احتمالاً شما هم شنیدهاید ارزانترین روش تبلیغ، استفاده از پیامک است؛ ولی نه همیشه!
ساده بگوییم، نتیجهٔ کار شما را متن تبلیغ لوازم تحریر و نحوهٔ ارسال مشخص میکند؛ حتی همین ۲ مورد هم به هم گره خوردهاند.
ولی نگران نباشید؛ قرار است با هم ابتدا ۱۵ نمونه متن بخوانیم که برای شرایط و حالتهای مختلف تبلیغ لوازم تحریر و لوازم مدرسه به دردتان میخورد.
پس از آن هم برویم ببینیم چطور پیامک را به دست کسی برسانید که مشتری شماست. شروع کنیم؟
فهرست مطالب
اول، ۱۵ نمونه متن تبلیغ لوازم تحریر را بخوانیم
اگر میخواهید متن تبلیغ لوازم مدرسه خوب و بینقص بنویسید، اول باید تعداد زیادی نمونه بخوانید تا برای نوشتن متن آمادگی ذهنی پیدا کنید.
در این بخش مقاله، ۱۵ نمونهٔ مختلف متن پیامک لوازم تحریر را برای شرایط مختلف میخوانیم.
۳ نمونه متن برای افتتاحیه
برای نوشتن متن پیامک افتتاحیه، ۳ چیز را فراموش نکنید:
- زمان
- مکان
- پیشنهاد ویژه یا انگیزه برای شرکت در مراسم افتتاحیه
۲ نمونه متن برای افتتاحیه فروشگاه لوازم تحریر بخوانیم:
اگر فروشگاه آنلاین دارید و افتتاحیه شامل چند روز فروش ویژه است، نمونهٔ زیر را بخوانید:
برویم سراغ اینکه بازار ما را بشناسد!
در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد میگیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!
مشاهده دوره۳ نمونه برای آگاهسازی و معرفی لوازم تحریر
گاهی شما فروشگاه خود را دارید؛ ولی قصد دارید افراد بیشتری با آن آشنا شوند. در نمونههایی که با این قصد مینویسید، بهجای اینکه به محصول خاصی اشاره کنید، روی ویژگیهای کسبوکار خود و تفاوتی که با دیگران دارید، دست بگذارید.
برای مثال در نمونهٔ زیر، تخصصیبودن فروشگاه لوازم تحریر و محل آن، ویژگی و تفاوت آن با دیگران است:
۲ نمونه متن تبلیغ لوازم تحریر دیگر هم بخوانیم:
۶ نمونه متن تبلیغ لوازم تحریر با هدف جذب مشتری جدید
وقتی که با هدف جذب مشتری جدید سراغ تبلیغات پیامکی میروید، باید چیزی در چنته داشته باشید؛ چیزی که باعث شود افراد از شما خرید کنند.
برای مثال، در نمونههای زیر فروش ویژه دلیل جذب مشتری است.
یک نکته: علاوه بر پیشنهاد ویژه، شما باید با نشاندادن مزیت و ویژگی خاص خود، نشان دهید با دیگران فرق دارید. برای مثال، در یکی از نمونهها به قیمت پایین اشاره شده است و در یکی دیگر، به تنوع محصولات ویژه گرافیک و معماری.
یک نمونهٔ واقعی از پیامک تبلیغ لوازم تحریر با ارائهٔ تخفیف بخوانیم:
میتوانید سراغ بخش خاصی از بازار (بازار هدف) بروید. برای مثال، اگر محصولات فانتزی زیادی دارید، آن را در پیامک تبلیغ و هواداران این محصولات را جذب کنید:
یک نمونهٔ واقعی از هدفگیری بخشی از بازار بخوانیم:
پررونقترین زمان برای فروشگاههای لوازم التحریر، شهریور و مهر – بهعلت بازشدن مدرسهها – است. برای این زمان، میتوانید روی محصولات موردنیاز دانشآموزان و دانشجویان تخفیف بگذارید و با پیامک آن را اطلاع دهید:
ارسال رایگان هم پیشنهاد وسوسهکنندهای است:
مناسبتهای مختلف مثل عید نوروز، شب یلدا و روز دانشجو، دانشآموز و کارمند هم بهانههای خوبی برای تخفیف هستند:
تا اینجا هرچه گفتیم برای ارسال پیامک انبوه یا منطقهای با هدف جذب مشتری جدید بود؛ ولی وقتی میخواهید مشتریهای قدیمی را برگردانید، به متنهای متفاوتی نیاز دارید که در بخش بعدی مثال میزنیم.
۳ نمونه متن برای بازگشت مشتری
هر زمان یک مشتری چه حضوری و چه آنلاین، از شما خرید کرد، شمارهتلفن او را بگیرید تا با ارسال پیامک، او را برای خرید دوباره بازگردانید.
اگر اطلاعاتی مثل نام و سابقهٔ خرید مشتری را هم ثبت کنید، میتوانید پیامکهای شخصیسازیشدهتری بفرستید و نتیجهٔ بهتری بگیرید.
۳ نمونه متن تبلیغ لوازم تحریر برای بازگشت مشتری هم مثال میزنیم:
این نمونهها با توجه به اصولی نوشته شدهاند که در بخش بعد، آنها را با شما در میان میگذاریم تا متنهایی عالی بنویسید.
مقاله پیشنهادی: با مزایای ویدیو مارکتینگ برای کسب و کار خود آشنا شوید!
حالا اصول نوشتن متن تبلیغ لوازم مدرسه و لوازم تحریر!
بیایید برویم سراغ اصل مطلب! ۳ کار را قبل از نوشتن پیام انجام دهید:
۱. مشخصکردن مخاطب
قبل از اینکه نوشتن را شروع کنید، تکلیف یک موضوع باید روشن شود: مخاطب کیست؟ دانشآموز، دانشجو، کارمند یا والدین دانشآموزان؟ حتی دانشآموزان مقاطع و دانشجویان رشتههای مختلف هم متن متفاوتی نیاز دارند.
همان طور که در مثالها خواندید، رشتههایی مثل هنر و گرافیک به لوازم تحریر تخصصی نیاز دارند. با توجه به مخاطب نوع محصولی که پیشنهاد میدهید، مزیتها و ویژگیهایی که برجسته میکنید و حتی لحن متن تبلیغ لوازم تحریر متفاوت خواهد بود.
برای مثال، وقتی برای والدین پیامک میزنید، کاربردیبودن، قیمت و کیفیت اهمیت دارد؛ ولی وقتی هدف دانشآموزان هستند، تنوع محصولات و طرحهای مختلف آن جالبتر است.
۲. تعیین هدف
مسئلهٔ دیگری که باید مشخص شود، دف ما از این پیامک است. در مثالها دیدید که برای اهداف مختلف مثال زدیم. شما باید به جزئیات بیشتری هم فکر کنید.
اول هدف کلی را تعیین کنید؛ برای مثال، جذب مشتری جدید، شناختهشدن در منطقه یا بازگشت مشتری.
بعد ببینید چه چیزی برای ارائه دارید. مثلاً میخواهید علاقهمندان به لوازم تحریر وارداتی را جذب کنید و تصمیم میگیرید ۱۰ درصد هم تخفیف دهید.
فقط یادتان باشد که از هر متن پیامک یک چیز بخواهید و به دنبال رسیدن به اهداف مختلف بهطور همزمان نباشید. هدف اصلی شما مثلاً میتواند آگاهی از برندتان باشد یا فروش! حالا در کنار آن هم شاید به اهداف جانبی دست پیدا کنید.
برای مثال، شما میتوانید این مسیر را طی کنید. اول یک متن برای این بنویسید که مخاطب شما را بشناسد. پس از آن، متن دوم را برای ایجاد علاقه با دستگذاشتن روی نیاز مشتری بنویسید. متن سوم هم میتواند برای تبدیل مشتری علاقهمند به خریدار باشد.
این مسئله در بررسی بازدهی اهمیت خود را نشان میدهد. وقتی بدانید هدف اصلی شما چه بوده است، معیار درستی برای ارزیابی بازدهی هم در نظر میگیرید.
۳. کاری که مخاطب انجام دهد
به این سؤال هم پاسخ دهید که در نوشتن متن به کارتان میآید: مشتری قرار است چه کاری انجام دهد؟
مثلاً از لندینگ پیجی که آماده کردهاید، خرید کند، تلفن بزند، پیامک دهد یا برای خرید حضوری مراجعه کند. چند کار هم از مشتری نخواهید. فقط یک دعوتبهاقدام داشته باشید؛ یا تلفن کند یا روی لینک بزند یا حضوری مراجعه کند.
بعد از فکرکردن به همهٔ اینها، تازه نوبت نوشتن متن میرسد.
نکاتی که باید در خود متن در نظر بگیرید
در نوشتن متن حواستان باشد آن را برای کسی مینویسیم که بخواند و متوجه شود هدف ما چیست و به مشتری تبدیل شود.
كلمات تنها ابزار ما برای رساندن پیام است و هیچ کمک تصویری یا صوتی نداریم؛ پس مهم است که شفاف، واضح و ساده بنویسیم.
كلمات قلمبهسلمبه، آرایههای ادبی، ابهام و… در رساندن پیام اختلال ایجاد میکنند. غیر از این، برای اینکه ارتباطی دوستانه با مخاطبان شکل دهیم، خوب است لحنی دوستانه هم داشته باشیم.
در نوشتن جملهٔ اول خلاقیت خرج دهید و آن را طوری بنویسید که مخاطب را برای بازکردن پیام کنجکاو کند.
نام مشتری در پیامکهای بازگشت مشتری، مزیت رقابتی، محصولات خاص یا پیشنهاد ویژه، هرکدام میتوانند شروعی طوفانی برای پیامک شما باشند.
البته این کار را به هر قیمتی انجام ندهید! مشتریها از جملاتی که بیانکنندهٔ دروغ، اغراق یا هیجان کاذب باشند، خوششان نمیآید.
جملهها و عبارات تاثیرگذار در تبلیغات هم در شروع پیامک و هم در ادامهٔ آن، کمک میکنند متن بهتری بنویسید.
جملهها و عباراتی که به مشتری اطمینان دهد، شرایط آسان خرید را نشان دهد، ترس او را از ضرر کم کند یا او را وسوسه کند هرچه زودتر خرید کند؛ چند مثال ببینید:
- باکیفیت و کاربردی
- ضمانت مرجوعی
- مهلت محدود
- تخفیف ویژه
- ارسال رایگان
از آنجایی که فقط با كلمات سروکار دارید، برای اینکه پیامک از لحاظ بصری جذاب باشد، از ایموجی و علائم نگارشی حتماً استفاده کنید؛ مثلاً علامت تعجب در پایان برخی جملات یا گیومه برای نام فروشگاه.
مزیت رقابتی و ویژگیهای خود را اصلاً فراموش نکنید! ارزانتر از بقیه هستید؟ کالاهای وارداتی و خاص دارید؟ محصولات متنوع و کاملی تهیه کردهاید؛ طوری که به خرید از جای دیگری محتاج نشوند؟ فروش تلفنی و ارسال رایگان هم میتوانند مزیتهای رقابتی شما باشند. همین ویژگیها موجب میشود مخاطب شما را انتخاب کند.
نکتهٔ آخر مربوط به همان هدفی بود که بالاتر گفتیم. اگر قرار است مشتری از سایت، اینستاگرام یا تلگرام خرید کند، در تاریخ یا ساعات خاصی به فروشگاه مراجعه کند یا تلفن بزند، متن را متناسب با آن بنویسید.
برای مثال، فروشگاه حضوری باید آدرس خود را ذکر کند یا شمارهتلفن بگذارد.
پس از اینکه متن تبلیغ لوازم تحریر را آماده کردید، نوبت ارسال آن میرسد! بیایید ببینیم چطور پیامک بفرستیم.
با ایبوکهای یکتانت، از تولید محتوای حرفهای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!
دانلود رایگاندر آخر، متن تبلیغ لوازم تحریر را چطور به دست مخاطب برسانیم؟
وقتی متن را نوشتید، به یک پنل پیامکی نیاز دارید که از طریق آن ارسال کنید. اگر هدف کمپین شما جذب مشتری جدید یا آگاهسازی باشد، به پنلی مانند یکتانت با امکان ارسال انبوه نیاز دارید.
پنل ارسال انبوه باید بانک شمارههای مخاطبان بهروز، بزرگ و دستهبندیشدهای داشته باشد که بتواند پیامک شما را به دست افراد درست برساند؛ کسی که مشتری شماست!
بگذارید از مخاطبان یکتانت مثال بزنیم. وقتی وارد پنل پیامکی شوید، در مراحل تنظیم کمپین پیامکی خود، با تنظیمات مخاطبان مواجه میشوید که ۴ گزینه پیش روی شما میگذارد:
برای مثال، اگر فروشگاه حضوری شما در کرج است، با ارسال پیامک منطقهای به ساکنان استان البرز، به مخاطب هدف خود میرسید.
مراحل بعدی هم شامل واردکردن متن پیامک، زمانبندی (تعیین روز و ساعت ارسال) و مشخصکردن بودجه است. این تمام کاری است که در پنل یکتانت باید انجام دهید.
ولی یک سؤال مهم باقی میماند: با چه رویکردی تبلیغ کنیم؟
اگر فروشگاه آنلاین را تازه راه انداختهاید:
- چند ارسال انبوه برای معرفی برند و محصولات و جذب مشتری
- پس از جذب مشتری، جمعآوری شمارههای مشتریان و اجرای کمپینهای بازگشت مشتری
کمپینهای بازگشت مشتری را میتوانید در پنل اس ام اس نجوا اجرا کنید. آنجا میتوانید مشتریان را دستهبندی کنید و بر اساس رفتار هر دسته، پیامکهایی شخصیسازیشده همراه با نام مشتری بفرستید.
یادتان باشد این مسیر را فقط یک بار طی نمیکنید. برای جذب مشتریهای بیشتر باید همین روند را با مخاطبان متفاوت بارها و بارها تکرار کنید.
اگر فروشگاه حضوری دارید، مسیر تبلیغات پیامکی را شبیه به مورد قبلی شروع میکنید، ولی متفاوت ادامه میدهید:
- ارسال پیامک انبوه منطقهای برای معرفی فروشگاه و محصولات
- پس از ۲ هفته، ارسال پیامک تخفیف با ذکر آدرس
پس از مراجعهٔ مشتریان میتوانید شمارههای آنها را جمعآوری کنید و کمپینهای بازگشتی هم اجرا کنید.
اگر میخواهید از همان ابتدا روی بخش خاصی از بازار دست بگذارید، چند راه برای جمعآوری شمارهموبایل در مقالهٔ «بهترین راه های جمع آوری شماره موبایل (+ مثال)» بررسی کردیم. حتماً آن را مطالعه کنید.
کانال پیامکی، سادهترین و ارزانترین راه برای تبلیغ لوازم تحریر و لوازم مدرسه
اگر فقط یک روش تبلیغ میخواهید که هم موثر باشد و مشتری برایتان بیاورد، هم ارزان باشد، چشمبسته پیامک را انتخاب کنید. در این مقاله دیدیم چقدر ساده میتوانید کمپین پیامکی خود را بسازید و بفرستید. ۱۵ نمونه متن تبلیغ لوازم تحریر هم با یکدیگر خواندیم.
اگر نمونهٔ بیشتری میخواهید یا سؤال دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات بنویسید.
سپاسگزارم
عالی بود عالی
خیلی خوشحالیم این رو میشنویم آقای فتحی 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک میدین.