با تخفیف تبلیغ کن، بعد از بلک‌فرایدی قسطی پرداخت کن! تا ۵۰٪ تخفیف در ۱۳ سرویس مختلف

13 تا از انواع تبلیغات در کسب و کار (و نمونه تبلیغ خوب)

مقالات مارکتینگ | روژان خانی‌پور | تاریخ بروزرسانی : ۱۹ آبان ۱۴۰۳

انواع تبلیغات

شاید کمی حوصله‌سربر باشد که بخواهیم تعریف تبلیغات را این‌جا بنویسیم و شما را مجبور به خواندن آن کنیم. همه‌ٔ ما می‌دانیم معنی این کلمه چیست و هر روز نمونه‌های جذاب و غیر جذاب زیادی از آن را در اطرافمان می‌بینیم. چیزی که خیلی از ما را از این واژه، گریزان کرده است همین تبلیغات غیر جذاب هستند؛ اما بیایید گول این نمونه‌ها را نخورید و نگذارید شما را از این دنیای رنگارنگ و زیبا دور کنند. چند دقیقه‌ای وقتتان را به ما بدهید و با این مقاله همراه شوید. شاید نظرتان کمی تغییر کرد. 

 

تبلیغات چیست؟

کیست که نداند تبلیغات چیست؟ اما امان از دست رتبه‌بندی‌های گوگل و مشکلات سئو!‌

حالا که باید این تیتر را به مقاله اضافه کنیم، بد نیست از چند منظر نگاهی به این کلمه بیندازیم. 

تبلیغ در لغت به معنی ترویج، پخش و انتشار است. هر کاری می‌کنید و هر محصولی دارید، لازم است برای اینکه افرادی را راضی به استفاده از خدمات خود کنید، از تبلیغات استفاده کنید. یعنی پیام خود را منتشر کنید، تا به گوش کسی که باید، برسد. همین لغت کوچک، این روزها دنیای بزرگی برای خود ساخته است و تنوعی را که این روزها در امر تبلیغات داریم، کمتر زمانی شاهد بوده‌ایم. 

درست است که تبلیغات در ابتدا مختص مذاهب بوده‌اند، اما حالا روزانه هزینهٔ زیادی در دنیای تبلیغات تجاری (advertising) صرف می‌شود و هر برندی تلاشش را می‌کند که در رقابت سخت این روزها قهرمان شود. تبلیغات به روش‌های مختلفی انجام می‌شود و در واقع در هر محیطی که مخاطبی دارد، باید انتظار تبلیغات را داشته باشیم. از تبلیغات آفلاین مانند بیلبوردهای سطح شهر تا تبلیغات آنلاین مانند وب‌سایت‌ها، ایمیل یا تبلیغات پیامکی که برای انجام آن باید حتما از سامانه پیامکی استفاده کنید.

 

تاریخچه شروع تبلیغات

عده‌ای بر این باورند که از زمانی که پاپیروس در مصر ابداع شد، تبلیغات هم پا به عرصه‌ٔ زندگی انسان گذاشت. عده‌ای دیگر اما شروع آن را همز‌مان با اتفاقی که در سال ۱۴۵۰ میلادی افتاد می‌دانند. در این سال گوتنبرگ آلمانی اولین دستگاه چاپ را اختراع کرد و این باعث شد چاپ و انتشار در حجم زیاد ممکن شود. این تغییر، ظهور تبلیغات چاپی را در پی داشت.

نقطه‌ی عطف بعدی در این عرصه‌، پیدایش مجلات بود. در سال ۱۷۳۱ اولین مجلۀ غیر‌تخصصی در لندن به چاپ رسید. پس از مجله، پیدایش پوستر (۱۸۳۹) و بیلبوردها (دهه‌ٔ ۱۸۳۰) اتفاقات تأثیرگذاری را در حوزۀ مارکتینگ رقم زدند. همه‌ٔ این نشریات، امکانی برای به نمایش گذاشتن محصولات بودند. پس از اختراع اولین خودرو (Ford Model T) و استقبال زیاد مردم از آن، دولت آمریکا پروژه‌ای را برای احداث بزرگراه‌های بین شهری آغاز کرد. این بزرگراه‌ها به معدن طلای صاحبان شرکت‌های بیلبورد تبدیل شد. بیلبوردهایی که یکی پس از دیگری ساخته می‌شدند تا هم درآمدزایی صورت بگیرد و هم جاده برای راننده خسته‌کننده نشود.

با ورود به قرن بیستم روند تغییرات در حوزۀ بازاریابی بسیار سریع‌تر شد و بازاریابی مدرن شکل گرفت. با همه‌گیر شدن رادیو در دهه‌ی ۱۹۲۰ برای اولین بار تبلیغات رادیویی از ایستگاه‌های آن پخش شدند. در سال ۱۹۳۳ در آمریکا بیش از ۵۵/۲٪ از خانه‌ها رادیو داشتند؛ این آمار در سال ۱۹۲۰ صفر درصد بود! پس از رادیو، نوبت به تلویزیون رسید. اولین تبلیغ تلویزیونی در سال ۱۹۴۱ روی آنتن رفت. می‌توانید در ویدیوی زیر آن را تماشا کنید.

 

البته که نمی‌توان کل تاریخ تبلیغات را به همین میزان محدود کرد. اما با توجه به اینکه شما از پیدایش اینترنت خبر دارید و می‌دانید که آن‌ها به دنیای وب‌سایت‌ها و حتی اپلیکیشن‌ها هم راه پیدا کرده‌اند، سخن را کوتاه می‌کنیم و به سراغ یک سوال اساسی می‌رویم: 

تفاوت تبلیغات با بازاریابی چیست؟

اگر بخواهیم خیلی علمی صحبت کنیم می‌توانیم با یکی از معتبرترین تعاریف بازاریابی در دنیا شروع کنیم: 

 

بازاریابی مجموعه‌ای از فعالیت‌ها، نهادها و فرایندهایی است که به خلق، ارتباط، تحویل و تبادل پیشنهادها مربوط‌ می‌شوند. تبادل‌هایی که برای مشتریان، کارفرما، شرکا و در مقیاس بزرگ‌تر، جامعه، ارزشمند هستند.

 

این تعریف را انجمن بازاریابی آمریکا در سال ۲۰۰۷ ارائه داده است. به نظر شما با توجه به این تعریف، تفاوت بازاریابی و تبلیغات چیست؟

بازاریابی (marketing) یک مبحث بسیار گسترده است. برای پیاده‌سازی این شاخه از علم، ابزارهای زیادی وجود دارد که یکی از آن‌ها تبلیغات است.
اگر باز هم به تعریف بازاریابی نگاهی بیندازیم می‌توانیم بگوییم تبلیغات در واقع یکی از آن‌ مجموعه فعالیت‌‌هایی هستند که انجمن بازاریابی به آن اشاره کرده است. شاید برایتان سوال شود پس به جز تبلیغ، چه فعالیت‌های دیگری برای به ثمر رساندن بازاریابی وجود دارد؟ برای مثال می‌توانیم به بازاریابی از طریق تولید محتوای آموزشی، گیمیفیکیشن، بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی و سئو اشاره کنیم. 

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

اهمیت استفاده از تبلیغات در بازاریابی

درست است که تبلیغ فقط بخشی از بازاریابی را پوشش می‌دهد اما نمی‌توان از اهمیت این بخش صرف‌نظر کرد. آن‌ها نقش مهمی را در بازاریابی ایفا می‌کنند. درباره‌ٔ مزایای انواع تبلیغات در بازاریابی می‌توان یک مقاله‌ٔ جداگانه نوشت، اما ما به مهم‌ترین این مزایا اشاره می‌کنیم:

  1. از مهم‌ترین بخش‌های مارکتینگ هستند: به این مورد پیش‌تر هم اشاره کردیم. بازاریابی بدون تبلیغات مثل این است که تلاش کنید بدون خیار، ماست و خیار درست کنید. تبلیغات به قسمت‌های دیگر بازاریابی کمک می‌کنند به چشم مخاطب بیایند.
  2. به شما این امکان را می‌دهند که مخاطب خود را انتخاب کنید: هنوز هم بیلبوردها و تبلیغات تلویزیون طرفداران خودشان را دارند؛ اما خوشبختانه تکنولوژی در صنعت تبلیغات به قدری پیشرفت کرده است که بتوانید مخاطب خود را دقیق‌تر مشخص کنید. اگر دوست داشتید در این مورد بیشتر بدانید می‌توانید به تبلیغات هدفمند یکتانت سری بزنید و از سازوکار آن بیشتر مطلع شوید. 
  3. کمک می‌کنند مشتری‌های خود را بازگردانید: اینکه مشتری یک بار از شما خرید کند و دیگر به سراغ شما نیاید یک امر بدیهی در دنیای کسب‌وکار است. این روزها که ما با تنوع اجناس و محصولات مواجه هستیم، چنین اتفاقاتی طبیعی است. انواع تبلیغات در کسب‌وکار به شما کمک می‌کنند جایگاه خود را در ذهن مشتری‌هایتان حفظ کنید. 
  4. روی فروش شما تاثیر می‌گذارند: با تبلیغ کردن شما می‌توانید محصول یا خدمات جدید خود را به دیگران معرفی کنید، شهرت برند خود را افزایش دهید و قصه‌ٔ برندتان را بسازید. همه‌ٔ این اتفاقات در کنار یکدیگر فروش شما را افزایش می‌دهند. 
  5. در مخاطب نیاز ایجاد می‌کند: آیا به آخرین ورژن آیفون نیاز مبرم دارید و زندگی‌تان بدون آن پیش نمی‌رود؟ آیا اگر طعم نوشابه‌ی کوکاکولا را نچشید، زندگی‌تان به آخر می‌رسد؟ قطعا اینطور نیست؛ اما این کسب‌وکارها به خوبی بلدند در شما نیاز ایجاد کنند و شما را به جایی برسانند که بابتشان پول پرداخت کنید و در نهایت از تصمیم خود راضی باشید. شما با تبلیغات می‌توانید در مخاطبتان نیاز ایجاد کنید. 
مقاله پیشنهادی : گوگل ادموب چیست

انواع تبلیغات در بازاریابی

پیش‌تر، انواع تبلیغات تجاری به صورت نوشته‌هایی در روزنامه‌ها یا عکس‌هایی بر دیوار منتشر می‌شدند؛ اما امروزه آن‌ها را به صورت‌های مختلفی در اطرافمان می‌بینیم. اگر بخواهیم انواع تبلیغات در کسب و کار را به دو دسته‌ٔ بزرگ تقسیم‌بندی کنیم، به دو گروه «آفلاین» و «آنلاین» می‌رسیم که هر کدام را به تفصیل توضیح می‌دهیم.

 

تبلیغات آفلاین

به آن دسته‌ای گفته می‌شود که با ابزارهای بدون اینترنت انجام می‌شوند. دقت کنید که این تبلیغات فقط عنصر اینترنت را ندارند و ممکن است به صورت دیجیتال باشند؛ یعنی می‌توان از لوازم برقی برای نمایش یا ارسال آن‌ها استفاده کرد. در ادامه به چند نمونه  و مثال در زمینه‌ٔ آفلاین می‌پردازیم. 

 

۱. تبلیغات بیلبوردی

بیلبوردها را در اتوبان‌ها و خیابان‌های شهرها به وفور می‌بینید. شاید بهترین تصویری که همه‌ی شما از این نوع تبلیغ داشته باشید، عکسی از خیابان معروف نیویورک باشد که تعدد بیلبوردها در آن، اجازه‌ی تمرکز روی یک مورد خاص را به شما نمی‌دهد. 

 

تبلیغات بیلبوردی

۲. تبلیغات رادیویی

اگر شما هم مثل چند ماهِ پیشِ نویسنده‌ی این مطلب با خود فکر می‌کنید چه کسی این روزها به رادیو گوش می‌دهد، بد نیست یک روز محض رفع کنجکاوی هم که شده سوار تاکسی‌های شهر شوید. تبلیغاتی که در رادیو پخش می‌شوند عمدتا به صورت ریتمیک هستند تا در یاد مخاطب بمانند. از مشکلاتشان همین است که از پنج حس انسان فقط شنوایی را درگیر می‌کنند. به همین خاطر تاثیرگذاری توسط آن‌ها ممکن است به زمان و تلاش بیشتری نیاز داشته باشد. 

 

۳. تبلیغات تلویزیونی

تبلیغاتی که وسط برنامه‌ی موردعلاقه‌تان در تلویزیون پخش می‌شوند، از همین نوع هستند. مزیت تلویزیون نسبت به رادیو این است که مخاطب محصولات را به چشم می‌بیند و همین می‌تواند باعث ترغیب بیشترش به خرید محصول شود. از معروف‌ترین آگهی‌های تلویزیونی که شاید هنوز هم به خاطر داشته باشید مربوط به برند گلرنگ است. 

 

۴. تبلیغات پیامکی

تبلیغات پیامکی این روزها رواج زیادی دارند زیرا با توجه به هزینه‌ٔ پایین و گستردگی ارسال، طرفداران زیادی را به خود جلب می‌کنند. همچنین نرخ باز کردن پیامک‌ها بسیار بالاست. همین امر باعث افزایش تقاضای این نوع تبلیغ می‌شود.  روزانه پیامک‌های‌ بازرگانی زیادی به دست ما می‌رسد؛ اما یکی از بهترین نمونه‌های این روش در ایران مربوط به دیجی‌کالا جت بود. 

مقاله پیشنهادی : متن پیامک تبلیغاتی

نمونه تبلیغات پیامکی

۵. تبلیغات چاپ شده در مجلات و روزنامه‌ها

یکی دیگر از روش‌ها که این روزها کمتر به آن پرداخته می‌شود، تبلیغات در مجلات و روزنامه‌هاست. این روش هم از روش‌های آفلاین محسوب می‌شود و طرفداران خود را دارد.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

تبلیغات آنلاین

نوعی از آگهی‌های بازرگانی هستند که از طریق وسایل متصل به اینترنت انجام می‌شوند. این تبلیغات کاملا از روش‌های سنتی جدا هستند. در ادامه به معرفی کانال‌های محتلف تبلیغات در فضای مجازی می‌پردازیم:

۱. وب‌سایت‌ها

وقتی به دنبال موضوعی هستید و وارد وب‌سایت‌های مختلف می‌شوید، در گوشه و کنار وب‌سایت‌ها تصاویر و متن‌های زیادی را مشاهده می‌کنید. این تبلیغات با اهداف متفاوتی مانند آگاهی از برند یا فروش به مخاطبان نمایش داده می‌شوند و انواع مختلفی دارند که در ادامه به تعدادی از مهم‌ترینشان می‌پردازیم: 

 

  • همسان: اگر معروف‌ترین نوع تبلیغات اینترنتی را «بنری» در نظر بگیریم، می‌توانیم به تبلیغات همسان عنوان کارآمدترین را بدهیم. تبلیغ همسان یا native advertisements به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با قالب سایت هماهنگ شوند. این تبلیغات زمانی به بازار عرضه شدند که افراد از تعداد زیاد آگهی‌ها در گوشه و کنار سایت‌ها به ستوه آمده بودند و دلشان نمی خواست بیشتر از این ذهن و چشمانشان را خرج دیدن این آگهی‌ها کنند. «همسان‌»ها چون متناسب با قالب وب‌سایت تغییر شکل می‌دهند، باعث می‌شوند کاربران سایت کمتر احساس مزاحمت داشته باشند. 
  • بنری: بنرهایی که در وب‌سایت به ما چشمک می‌زنند نسل جدید بنرها و بیلبوردهایی هستند که روزانه در سطح شهر می‌بینید. این بنرها به جای خیابان‌های شهر، در صفحات‌ وب‌سایت‌ها نمایش داده می‌شوند و معمولا از آن‌ها برای جلب توجه مخاطب و افزایش آگاهی از برند استفاده می‌شود. (اگر قصد اجرای این نوع از تبلیغات را دارید، می‌توانید از تعرفه و شرایط تبلیغات کلیکی یکتانت اطلاع پیدا کنید)
  • ریتارگتینگ: این روش تقریبا به عنوان نسل جدید تبلیغات شناخته می‌شوند. ری‌تارگت (retarget) شدن یعنی دوباره مورد هدف قرار گرفتن. نحوه‌ٔ کار کردن آن‌ها به این صورت است که وقتی کاربر از سایت‌ شما یا یکی از محصولاتتان بازدید می‌کند، در وب‌سایت‌های دیگر هم تبلیغات شما را مشاهده می‌کند.
  • پوش نوتیفیکیشن: احتمالا با این موضوع برخورد داشته‌اید که وارد یک وب‌سایت شده‌اید و با پیامی مواجه شده باشید که چنین مضمونی داشته باشد:«می‌خواهید از آخرین اخبار مطلع شوید؟» یا «This website wants to show notifications». 
مقاله پیشنهادی :با شیوه تبلیغ در سایت های پربازدید آشنا شوید!

نمونه پوش نوتیفیکیشن

 

اگر شما گزینه‌ٔ «بله» یا «allow» را انتخاب کنید،َ به وب‌سایت X اجازه داده‌اید برای شما پوش نوتیفیکیشن ارسال کند. نمونه‌ٔ پوش نوتیفیکیشن روی صفحه‌ی دسکتاپ را می‌توانید در تصاویر زیر مشاهده کنید. 

 

شیوه نمایش پوش نوتیفیکیشن

 


ویدیویی: گل سرسبد تبلیغات در وب‌سایت‌ها، تبلیغ ویدیویی است؛ به خصوص این روزها که استفاده از ویدیو به شدت طرفدار پیدا کرده و گسترده شده است. نمونه‌ٔ این تبلیغات در فضای مجازی زیاد دیده می‌شود؛ اما از تاثیرگذارترین‌ها می‌توان به این تبلیغ بنز اشاره کرد.

مقاله پیشنهادی : انواع تبلیغات در فضای مجازی و کاربرد آن‌ها

 

اگر هم می‌خواهید نمونه‌های بیشتری ببینید، می‌توانید وارد کانال تلگرام یکتانت شوید و هشتگ #تبلیغات_ویدیویی را دنبال کنید. 

برای اینکه مثل حرفه‌ای‌ها در سایت‌ها تبلیغ کنید، پیشنهاد می‌کنیم در دورهٔ ویدئویی رایگان «صفر تا صد کار با پنل یکتانت» حتماً شرکت کنید. در این دوره یاد می‌گیرید:

  • هر کمپین تبلیغاتی برای رسیدن به چه هدفی است
  • بهترین استراتژی برای افزایش فروش، جذب لید، افزایش آگاهی از برند و جذب ترافیک کدام است
  • چطور تبلیغ و لندینگ پیج موثر بسازید
  • چگونه کمپین تبلیغاتی خود را با ابزارهای گوگل آنالیتیکس و تگ منیجر رصد کنید
  • چطور کمپین‌ها را بهینه کنید تا با هزینهٔ کمتری، نتیجهٔ بهتری بگیرید

این فرصت را از دست ندهید و همین حالا روی دکمهٔ زیر کلیک کنید:

۲. شبکه‌های اجتماعی

استفادهٔ روزافزون مردم از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، یوتیوب و تلگرام باعث شده است افراد زیادی به فکر نمایش تبلیغات در این پلتفرم‌ها بیفتند.
تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی کارایی خود را برای اهداف متفاوت تبلیغاتی مثل افزایش آگاهی از برند، جذب لید باکیفیت، افزایش دنبال‌کننده یا ممبر و افزایش فروش نشان داده است.
تبلیغات شبکه‌های اجتماعی به ۲ شکل بازدیدی گسترده و تعرفه‌ای انجام می‌شود. در روش بازدیدی، تبلیغ شما به‌صورت همزمان در چندین پیج (به‌انتخاب شما) نمایش داده می‌شود و به‌اندازه‌ای که شما تعیین کرده‌اید، بازدید می‌گیرد.
تصویر زیر یک تبلیغ بازدیدی را نشان می‌دهد:

 

با کمک تبلیغات بازدیدی می‌توانید فالوور بگیرید، کمپین‌های خود اطلاع‌رسانی کنید، پست‌های خود را وایرال کنید یا آگاهی از برند را افزایش دهید.
در روش تعرفه‌ای، همکاری شما با پیج‌ها بر اساس تعداد بازدید نیست؛ بلکه تعرفهٔ آن‌ها برای تبلیغ، هزینهٔ تبلیغات را مشخص می‌کند. تبلیغات اینفلوئنسری که از اثرگذارترین انواع تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی است، زیرمجموعهٔ تبلیغات تعرفه‌ای قرار می‌گیرد.

گفتنی است که جدا از شبکه‌های اجتماعی جهانی مثل اینستاگرام و تلگرام، امکان تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی داخلی هم وجود دارد. مزیت این پلتفرم‌ها این است که دسترسی به مخاطبان ایرانی را ساده‌تر کرده‌اند و به‌علاوه، هزینهٔ کمتری نسبت به تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند.
برای مثال با تبلیغات در روبیکا، می‌توانید اعضای کانال خود در روبیکا را افزایش دهید و با آموزش و علاقه‌مند کردن اعضا، آن‌ها را به مشتری تبدیل کنید.
تصویر زیر نمونه‌ای از تبلیغ در پیام‌رسان روبیکا است که بالاتر از همهٔ گفت‌وگوها در صفحهٔ پیام‌رسان نمایش داده می‌شود:

 

 

۳. اپلیکیشن‌ها

اگر از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنید تقریبا محال است که این تبلیغات را ندیده باشید. بعضی از اپلیکیشن‌ها در ازای نمایش ویدیوهای کوتاه یا آگهی‌های بنری به کاربرانشان اجازه‌ی استفاده از امکانات نسخه‌ٔ پریمیوم را می‌دهند. (نسخه‌ای که باید برای استفاده از آن پول پرداخت کنید) بعضی دیگر از اپلیکیشن‌ها هم (معمولا اپلیکیشن‌های بازی) به عنوان جایزه به شما پیشنهاد می‌دهند یک ویدیوی تبلیغات تماشا کنید و پس از اتمام ویدیو به شما یک فرصت اضافه برای بازی کردن می‌دهند.

 

۴. موتور جستجو (گوگل ادز)

بسیاری از برندها همین الان در حال رقابت بر سر کسب رتبه‌ٔ اول گوگل در نتایج جستجو روی یک کلمه‌ی کلیدی خاص هستند. برای مثال یک برند تولید کفش می‌خواهد اگر کاربری کلمه‌ی کفش مردانه را سرچ کرد، اسم و سایت این برند را در ابتدای نتایج ببیند. قسمتی از این کار را می‌توان با سئو حل کرد؛ اما شاید نتوان این برند را در مدت زمانی کوتاه به مقصودش رساند. بهترین راه برای چنین کاری استفاده از تبلیغات گوگل است. آن‌ها وب‌سایت شما را در کوتاه‌ترین زمان به رتبه‌ی اول گوگل می‌رسانند. 

مقاله پیشنهادی : کلمات کلیدی در تبلیغات گوگلی را چگونه انتخاب کنیم؟

چگونه در سال ۲۰۲۲ تبلیغات تاثیرگذار داشته باشیم؟

برای اینکه با بقیه متفاوت باشیم، لازم است زودتر از آن‌ها اطلاعات کسب کنیم و زودتر عمل کنیم. انواع تبلیغات از لحاظ محتوا و متن ممکن است ما را در تصمیم‌‌گیری دچار مشکل کند؛ اما نگران نباشید. ما اینجاییم تا این اطلاعات را به شما بدهیم، پس ادامه‌ٔ مقاله را از دست ندهید. 

۱. از هوش مصنوعی (AI) در تبلیغات خود استفاده کنید

دنیا هر روز در حال پیشرفت است و هوش مصنوعی از مواردی است که جدیدا زیاد به آن توجه می‌شود. هوش مصنوعی در تبلیغات به شما کمک می‌کند بهتر مخاطبان خود را دسته‌بندی کنید و به اصطلاح سگمنتیشن دقیق‌تری داشته باشید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که مخاطبانتان را دقیق‌تر هدف‌گیری کنید و تبلیغات متناسب با نیازشان را به آن‌ها ارائه دهید. درست است که راه اندازی چنین زیرساختی هزینه‌بر خواهد بود؛ اما یکتانت این مشکل را با ارائه‌ی تبلیغات رفتار‌محور برای شما حل کرده است. 

 

۲. از شخصی‌سازی غافل نشوید

شخصی‌سازی در تبلیغات پیامکی یا ایمیلی می‌تواند راه مناسبی برای افزایش واکنش‌ها به آن تبلیغ باشد. تخفیف‌های شخصی‌سازی شده هم می‌توانند راه خوبی برای افزایش تعداد علاقمندان به برند شما باشند. هر چقدر افراد کمتر حس کنند با یک ربات طرف هستند، حس بهتری خواهند داشت.

 

۳. میکرو-اینفلوئنسرها را دست کم نگیرید

صحبت از اینفلوئنسر مارکتینگ چند وقتی است که شنیده می‌شود؛ اما اکثر بیزینس‌ها به دنبال اینفلوئنسرهای بزرگ برای تبلیغاتشان هستند. درست است که نقش این اینفلوئنسرها پررنگ است؛ اما نباید باعث شود ما میکرو اینفوئنسرها را دست کم بگیریم. میکرو‌اینفلوئنسرها می‌توانند به ما کمک کنند تایید اجتماعی به دست آوریم. آن‌ها می‌توانند مدافعان خوبی برای برند ما باشند و مردم را با استوری‌‌ها و پست‌هایی که در آن از احساسات واقعی‌شان می‌گویند، تحت تاثیر قرار دهند.

 

۴. تبلیغات ویدیویی، همیشه ترند‌های بازاریابی دیجیتال!

از اولین باری که تبلیغات ویدیویی پا به عرصه‌ی بازاریابی گذاشته‌اند تا به امروز اسم آن‌ از دهان هیچ‌کس نیفتاده است. تاثیر ویدیو بر مخاطبان و کاربران وب می‌تواند بسیار زیاد باشد. ویدیوها قابلیت وایرال شدن دارند و می‌توانند حسابی اسم شما را بر سر زبان‌ها بیندازند. ۷۰ درصد مصرف‌کنندگان می‌گویند ویدیوی برندها را با دوستانشان به اشتراک گذاشته‌اند. چرا کسی باید این فرصت را از دست بدهد؟

 

۵. تبلیغات موبایلی، مهم‌تر از همیشه

تبلیغات موبایلی امسال هم جزء ترندها هستند. با توجه به اینکه مردم هر روزه بیش از پیش به موبایل‌هایشان وابسته می‌شوند، تعجبی ندارد که این گزینه را در لیست تبلیغات موثر ببینیم. اگر به فکر شروع این روش تبلیغی هستید، می‌توانید با کارشناسان ما به صورت رایگان مشاوره داشته باشید. 

نمونه تبلیغات تاثیرگذار در دنیا

تبلیغات تاثیرگذار زیادی هر روزه منتشر می‌شوند. در این بخش از مقاله چند نمونه را با هم مرور می‌کنیم. 

 

۱. اسنپ‌فود با این ویدیو، به خوبی توانسته مخاطب را جذب سادگی کار با این اپلیکیشن کند.

 

۲. دیجی‌کالا جت در این ویدیو به خوبی روی سرعت ارسالش مانور داده است.

 

۳. رستوران KFC با این پوسترها در دوران کرونا به خوبی دل مشتریانش را به دست آورده‌ است و خیال آن‌ها را بابت سفارش غذا بدون ورود به فضای بسته‌ی رستوران راحت کرده است.

