه قبل

عالی بود شفاف و کاربردی

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  Mastooreh
7 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که به ما فیدبک می‌دین.

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی