با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

بهینه‌سازی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن یکتانت به شما کمک می‌کند میلیون‌ها کاربر را در لحظه هدف بگیرید؛ ولی چه کارهایی انجام دهیم تا توجه این کاربران را جلب کنیم؟

در این راهنما، نه‌تنها با اجزای پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی آشنا می‌شوید، بلکه ۱۳ نکته برای بهینه‌سازی تبلیغات خود هم یاد می‌گیرید.

 

اجزای پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی

هر پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی از ۴ بخش تشکیل شده است:

  • آیکون

یک تصویر مربعی با سایز ۷۸ * ۷۸ پیکسل در کنار تیتر است که توصیه می‌کنیم لوگوی خود را در این بخش قرار دهید.

  • تیتر

مهم‌ترین بخش پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی است که تاثیر زیادی در جذب کاربران دارد. شما می‌توانید از ۳۰ کاراکتر برای نوشتن عنوانی جذاب و قانع‌کننده بهره ببرید.

  • متن

۱۵۰ کاراکتر در اختیار شماست تا بتوانید پیشنهاد خود را شرح دهید.

  • بنر

تصویر بزرگی که می‌توانید برای جلب توجه مخاطب به پوش نوتیفیکیشن اضافه کنید.

هر ۴ بخش را می‌توانید در تصویر زیر ببینید:

 

نمونه پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی

 

توجه کنید که دکمهٔ کال‌تواکشن نمونهٔ ما (خرید)، بخشی از خود بنر است و قابل‌کلیک نیست. به زبان ساده‌تر، تبلیغ‌کننده به این صورت، کاربر را به خرید کاپشن در بنر تبلیغاتی خود دعوت کرده است.

برویم سراغ اصل مطب:

 

۱۳ نکته که با رعایت آن‌ها بهترین نتیجه را از تبلیغات پوش نوتیفیکیشن می‌گیرید!

۱. از تصاویر کم‌حجم، مرتبط و جذاب استفاده کنید

آمار و تحقیقات ما نشان می‌دهد کلیک بر پوش نوتیفیکیشن‌ تبلیغاتی حاوی عکس در مقایسه با پوش نوتیفیکیشن‌های بدون عکس، به‌طور میانگین ۵۶ درصد بیشتر است. سعی کنید حتماً برای ارسال پوش نوتیفیکیشن، از تصویر هم استفاده کنید.

در انتخاب تصویر هم دقت کافی داشته باشید! بیشترین حجمی که برای تصویر پوش نوتیفیکیشن در نظر گرفته شده است، ۱ مگابایت است؛ ولی هرچه حجم تصویر کمتر باشد، سریع‌تر بارگذاری می‌شود.

از طرفی هم به اندازهٔ آن دقت کنید تا احتمال نمایش درست آن به کاربر افزایش پیدا کند. نسبت عرض به طول آن باید ۲ به ۱ و سایز آن حداقل ۳۰۰ * ۶۰۰ باشد.

 

نمونه پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی

 

۲. مخاطبان خود را دسته‌بندی کنید

شما برای همه جذاب نیستید و راهکارتان هم برای همه مفید نیست! پس بهتر است مخاطبان را دسته‌بندی کنید تا نتیجهٔ بهتری بگیرید؛ مثلاً می‌توانید فقط کاربرانی را هدف بگیرید که پوش نوتیفیکیشن قبلی شما را باز کرده‌اند. از طرفی هم پیشنهاد شما باید با ویژگی‌ها و نیاز مخاطب هم‌خوانی داشته باشد.

 

۳. متن پیام قانع‌کننده باشد

متن شما مکمل عنوان است؛ پس بهتر است پیشنهاد خود را خیلی ساده و واضح بنویسید. فراموش نکنید ۱۵۰ کاراکتر بیشتر فرصت ندارید که کاربر را به کلیک‌کردن روی پوش نوتیفیکیشن ترغیب کنید. هم در عنوان و هم در متن پیام، حتماً از اصول تبلیغ‌نویسی پیروی کنید؛ مثل استفاده از اعداد، سادگی و دست‌گذاشتن روی ترس مخاطب و درگیرکردن احساس او!

 

۴. کوتاه و مختصر بنویسید

به‌طور میانگین، پوش نوتیفیکیشن‌های کوتاه‌تر شانس بیشتری برای جذب مخاطب دارند. سعی کنید تا حد امکان، متن خود را کوتاه، واضح و مفید بنویسید! به‌طوری که کلمات متن آن روی لاک اسکرین گوشی جا شود. در غیر این صورت، احتمال دستیابی به هدفی که دارید، بسیار کاهش خواهد یافت.

 

آمار نرخ کلیک پوش نوتیفیکیشن بر اساس متن آن

 

۵. موقعیت مکانی مخاطب خود را در نظر بگیرید

یکی از راه‌های دسته‌بندی کاربران، ارسال پوش نوتیفیکیشن بر اساس موقعیت مکانی آن‌هاست.

مثلاً فرض کنید شما قرار است فروشگاهی در غرب تهران افتتاح کنید. در این صورت، ارسال پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی با محتوای اطلاع‌رسانی در رابطه با افتتاح فروشگاه، برای مخاطبین شرق تهران جذابیت چندانی نخواهد داشت. درحالی که ممکن است بسته به موقعیت فروشگاه، برای ساکنین کرج جذاب باشد.

 

۶. کد تخفیف بدهید!

ممکن است کاربران زیادی وجود داشته باشند که اپلیکیشن شما را نصب کرده یا در وب‌سایت شما عضو شده باشند، اما تاکنون خریدی از شما نکرده باشند. شما می‌توانید با ارائهٔ یک کد تخفیف مناسب یا یک پیشنهاد جذاب برای این دسته از افراد، آن‌ها را به انجام اولین خرید ترغیب کنید.

 

۷. پیامتان را شخصی‌سازی کنید

وقتی مخاطبان را دسته‌بندی کردید، پیام خودتان را بر اساس علایق و نیازهای هر دسته شخصی‌سازی کنید. با شخصی‌سازی پوش نوتیفیکیشن، نرخ کلیک شما ممکن است تا ۳ برابر افزایش یابد.

 

۸. به نمایش متفاوت پوش نوتیفیکیشن در دستگاه‌های مختلف دقت کنید

نحوهٔ نمایش پوش نوتیفیکیشن در مرورگرهای مختلف مثل کروم و فایرفاکس متفاوت است؛ مثلاً فایرفاکس تصویر بزرگ را نشان نمی‌دهد؛ ولی کروم از این قابلیت پشتیبانی می‌کند. از طرفی هم پوش نوتیفیکیشن در لاک اسکرین گوشی‌های اندرویدی و آیفون‌ها به ۲ شکل متفاوت نمایش داده می‌شود. به تمام این موارد در هنگام طراحی تبلیغ خود توجه کنید.

 

نمونه پوش نوتیفیکیشن دسکتاپ

 

۹. شفاف صحبت کنید

پیامی که شفاف بیان شود، نرخ کلیک بالاتری خواهد داشت؛ چون چیزی را که از کاربر می‌خواهد، خیلی واضح به او انتقال می‌دهد. این دو جمله را با هم مقایسه کنید:

  • آخرین رمان رضا امیرخانی منتشر شد!
  • آخرین رمان رضا امیرخانی را همین حالا بخرید!

جمله دوم بهتر است؛ چون پیام آن واضح است و کاربر می‌داند که از او خواسته‌اند برای خرید اقدام کند.

 

۱۰. به اصل کمیابی تکیه کنید!

یکی از چیزهایی که می‌توانید هنگام نوشتن متن و عنوان پوش نوتیفیکیشن، به آن تکیه کنید، اصل کمیابی است. معمولاً ما آدم‌ها از ترس اینکه احتمالاً چیزی را از دست بدهیم، بیشتر تحریک می‌شویم که آن را به دست بیاوریم. به زبان ساده‌تر، اگر احساس کنیم فرصتی را از دست می‌دهیم، بیشتر به داشتنِ آن ترغیب می‌شویم!

این همان چیزی است که ما آن را به‌نام فومو یا همان ترس از دست دادن می‌شناسیم. می‌توانید از این اصل روان‌شناسی در نوشتن متن و پیام استفاده کنید.

برای مثال، ننویسید فروش ویژهٔ فروشگاه زروان، بلکه بنویسید: فروش فوق‌العادهٔ ساعت‌های هوشمند فقط ۱۲ ساعت یا ۶۰ درصد تخفیف برای ۲۰ نفر اول!

شما همچنین می‌توانید به‌غیر از زمان، روی تعداد محدود مانور دهید و به تعداد باقی‌ماندهٔ محصول اشاره کنید.

 

پوش نوتیفیکیشن کافه گلدون

۱۱. از سوشال پروف استفاده کنید

ما دوست داریم کاری را انجام دهیم که افراد زیادی آن را انجام داده‌اند. به عبارتی، به این صورت فکر می‌کنیم که حتماً چیزی خوبی است که این همه آدم آن را خریده‌اند! پناه‌بردن به سوشال پروف در هنگام نوشتن متن و عنوان پوش نوتیفیکیشن هم به افزایش نرخ کلیک منجر می‌شود.

مثلاً بنویسید تا همین حالا، بیش از ۳۰۰ عدد از این لپ‌تاپ فروخته شده است!

فقط یادتان نرود که اغراق نکنید و چیزی بنویسید که واقعیت دارد.

 

۱۲. پوش نوتیفیکیشن را در زمان درست ارسال کنید!

زمان ارسال هم تاثیر زیادی در نرخ کلیک دارد. بهتر است مزاحم استراحت مخاطبان نشوید و در ساعت درست، آن‌ها را هدف بگیرید. بیشتر کارشناسان معتقدند که بهتر است پوش نوتیفیکیشن را عصرها ارسال کنیم؛ ولی نمی‌توان یک نسخهٔ واحد برای همه پیچید. با توجه به اطلاعاتی که از کاربران خود دارید، بهترین زمان را انتخاب کنید.

 

۱۳. در ارسال پوش نوتیفیکیشن زیاده‌روی نکنید

اگر بیش از اندازه پوش نوتیفیکیشن بفرستید، احتمالاً مخاطب شما را میوت می‌کند. قطعاً این چیز خوشایندی نیست و به اعتبار شما هم صدمه می‌زند؛ چون مخاطب به چشم یک مزاحم به شما نگاه می‌کند و حتی اگر بهترین پیشنهاد هم ارائه کنید، به آن اعتماد نمی‌کند. بد نیست بدانید بیش از نیمی از کاربران زمانی که بین ۲ تا ۵ پوش نوتیفیکیشن از یک منبع دریافت می‌کنند، آن را میوت می‌کنند!

 

در زمان درست، مخاطب خودتان را هدف بگیرید!

همان طور که مشاهده کردید چند نکته در تبلیغات پوش نوتیفیکیشن بسیار حائز اهمیت است:

  • ویژگی‌های جمعیت‌شناختی، علایق و نیاز مخاطب؛
  • زمان ارسال پوش نوتیفیکیشن؛
  • متن و عنوان؛
  • استفاده از تصاویر.

۱۳ نکته‌ای را که با شما در میان گذاشتیم، رعایت کنید تا بیشترین بهره را از این تبلیغات جذاب و آسان ببرید!