مقاله پیشنهادی : تبلیغ رستوران

پوستر تبلیغاتی رستوران kfc در دوران کرونا

 

نمونه تبلیغ رستوران kfc

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

یکتانت؛ هر‌ آن‌چه از تبلیغات آنلاین احتیاج دارید

می‌خواهید آگاهی از برند ایجاد کنید؟ یا به دنبال هدف قرار دادن دسته‌ای از مخاطبان خود هستید؟ به فکر تبلیغات در اینستاگرام هستید؟ یا شاید هم  می‌خواهید گوگل ادز را امتحان کنید؟ یکتانت برای تمام این نیازها انواع تبلیغات را فراهم کرده است. کافی است ابتدا در پنل یکتانت ثبت‌نام کنید. پس از آن، شما باید اکانت خود را بر اساس نیازی که دارید، شارژ کنید. مدیریت هزینه‌ها در یکتانت برعهدهٔ خودتان است! شما به‌غیر از تبلیغات ویدئویی، در سایر کمپین‌ها برای نمایش هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید. 

وقتی از حساب شما مبلغی کسر می‌شود که یک نفر روی تبلیغ کلیک کند. اگر اکانت خود را شارژ‌ نکنید یا مبلغ آن کمتر از حداقل میزان شارژ پنل باشد، تبلیغ نمایش داده نمی‌شود؛ چراکه بودجهٔ شما از پس کلیک‌های دریافتی برنمی‌آید.

اگر به دنبال تبلیغات در وب‌سایت‌ها هستید، یکتانت انواع آن‌ها را مانند بنری، همسان، ریتارگتینگ، ویدیویی و پوش‌نوتیفیکیشن را برای شما در نظر گرفته است. 

می‌خواهید کسب‌وکار خود را در اپلیکیشن‌ها نمایش دهید؟ از «ادیوری» کمک بگیرید. 

اگر به فکر خدمات گوگل‌ادز هستید، سرویس «فرست‌ادز» یکتانت شما را راهنمایی می‌کند و چنانچه می‌خواهید بودجه‌ی خود را در شبکه‌های اجتماعی خرج کنید، «جریان» راه‌ حل شماست. به دنبال ایجاد یک سیستم اتوماسیون مارکتینگ هستید؟ از «نجوا» کمک بگیرید. شاید هم می‌خواهید روی سئو و رپورتاژ بودجه بگذارید؛ «تریبون» این امکانات را برایتان فراهم می‌کند. 

فروشگاه اینترنتی دارید و می‌خواهید فروشتان را افزایش دهید؟ پست‌لینک چاره‌ی کار شماست. 

اگر هم می‌خواهید دقیق‌تر بدانید چه تبلیغی به کار شما می‌آید، می‌توانید سری به مقاله‌ٔ «برای چه اهدافی می‌توان از یکتانت استفاده کرد» بزنید. سوالی هست که در ذهنتان بدون پاسخ مانده باشد؟ درنگ نکنید. در قسمت دیدگاه‌ها سوالتان را بپرسید و در کمتر از ۳ ساعت جواب بگیرید.

 

منابع:

 Top Trends That Will Impact MarketingMarketing Trends for 2022)2022’s Top 33 Digital Marketing Trends 

4.1/5 - (53 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

27 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کوروش رحمانی
کوروش رحمانی
2 سال قبل

عالی بود واقعا لذت بردم حیف از آنکه هرچی خواستم مقاله شما را جاهای دیگر مثل واتساپ یا کل نوارزیراحتمالا لینکش خرابه یامن بلد نیستم ونشد!! اگر متن pdf نوشته خودتون دارید به آدرس من میل کنید تا کپی بگیرم و ازروی آن خودم بارها وبارها بخوانم تا ملکه ذهنم شود.اخه من هم مثل خودتون تازه شروع کردم تغییر شغل ودر حال یادگیری تولید محتوا بازار یابی و….. حتی توی امتحان ورودی 2 مرحله ایی باشگاه محتوا هم برنده شدم ولی چون همیشه توی تمام مراحل کاری اول وسر بودم به خودم نتونستم بقبولانم که جزو نفرات اول نشدم ودردسته دوم قرار گرفتم انصراف دادم تا سری بعد مقالات شما واقعا عالی هست ومنو یاد اولین جزوه بازاریابی دیجیتال که خواندم انداخت. ممنون. وسپاسگزارم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  کوروش رحمانی
2 سال قبل

سلام
وقت بخیر
خیلی خوشحالیم که اینو می‌شنویم 🙂
برای حل این مشکل هم امکان دانلود پی‌دی‌اف مقاله رو فراهم کردیم. حالا دیگه می‌تونین پی‌دی‌اف تمام مقاله‌ها رو خیلی راحت دانلود کنین.
امیدواریم تو این مسیر بیش از پیش موفق باشید

رقیه مصطفی پور
رقیه مصطفی پور
2 سال قبل

سلام و عرض ادب
من برای سایتم و تبلیغاتش نیاز به کمک دارم
لطفا با شماره زیر تماس بگیرید
09375805216

محمود اکبری
محمود اکبری
2 سال قبل

سلام برای مشاوره پیام دا م کسی تماس نگرفت

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  محمود اکبری
2 سال قبل

سلام
لطفا شماره تلفن خودتون رو بذارین تا پیگیری کنیم.

dgkerman
dgkerman
2 سال قبل

چقدر بدرد بخور بود خیلی خیلی ممنونم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  dgkerman
2 سال قبل

سلام
وقت بخیر
ممنون از شما که به ما بازخورد می‌دین 🙂

امید
امید
1 سال قبل

مطالب خوب و کاربردی درباره تبلیغات در سایت شما مطالعه کردم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  امید
1 سال قبل

سلام
خیلی خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که به ما بازخورد می‌دین.

آمنه صادقی راد
آمنه صادقی راد
1 سال قبل

سلام و عرض ادب
من برای سایتم و تبلیغاتش نیاز به کمک دارم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  آمنه صادقی راد
1 سال قبل

سلام
وقت بخیر
همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس می‌گیرن 🙂

علی جعفری
علی جعفری
1 سال قبل

خوب توکلاس تبلیغات وبرند سازی استفاده کردم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  علی جعفری
1 سال قبل

خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده و به دردتون خورده 🙂

محمد اسدی
محمد اسدی
1 سال قبل

سلام وقت شما بخیر من کابینت کار هستم ومیخواهم تبلیع کنم کمکم کنید

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  محمد اسدی
1 سال قبل

سلام
وقت بخیر
شما می‌تونین برای دریافت مشاوره رایگان، با شماره‌تلفن 02145195000 تماس بگیرین یا شماره‌تلفن خودتون رو برای ما بنویسین تا با شما تماس بگیریم.

حسین ادهمی
حسین ادهمی
1 سال قبل

خوب است وباید اعتماد سازی شود

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  حسین ادهمی
1 سال قبل

خوشخالیم اینو می‌شنویم.
بله، درسته. شما باید بتونین با کمک «عبارات تاثیرگذار در تبلیغات» اعتماد مخاطب رو جلب کنین.

سیدعلی پویا
سیدعلی پویا
1 سال قبل

سلام .من رستوران دارم ونیاز به تبلیغات دارم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  سیدعلی پویا
1 سال قبل

سلام
وقت بخیر
برای شروع، توصیه می‌کنیم مقالهٔ زیر رو مطالعه کنین:

تبلیغ رستوران و فست فود؛ چگونه رستوران خود را تبلیغ کنیم؟

مقاله‌های صفحهٔ زیر هم کمک می‌کنن نتیجهٔ بهتری از تبلیغات بگیرین:

آموزش تبلیغات

برای دریافت مشاوره رایگان در زمینهٔ تبلیغات در سایت‌های پربازدید و اپلیکیشن‌ها و همچنین تلیغات پیامکی با کمک یکتانت، با شماره‌تلفن زیر تماس بگیرید یا مشخصات خودتون رو برای ما بنویسین تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم:

۴۵۱۹۵۰۰۰ – ۰۲۱

محمد دژالود
محمد دژالود
1 سال قبل

سلام من یک فروشگاه نوشت افزار و اسباب بازی دارم که خیلی پاخوری زیادی نداره میخام هم روی بیشتر دیده شدن ادرس فروشگاهم هم روی پیج اینستاگرامم کار کنم که تعداد فالوورهای پیجم بیشتر بشه چطور میتونید کمکم کنید و چه نوع تبلیعاتی پیشنهاد میدید
با تشکر

مهدی
مهدی
8 ماه قبل

بسیار عالی

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  مهدی
8 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که فیدبک می‌دین.

غزاله
غزاله
8 ماه قبل

خواهر من تازه کار فیبروز ابرو رو توی خونه شروع کرده اما دوره های خوبی پیش افراد کار بلد دیده و خودش هم کارش خوبه اما بندر عباس هست و متاسفانه اصلا نمیدونه چطور مشتری پیدا کنه سایت دیوار هم اصلا جواب نداده بهش

صادق کرمی
صادق کرمی
12 روز قبل

عرض سلام و خسته نباشید
بنده گچکارم و به تبلیغات گسترده و کمک شما نیاز دارم

آخرین ویرایش 12 روز قبل توسط صادق کرمی
ستاره ساسانی
ستاره ساسانی
پاسخ به  صادق کرمی
12 روز قبل

سلام. لطفا با این شماره تماس بگیرید تا همکاران ما راهنمایی کنند.
02145195000

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی